مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

اینستاگرام تردز threads چیست؟ | آموزش استفاده از تردز

تکنولوژی
  • سبا گیلکی
  • ۳ مرداد ۱۴۰۲
  • 0
  • 839
1 دقیقه
threads اینستاگرام

همانطور که می‌دانید در حال حاضر اپلیکیشن محبوب اینستاگرام توسط شرکت متا مدیریت می‌شود. این شرکت به واسطه‌ رقابت زیادی که با اپلیکیشن‌هایی مانند توییتر دارد تلاش کرده تا یک اپلیکیشن در رقابت با توییتر بسازد. حال پس از مدت‌ها تلاش برای ساخت این اپلیکیشن جدید، شرکت متا شبکه‌ اجتماعی تردز را که به عنوان اینستاگرام threads نیز شناخته می‌شود در رقابت با توییتر ساخته و منتشر کرده است. در این مقاله قصد داریم با اینستاگرام تردز آشنا شده و نحوه‌ ساخت اکانت و استفاده از آن را بررسی کنیم. همچنین برخی مزایا و معایب این اپلیکیشن جدید را نسبت به توییتر مورد بررسی قرار می‌دهیم. اگر شما هم شیفته شبکه‌های اجتماعی هستید و به ارتباطات آنلاین علاقه دارید با ما همراه باشید.

اینستاگرام threads چیست؟

اپلیکیشن نوپای تردز نسخه‌ متن محوری از اپلیکیشن اینستاگرام بوده که در رقابت با اپلیکیشن توییتر ساخته و منتشر شده است. این اپلیکیشن برخلاف اینستاگرام که تمرکز اصلی‌اش بر روی عکس و فیلم است، بر روی متن تمرکز داشته و از همین رو ساز و کاری بسیار شبیه به توییتر اما بدون محدودیت‌های توییتر دارد.

پس از آن که ایلان ماسک توییتر را خریداری کرد و تغییراتی بر روی آن به وجود آورد، بسیاری از کاربران که از تغییرات اعمال شده راضی نبودند به دنبال شبکه‌های اجتماعی جایگزین برای توییتر می‌گشتند. شرکت متا نیز این فرصت را غنیمت شمرد و با طراحی اپلیکیشن تردز رقیب سرسختی را برای توییتر وارد میدان کرد. همانطور که گفته شد اینستاگرام تردز عمدتا بر روی متن تمرکز دارد، اما همچنان امکان به اشتراک‌گذاری عکس و فیلم نیز در آن موجود می‌باشد. اپلیکیشن تردز به طور رسمی در روز ششم جولای منتشر شده و در حال حاضر از نسخه‌ تحت وب نیز برخوردار می‌باشد. هر چند عملکرد نسخه‌ اپلیکیشن آن پیشرفته‌تر از نسخه‌ تحت وب می‌باشد. این نر م‌افزار قابلیت اجرا بر روی انواع گوشی‌های اندروید و آیفون را نیز دارد.

ریپلای اینستاگرام

نحوه عضویت در Threads App | برنامه تردز

حال که با نرم‌ افزار اینستاگرام تردز Threads آشنا شدیم نوبت به آن می‌رسد تا نحوه‌ عضویت و ساخت اکانت در این اپلیکیشن جدید را نیز مورد بررسی قرار دهیم. برای استفاده از این نرم‌ افزار در وهله‌ اول باید اپلیکیشن 76 مگابایتی آن را از اپ‌ استور یا پلی‌ استور دانلود کرد. زمانی که نرم‌ افزار تردز دانلود و نصب شد، در قسمت پایین صفحه، اکانت اینستاگرام شما قابل مشاهده خواهد بود. پس از لمس اکانت اینستاگرام صفحه load شده و کاربر به بخش بعدی منتقل می‌شود. بخش بعدی همان بخش مورد نظر یعنی ساخت پروفایل می‌باشد.

threads اینستاگرام

قسمت پروفایل از سه قسمت Link، Bio و Name تشکیل شده که کاملا ساز و کاری شبیه به پروفایل اینستاگرام دارد. در پایین صفحه گزینه‌ای‌ تحت عنوان Import From Instagram وجود داشته که کاربر می‌تواند با لمس این گزینه تمامی اطلاعات را بدون تغییر از اینستاگرام به نرم‌ افزار تردز منتقل کند. همچنین در صورت نیاز به اعمال تغییرات کاربر می‌تواند اطلاعات خود اعم از نام، بیوگرافی و لینک را به صورت دستی وارد کند. همچنین در صورتی که نیاز به ایجاد تغییرات در اطلاعات انتقال یافته از اینستاگرام وجود دارد، می‌توان با انتخاب گزینه‌ Reimport نسبت به تغییر اطلاعات بیو و یا عکس پروفایل اقدام کرد. پس از تکمیل این مرحله کافی‌ست بر روی گزینه‌ Continue کلیک کرد و به بخش بعدی وارد شد.

threads اینستاگرام

بخش بعدی بخش Privacy اپلیکیشن تردز می‌باشد. این بخش شامل دو گزینه تحت عنوان Public Profile و Private Profile بوده که مانند اینستاگرام کاربران می‌توانند نسبت به خصوصی کردن پیج تردز خود اقدام کنند. پس از انتخاب حالت عمومی یا خصوصی پیج تردز باید بر روی گزینه‌ Continue کلیک کرده و به صفحه‌ بعد منتقل شد.

threads اینستاگرام

بخش بعدی تحت عنوان Follow the same accounts you follow on Instagram بوده که از طریق آن کاربر می‌تواند افرادی که در اینستاگرام آن‌ها را دنبال می‌کند را در برنامه تردز نیز دنبال کند. آن‌چه اهمیت دارد این است که کاربر می‌تواند تنها افراد خاصی را انتخاب کرده و یا با انتخاب گزینه‌ Follow All تمامی فالویینگ‌های اینستاگرام خود را به تردز نیز منتقل کند.

پس از این امر کاربر به بخش How Threads Works منتقل می‌شود. در این بخش توضیحات کوتاهی در رابطه با نحوه‌ استفاده از تردز در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. این اطلاعات شامل سه بخش تحت عنوان Powered by Instagram، The fediverse و Your data بوده که هر یک اطلاعاتی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. پس از رسیدن به این قسمت کافی‌ست بر روی گزینه‌ Join Threads کلیک کرده تا به این ترتیب بتوان اکانت تردز رسمی خود را ساخته و مورد استفاده قرار دهد.

نصب اینستاگرام قبلی

آموزش استفاده از اینستاگرام تردز threads

از آن‌جایی که اپلیکیشن تردز نسخه متن محور اپلیکیشن اینستاگرام می‌باشد، رابط کاربری آن کاملا شبیه به محیط اینستاگرام بوده که همین امر سبب می‌شود افرادی که از اینستاگرام استفاده می‌کنند در حین کار با اپلیکیشن تردز با مشکلی مواجه نشوند. محیط اپلیکیشن تردز شامل بخش‌های متعددی اعم از بخش Home، بخش Search، بخش New Threads، بخش Activity و بخش Profile بوده که به بررسی مختصر هر یک از این بخش‌ها می‌پردازیم.

threads اینستاگرام

بخش Home یا خانه | اینستاگرام threads

در بخش Home کاربر با پست‌هایی مواجه می‌شود که شامل یک عکس یا ویدیو و یک متن است. در واقع بخش Home دربرگیرنده‌ جدیدترین تردزهایی بوده که فالویینگ‌های کاربر و دیگر کاربران تردز به اشتراک گذاشته‌اند.

در این بخش در قسمت زیرین هر پست علائمی مشاهده می‌شود که کاملا شبیه به علائم مشاهده شده در زیر پست‌های اینستاگرام می‌باشد. این علائم شامل یک علامت قلب برای لایک کردن پست، یک علامت کامنت برای نوشتن نظر، یک علامت بازنشر پست‌ها در پیج تردز خود که در توییتر تحت عنوان ریتوئیت شناخته می‌شود و یک علامت Share یا به اشتراک‌گذاری پست با دوستان می‌شود. لازم به ذکر است که در قسمت Share کاربر با چندین گزینه مواجه می‌شود که از جمله این گزینه‌ها می‌توان به گزینه‌ Add to Story برای استوری کردن پست تردز در اینستاگرام، Post to Feed برای پست کردن مطلب مورد نظر در اینستاگرام، Tweet برای پست کردن پست تردز در توییتر، Copy Link برای کپی کردن لینک پست و Share Via برای اشتراک‌گذاری پست در سایر اپلیکیشن‌ها مانند تلگرام اشاره کرد.

بخش Search جستجو

دومین بخش موجود در فضای تردز بخش Search یا جستجو بوده که با یک علامت ذره‌بین نشان داده می‌شود. در بخش جستجو کاربران می‌توانند نسبت به پیدا کردن نام کاربری افراد یا همان Username آن‌ها اقدام کنند.

threads اینستاگرام

بخش New Threads تردز جدید |اینستاگرام threads

سومین بخش موجود در فضای تردز بخش New Threads بوده که جهت به اشتراک‌گذاری متن و پست مورد استفاده قرار می‌گیرد. این بخش لوگویی به شکل یک قلم بر روی یک صفحه داشته که با لمس آن کاربر با گزینه‌های New thread و Start thread مواجه می‌شود. در این بخش کاربر می‌تواند متن مورد نظر خود را تایپ کرده و سپس عکس و فیلم مورد نظر خود برای انتشار را انتخاب کرده و به اشتراک بگذارد.

بخش Activity فعالیت‌ها

چهارمین بخش موجود در فضای تردز بخش فعالیت یا Activity بوده که مانند برنامه‌ اینستاگرام با یک علامت قلب نشان داده می‌شود. این گزینه نشان‌دهنده‌ فعالیت‌های رخ داده در پیج تردز شما اعم از لایک، کامنت، فالو کردن، منشن، قبول درخواست فالو، Reply و… می‌باشد.

بخش profile صفحه کاربری | برنامه تردز

آخرین بخش فضای داخلی تردز تحت عنوان Profile شناخته شده که شباهت بسیار زیادی با بخش پروفایل ایستاگرام دارد. در این قسمت تردزهای کاربر نمایش داده شده و همچنین کاربر می‌تواند Replyهایی که برای دیگر تردزها زده‌ است را مشاهده کند. همچنین دو گزینه برای به اشتراک‌گذاری پروفایل و تغییر و ویرایش پروفایل نیز در اختیار کاربر قرار گرفته است. در قسمت ادیت پروفایل کاربر می‌تواند نسبت به تغییر بیوگرافی و حالت خصوصی و عمومی پیج خود اقدام کند.

زمانی که گزینه‌ اشتراک‌گذاری پروفایل انتخاب شود، اکانت شما با دیگر کاربران تردز به اشتراک گذاشته می‌شود. با انتخاب گزینه‌ کره‌ زمین کاربر می‌تواند به بخش حریم خصوصی پیج خود وارد شده و نسبت به تغییر تنظیمات آن اقدام کند. زمانی که علامت دو خط بالای صفحه انتخاب شود، تنظیمات تردز در اختیار شما قرار گرفته و با انتخاب گزینه‌ لوگوی اینستاگرام در بالای صفحه‌ پروفایل می‌توانید به پیج اینستاگرام خود وارد شوید.

دی اکتیو اینستاگرام

مزایا و معایب تردز نسبت به توییتر در یک نگاه

همانطور که گفته شد نرم‌ افزار تردز به عنوان رقیبی برای نرم‌ افزار توییتر شناخته می‌شود. پس بدیهی‌ست که نسبت به این نرم‌ افزار دارای مزایا و معایبی باشد. در ادامه به بررسی مزایا و معایب تردز نسبت به توییتر می‌پردازیم.

مزایای threads app

از جمله مزیت‌های تردز نسبت به توییتر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • رابط کاربری آسان‌تر
  • رایگان بودن تمامی بخش‌های تردز
  • قابلیت به اشتراک‌گذاری متن‌هایی با حداکثر تعداد حروف 500 حرف (برخلاف توییتر که تنها 280 حرف می‌توان به اشتراک گذاشت)
  • قابلیت اتصال به اکانت اینستاگرام
  • امکان قرار دادن ویدیوهای 5 دقیقه‌ای در تردز

معایب threads app

از جمله معایب تردز عبارتند از:

  • فیلتر بودن تردز در ایران
  • عدم امکان هشتک‌گذاری در پست‌ها
  • عدم امکان ویرایش پست‌ها و پاک کردن آنها
  • نداشتن قابلیت ساخت اکانت بدون داشتن اکانت اینستاگرام

پیش از آنکه این متن را به پایان برسانیم تصمیم گرفتیم به برخی از پرتکرارترین سوالات کاربران این برنامه پاسخ دهیم. شاید این سوالات ذهن شما را هم درگیر کرده باشند. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم در این چند خط تا پایان مقاله ما را همراهی کنید.

برنامه جایگزین اینستاگرام

داغ‌ترین پرسش‌های شما در برنامه اینستاگرام تردز threads

  1. آیا می‌توان اکانت تردز را غیر فعال کرد؟

بله. امکان غیرفعال کردن اکانت تردز بدون ایجاد تغییر در اکانت اینستاگرام وجود دارد. برای دی‌اکتیو کردن پیج تردز باید آیکون دو خط بالای صفحه پروفایل را انتخاب کرده و به بخش Accounts یا حساب کاربری وارد شوید. سپس گزینه‌ Deactivate profile را انتخاب کنید و پس از آن بر روی گزینه‌ سیاه رنگ Deactivate Threads Profile کلیک کنید.

  1. آیا نرم‌ افزار اینستاگرام تردز threads از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند؟

بله. در صورتی که زبان گوشی موبایل فارسی باشد، تردز نیز به صورت خودکار به زبان فارسی فعال می‌شود، اما در صورتی که زبان گوشی انگلیسی باشد می‌توان به صورت دستی نسبت به تغییر زبان نرم‌ افزار اقدام کرد. برای تغییر زبان نرم‌ افزار به فارسی کافی‌ست بر روی گزینه دو خط بالای صفحه‌ پروفایل کلیک کرده و با ورود به بخش Language زبان فارسی را انتخاب کرد.

  1. آیا می‌توان در برنامه تردز گیف (gif) گذاشت؟

بله. برای این که در نرم‌ افزار تردز از گیف استفاده کنیم باید از کیبوردهایی بهره ببریم که از قابلیت قرار دادن گیف برخوردار هستند. از جمله این کیبوردها می‌توان به Swiftkey برای اندروید و IOS اشاره کرد.

  1. چگونه داخل تردز Threads هشتگ بگذرایم؟

همانطور که پیش‌تر اشاره شد نرم‌ افزار تردز در حال حاضر از قابلیت هشتگ‌گذاری برخوردار نیست. به عبارت دیگر کاربران می‌توانند در پست‌های خود عبارات را به صورت هشتگ بنویسند اما هشتگ‌ها به لینک تبدیل نمی‌شوند و قابلیت کلیک کردن بر روی آن‌ها غیرفعال است.

  1. آیا می‌توان بدون داشتن اکانت اینستاگرام نسبت به ساخت اکانت تردز Threads اقدام کرد؟

خیر. از آن‌جایی که نرم‌ افزار تردز نسخه‌ متن محور نرم‌ افزار اینستاگرام است، برای ساخت اکانت آن باید حتما اکانت اینستاگرام داشت.

  1. آیا استفاده از اینستاگرام تردز نیاز به پرداخت هزینه دارد؟

خیر. نرم‌ افزار تردز برخلاف توییتر کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است.

  1. آیا امکان ساخت اکانت threads اینستاگرام با آی‌ پی ایران وجود دارد؟

خیر. با آی‌ پی ایران نمی‌توان نسبت به ساخت اکانت تردز اقدام کرد. بنابراین کاربران باید از ابزارهای تغییر آی‌ پی استفاده کنند.

دیلیت اکانت اینستاگرام

در آخر بدانید

نرم‌ افزار تردز threads اینستاگرام اپلیکیشن نوپایی بوده که توسط شرکت متا منتشر شده است. این نرم‌ افزار نسخه‌ متن محور اپلیکیشن اینستاگرام بوده و به عنوان رقیب سرسختی برای اپلیکیشن توییتر شناخته می‌شود. اپلیکیشن تردز عمدتا بر اشتراک‌گذاری متن تمرکز دارد اما امکان به اشتراک‌گذاری عکس و فیلم نیز در آن موجود می‌باشد. این اپلیکیشن سازوکاری بسیار شبیه به اینستاگرام داشته و برای ساخت اکانت در آن باید حتما از یک اکانت اینستاگرام استفاده شود.

شما در این زمان کوتاه نسبت به ساخت و استفاده از threads اینستاگرام اقدام کرده‌اید؟ آیا بلاگر هستید یا برای به انتشار گذاشتن موضوعات روزانه شخصی، دلنوشته، انتقال اخبار روز و … به فعالیت در چنین فضایی علاقمند هستید؟ شما به عنوان فروشنده خدمات و کالا امکانات و فضای اینستاگرام را ترجیح می‌دهید یا فکر می‌کنید از برنامه اینستاگرام Threads نیز می‌توان به درآمد رسید؟ تجربه خود را زمان استفاده از این برنامه برای ما بنویسید و اگر اطرافیان شما هم به دنبال شناخت امکانات و مزایا و معایب این برنامه هستند، حتما این مقاله را برایشان بفرستید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

ابزارهای تولید محتوا در اینستاگرام
سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

ساخت فیلم با چاشنی هوش مصنوعی: دنیای جدید خلاقیت‌های سینمایی!
  • 0
  • 468
مشاهده
عکاسی هوشمند با قدرت هوش مصنوعی: آینده همین حالاست!
  • 0
  • 481
مشاهده
تفاوت لپ تاپ استوک و نو و لپ تاپ روی میز
تفاوت لپ تاپ استوک و نو 💻​🧑‍💻​💫
  • 0
  • 505
مشاهده
بهترین تعمیرکاران آیفون تصویری تهران
بهترین تعمیرکاران آیفون تصویری تهران ✅​🧑‍🔧​🪛​
  • 0
  • 506
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای