مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

کلوزآپ چیست ؟ دنیای شگفت انگیز عکاسی کلوزآپ یا نمای نزدیک 📷​☘️​✨​

تکنیک ها
  • مهدی رسول نیا
  • ۸ مهر ۱۴۰۳
  • 0
  • 791
14 دقیقه

عکاسی از نمای نزدیک یا کلوزآپ یکی از شگفت‌انگیز‌ترین ژانرهای عکاسی شناخته می‌شود. علت این همه شگفتی را می‌توان در دید متفاوت این سبک عکاسی به اشیا جست و جو کرد.
عکاسی از نمای نزدیک راهی است برای دیدن اشیا از نمایی کاملا جدید!
عکاسی کلوزآپ به‌ شما این امکان را می‌دهد تا تصاویری ثبت کنید که حتی تصورش را هم نمی‌کردید. در این مقاله با دنیای شگفت انگیز عکاسی نمای نزدیک آشنا خواهید شد، پس اگر علاقه‌مند به عکاسی هستید این مقاله را از دست ندهید!

 

 

دوربین مورد نیاز برای عکاسی کلوز آپ

برای عکاسی کلوزآپ دوربین شما باید به فوکوسی مجهز باشد که امکان عکاسی در فاصله کمتر از بیست سانتی‌متر را بدهد. دوربین های دیجیتال جدید مثل سری COOLPIX نیکون ، حتی امکان عکاسی تا فاصله یک یا دو سانتی‌متری از سوژه را هم به شما می‌دهند. در واقع به کمک این دوربین ها می‌توانید کل کادر عکس را با یک جسم پانزده میلی‌متری پر کنید!
دوربین های کامپکت دارای تنظیمات ماکرو هستند ( معمولاً دکمه مربوط به تنظیمات ماکرو به شکل یک گل مشخص می‌شود ).

این نوع دوربین‌ها برای عکاسی از گل‌ها و سوژه‌های دیگری در همان ابعاد و اندازه مناسب هستند.

 

عکاسی از نمای نزدیک

عنکوبت‌ها هنگام عکاسی کلوزآپ، کمی ترسناک به‌نظر می‌رسند.

این تصویر با لنز ماکرو  Nikon AF-S Micro-Nikkor 105 mm f/2.8G IF-ED VR ثبت شده‌است.

عمق میدان

یکی از سختی های عکاسی کلوزآپ ، کاهش وضوح تصویر در نقاط خارج از فوکوس است. برای مثال، در عکس کلوزآپی که شما از پرچم یک گل گرفته‌اید، گلبرگ‌ها دارای وضوح کمتری هستند‌. اینجاست که مسئله عمق میدان در عکاسی مطرح می‌شود.

در عکاسی کلوزآپ که به سوژه مورد نظر نزدیک هستیم، عمق میدان کم است و برای حل این مشکلات، راه حل‌های زیر پیشنهاد می‌شوند:


1) به جای نزدیک شده به سوژه، عکس را از فاصله‌ای دورتر بگیرید و بعد عکس را با فوتوشاپ ویرایش و نقاط اطراف سوژه را crop کنید. در این حالت عکس شما واضح خواهد بود اما عیب آن این است که کیفیت عکس به خوبی عکس اصلی نخواهد شد ( زیرا از پیکسل های کمتری استفاده شده است ).

 

عکاسی کلوزاپ

در این تصویر، عکاس و دوربینش در مردمک چشم منعکس شده‌اند.

این تصویر با لنز ماکرو  Canon EF 135 mm F2L USM ثبت شده‌است.

 

2) روش دوم، که روش معقول‌تری به‌شمار می‌آید، تنظیم دیافراگم است. یعنی با تنظیم دیافراگم بر روی عددی کوچک‌تر ، عمق میدان افزایش پیدا می‌کند. در دوربین‌های کامپکت، معمولاً عدد دیافراگم بسیار محدود است و نهایتاً تا f/8 قابل تنظیم هستند. اما در دوربین های DSLR ، می‌توان دیافراگم را تا f/32 هم تنظیم کرد. کاهش دیافراگم به این معناست که نور کمتری به سنسور می‌رسد، بنابراین برای جبران آن سرعت شاتر را بالا می‌بریم.

اینجاست که شما به یک دوراهی می‌رسید؛ طولانی کردن سرعت شاتر مساوی است با افزایش لرزش دوربین !

اگر سوژه شما ثابت است، کافی است که دوربین را بر روی سه پایه و یا روی شی ثابت دیگری مثل دیوار یا تعدادی کتاب که روی هم چیده شده‌اند، قرار دهید.

اگر در محیطی حضور دارید که باد درحال وزیدن است و سوژه شما می‌لرزد، بهترین کار این است که عکاسی را به روز دیگری موکول کنید!

اگر سوژه شما در حال حرکت است، بهتر است سرعت شاتر و ایزو را بیشتر کنید. در این حالت، ممکن است که نویز در عکس بیشتر شود اما عکس دارای عمق میدان بیشتری است؛ لذا تصویر نهایی وضوح بالاتری دارد.

 

در این عکس از کرم ابریشم، سرعت شاتر به 1/15 ام کاهش یافته است.

لذا عمق میدان کم می باشد و برای رفع این مشکل از ایزو 100 الی 800 استفاده شده است.

اگر دقت کنید عکس دارای نویز است اما وضوح نسبتا خوبی دارد.

 

3) راهکار سوم این است که شانس خود را امتحان کنید‌!

دیافراگم را بیشتر کرده و عمق میدان را کاهش دهید. برخی عکاسان از قصد عمق میدان را کم می‌کنند تا فقط یک بخش از عکس واضح شود. شاید باورتان نشود اما این تکنیک برای عکاسی از گل‌ها خیلی خوب جواب می‌دهد.

4) اگر دوربین شما فوکوس کمی دارد، می‌توانید با فاصله از سوژه خود بایستید و به‌جای نزدیک کردن دوربین به سوژه، دوربین را بر روی سوژه زوم کنید. در این نوع عکس، عمق میدان کم می‌شود.

یکی از مشکلاتی که باید هنگام نزدیک شدن بیش از حد به سوژه در دوربین با فوکوس بالا به آن توجه کرد، امکان سایه انداختن دوربین به روی سوژه و کاهش نور است .

برای رفع این مشکل سعی کنید که جای خود را عوض کنید و با چرخاندن دوربین شاتی را پیدا کنید که نور بیشتری دارد. هم چنین می‌توانید از فلاش استفاده کنید اما این گزینه فقط برای دوربین‌هایی قابل استفاده است که دارای قابلیت off camera هستند، بنابراین می‌توان فلاش را در جایی مناسب و دور از دوربین قرار داد. توجه داشته باشید که استفاده از فلاش داخلی دوربین عکس ناخوشایندی را به شما خواهد داد.

 

عکاسی کلوزآپ

عکسی از برش یک پرتقال ( پرتقال در داخل جعبه نور قرار داده شده است ).

لنز مورد نیاز برای عکاسی کلوزآپ

برای عکاسی کلوزآپ لزوما نیازی به استفاده از لنزهای ماکرو نیست. با این حال اگر از این لنزها استفاده شود، می‌تواند در کیفیت بیشتر تصاویر موثر باشد. لنزهای ماکرو و لنزهای غیر ماکرو در فاصله کانونی با یک‌دیگر تفاوت دارند. لنزهای ماکرو دارای فاصله کانونی بسیار کمتری بوده و نسبت بزرگنمایشان 1:1 است. این به این معناست که با استفاده از این لنزها تصویر سوژه در اندازه واقعی آن بر روی سنسور دوربین ایجاد می‌شود. با این حال برای عکاسی کلوزآپ می‌توان از انواع لنزها استفاده کرد. برای شروع می‌توان از لنزهای ثابت یا لنزهای پرایم که دارای کیفیت تصویر و وضوح بالایی هستند بهره برد. البته برای انتخاب یک لنز مناسب می‌توانید در گذر زمان شیوه عکاسی کلوزآپ با لنزهای مختلف را بررسی کرده و سپس متناسب با تجربه خود نسبت به انتخاب یک لنز مناسب اقدام کنید.

عکاسی کلوزآپ

فیلتر کلوزآپ

از آن‌جایی که لنز ماکرو قیمت بالایی دارد، می‌توان در ابتدای کار برای عکاسی کلوزآپ به جای استفاده از لنز ماکرو از فیلترهای کلوزآپ استفاده کرد. فیلترهای کلوزآپ مانند یک ذره‌بین عمل کرده که سبب می‌شود تا عکاسی از سوژه‌های کوچک با کیفیت بالاتری انجام شود. هر چه عدد ثبت شده روی این فیلترها بیشتر باشد به معنای آن است که می‌تواند از فاصله نزدیک‌تری نسبت به سوژه عکاسی کند. در ضمن با قرار دادن چند فیلتر بر روی هم می‌توان به بزرگنمایی بیشتری نیز دست یافت. البته لازم به ذکر است که با استفاده از این فیلترها هیچ‌گاه نمی‌توان تصویری به کیفیت و درخشش تصاویر ثبت شده با لنزهای ماکرو را به ثبت رساند. اما برای شروع کار می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

کاربرد عکاسی کلوزآپ

کلوزآپ نه تنها یک روش برای رشد خلاقیت در عکاسی بوده، بلکه سبب ثبت جزئیات خیره‌کننده‌ای از عناصر موجود در محیط می‌شود. با استفاده از عکاسی کلوزآپ می‌توان حتی از ساده‌ترین عناصر تصاویر خارق‌العاده‌ای را به ثبت رساند. از جمله کاربردهای عکاسی کلوزآپ که این تکنیک را به یکی از پرطرفدارترین تکنیک‌ها در ساخت فیلم‌ها نیز تبدیل کرده است می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

✅​امکان نمایش ظرافت‌های یک شخصیت

با استفاده از کلوزآپ می‌توان جزئیات کوچکی مانند بالا انداختن ابرو، پوزخند، برگرداندن چشم و… را به وضوح به تصویر کشید. این امر در روایت تاثیرگذارتر داستان نقش بسزایی دارد.

✅​انتقال احساسات

با استفاده از کلوزآپ می‌توان یک لحظه احساسی را به شکل منحصربه‌فردی به مخاطب نشان داده و به این ترتیب احساسات درونی شخصیت را به مخاطب منتقل کرد. با استفاده از کلوزآپ می‌توان عملکرد بهتری در انتقال احساسات شخصیت‌ها داشت.

عکاسی کلوزآپ

✅​برقراری ارتباط بین داستان و بیننده

در صورتی که کلوزاپ به درستی صورت گیرد سبب می‌شود تا مخاطب با احساس و شخصیت سوژه ارتباط برقرار کنند.

✅​تغییر سرعت روایت

زمانی که در طی یک تصویر کلوزآپ واکنش سوژه یا احساس وی نشان داده می‌شود، می‌تواند به معنای آن باشد که سوژه در شرف حرکت به سمت اقدام بعدی است.

انواع عکاسی کلوزآپ

عکاسی کلوزآپ به چهار شکل مختلف تقسیم می‌شود که در ادامه به بررسی انواع آن می‌پردازیم.

عکاسی کلوزآپ

​🔸​شات کلوزآپ

در طی شات کلوزآپ سر و گردن سوژه و در برخی موارد شانه‌های سوژه در قاب تصویر قرار می‌گیرد.

​🔸​شات مدیوم کلوزآپ

در طی عکاسی مدیوم کلوزآپ سوژه از قسمت کمر به بالا در کادر تصویر قرار می‌گیرد.

​🔸​اینسرت شات

در طی این عکاسی تمرکز بر روی جزئیات ویژه یک شی می‌باشد. به عنوان مثال زمانی که از رگبرگ‌های یک برگ عکاسی شود یک عکاسی اینسرت شات صورت گرفته است.

عکاسی کلوزآپ

​🔸​شات اکستریم کلوزآپ

زمانی که کلوزآپ در شدیدترین حالت خود انجام شود تحت عنوان شات اکستریم کلوزآپ شناخته می‌شود. به عنوان مثال در چنین عکسی تنها چشم‌های سوژه یا قسمت خاصی از صورت سوژه در تصویر قرار می‌گیرد.

نکات عکاسی کلوزآپ

در هنگام عکاسی کلوزآپ باید نکاتی مد نظر قرار گیرد تا کیفیت تصویر خلق شده دوچندان شود. از جمله این نکات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

عکاسی کلوزآپ

🔹انتخاب موضوع

برای عکاسی کلوزآپ به سراغ سوژه‌هایی بروید که دارای ویژگی‌های غیرمعمولی هستند. به عنوان مثال سوژه مورد نظر می‌تواند دارای بافت پیچیده‌ و یا اشکال غیرمعمولی بوده و اگر سوژه یک انسان است می‌تواند رنگ چشم ویژه‌ای داشته باشد.

🔹رعایت ترکیب‌بندی

در هنگام عکاسی کلوزآپ از آن‌جایی که قرار است جزئیات سوژه به صورت دقیق به تصویر کشیده شود، لازم است تا ترکیب‌بندی به درستی صورت گیرد. در هنگام عکسبرداری کلوزآپ باید مانند عکاسی معمولی کادربندی با دقت انجام شود.

🔹کم کردن فاصله نسبت به سوژه

برای ثبت یک تصویر کلوزآپ از سوژه بهتر است فاصله خود را نسبت به آن تا حد ممکن کم کنید. در واقع برای آن که عکس ثبت شده دارای کیفیت بالایی باشد، بهتر است علاوه بر نزدیک شدن به سوژه از زوم نیز استفاده شود. در چنین شرایطی بهتر است از فوکوس شارپ استفاده کرده و فوکوس را به صورت دستی تنظیم کنید. در مواردی که قصد دارید جزئیات بیشتری از سوژه را نمایش دهید می‌توانید برای کم کردن فاصله تا سوژه از راهکارهای زیر استفاده کنید.

عکاسی کلوزآپ

استفاده از تیوپ فاصله لنز

تیوپ فاصله لنز لوله‌های کششی بوده که بین سنسور دوربین و لنز قرار گرفته و هرچه لوله کشش بیشتری داشته باشد، می‌تواند بزرگنمایی را بیشتر کرده و به عبارتی فاصله سوژه تا دوربین را کمتر کند.

استفاده از عدسی معکوس

از دیگر روش‌های ایجاد یک بزرگنمایی بیشتر استفاده از عدسی معکوس می‌باشد که البته برای استفاده از این عدسی باید از حلقه معکوس و سایر لوازم جانبی دوربین نیز استفاده کرد. البته این روش ممکن است سبب افت کیفیت تصویر شود.

🔹متعادل کردن نور

اگر قرار است از اجسام کوچک نزدیک به سطح زمین یک تصویر کلوزآپ خلق شود، به واسطه آن که نور کمتری به آن‌ می‌تابد، ممکن است تصویر تاریک به نظر برسد. بنابراین باید از یک منبع نور مصنوعی برای عکاسی از این سوژه‌ استفاده شود. در صورتی که بین سوژه و لنز فضایی وجود نداشته باشد می‌توان از چراغ‌های ماکرو برای تاباندن نور به سوژه استفاده کرد.

🔹ثابت نگه داشتن دوربین و سوژه

در هنگام عکاسی کلوزآپ از آن‌جایی که عکاسی از نمای نزدیک صورت می‌گیرد هر حرکتی سبب تار شدن تصویر می‌شود. بنابراین در هنگام عکاسی اطمینان داشته باشید که دوربین و سوژه کاملاً بی‌حرکت باشند. برای این امر بهتر است دوربین بر روی سه‌پایه قرار داده شود و همچنین با استفاده از تجهیزاتی مختلف سوژه نیز ثابت شود. مثلا اگر سوژه یک گیاه ظریف است که در اثر وزش باد حرکت می‌کند، می‌توان از بادشکن برای جلوگیری از وزش باد و یا یک سیم جهت ثابت نگه داشتن گیاه استفاده کرد.

سخن آخر

 

تفاوت عکاسی ماکرو با عکاسی کلوزآپ

زنبورها سوژه‌های رنگارنگی را برای عکاسی خلق می‌کنند، مخصوصاً زمانی که درحال گرده افشانی از گل‌ها هستند.

تصویر بالا با لنز ماکرو Sigma 105 mm f/2.8 DG OS HSM Macro ثبت شده است.

 

 

دنیای عکاسی کلوزآپ برای عکاسان جذابیت منحصربه‌فردی دارد و شاید ساعت‌ها برای این سبک از عکاسی زمان بگذارند. اگر شما هم از طرفداران عکاسی نمای نزدیک هستید، تجهیزات خود را بردارید و در طبیعت به دنبال سوژه مناسب بگردید. تا جایی که لنز شما اجازه می‌دهد به سوژه نزدیک شوید و با عمق میدان بازی کنید تا بتوانید بهترین عکس ممکن را بگیرید .

 

« اگر در‌ زمینه عکاسی کلوزآپ فعالیت می‌کنید و یا تجربه جالبی در ارتباط با عکاسی نمای نزدیک دارید، در قست نظرات با‌ ما در‌میان بگذارید »

 

 

⭐️ مشاهده فروشگاه اینترنتی دوربین و لوازم عکاسی دیدنگار  ⭐️

 

مهدی رسول نیا

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

تجهیزات نورپردازی که هر عکاسی در ۲۰۲۵ به آن نیاز دارد
  • 0
  • 294
مشاهده
مسابقه عکاسی زیر آب 2025؛ دریچه‌ای به دنیای جادویی اعماق دریا
  • 0
  • 259
مشاهده
عکاسی 360 درجه و واقعیت مجازی
  • 0
  • 321
مشاهده
عکاسی شگفت انگیز از نورهای نئون و فضای شهری در شب
  • 0
  • 271
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای