مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

آشنایی با علائم لنزهای سونی: زبانی که هر عکاس باید یاد بگیرد!

اصطلاحات
  • سبا گیلکی
  • ۸ بهمن ۱۴۰۳
  • 6
  • 594
14 دقیقه
لنز سونی

در این مقاله قصد دارم در مورد علائم لنزهای سونی برایتان بگویم تا در هنگام انتخاب و خرید آنها، آگاهی بیشتری در مورد هر نوع لنز داشته باشید.

آیا تا به حال به علائمی که بر روی لنزهای مختلف درج می‌شود دقت کرده‌اید؟ آیا می‌دانید هر کمپانی به چه دلیل از یک سری علائم مخصوص برای نامگذاری لنزهایش استفاده می‌کند؟ اصلا این علامت‌ها برای چه روی لنز دوربین قرار می‌گیرند و چه مفهومی می‌توانند داشته باشند؟ آیا دانستن آنها برای هر عکاسی نیاز است؟

بر روی هر لنزی یک سری علامت‌ها و اعداد نوشته شده که هر کدام مربوط به یک ویژگی یا یک قابلیت مشخص هستند. دانستن مفهوم این موارد می‌تواند راهی خوب برای تشخیص کاربردها و امکانات هر لنز در سریع‌ترین زمان ممکن باشد. به این صورت می‌توانید زودتر تصمیم بگیرید که کدام لنز را تهیه کنید یا خیر.

علائم لنزهای سیگما

این اعداد و نمادها به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند :

  • نمایه‌هایی که مخصوص یک برند خاص بوده و برندهای دیگر از آنها استفاده نمی‌کنند.
  • نمایه‌هایی که در نامگذاری تمامی لنزها از تمامی برندها مشترک هستند.

در این مقاله قصد دارم تمام علائم اختصاری لنزهای سونی را برایتان بگویم تا با فهمیدن مفهوم هر یک از آنها، بسیار راحت‌تر به خرید لنز سونی مورد نیازتان بپردازید و آن را تهیه کنید. پس با من همراه باشید.

کمپانی سونی

معرفی کمپانی سونی

سونی شرکت خوشه‌ای ژاپنی و چند ملیتی است که در زمینه تولید لوازم الکترونیکی مثل موبایل، دوربین دیجیتال و تلویزیون، صنعت بازی‌های ویدئویی و تجهیزات سرگرمی، صنعت موسیقی، فیلم و همچنین ارائه خدمات مالی فعالیت می‌کند.

در تاریخ 7 مه 1946، ماسارو ایبوکا و آکیو موریتا دو مهندس ژاپنی، شرکتی با نام ” توکیو تسوشین کوگیو ” تأسیس کردند. چهار سال بعد، یعنی در سال 1957 که ایبوکا و موریتا شروع به فروش اولین رادیوهای ترانزیستوری جیبی در دنیا کردند، به دنبال نامی جدید و مناسب برای شرکتشان بودند.

لذا یکی از کلمات رایج در آن زمان یعنی ” Sonny ” به معنای پسر بچه را با عبارت ” Sonus ” که از ریشه ” Sound ” بود، ترکیب کردند و از آن کلمه سونی ( Sony ) را پدید آوردند، که در هر زبانی به راحتی قابل تلفظ کردن و خوانده شدن است. این ترکیب، گویای گروهی از جوانان است که انرژی و علاقه بسیاری برای ارائه تولیدات و ایده‌های جدید دارند.

لنز پرایم سونی

در ژوئیه سال 2005 سونی برند کونیکا مینولتا را خریداری کرد که این کمپانی به سونی اجازه داد دوربین DSLR آلفا 100 را تولید کند. این دوربین در اواسط سال 2006 معرفی شد و خیلی از تکنولوژی به کار گرفته شده از سوی کونیکا مینولتا را در ساخت محصولات قبلی‌اش به ارث برده بود. برای مثال سنسور 10.2 مگاپیکسلی از سوی این شرکت طراحی و ساخته شده بود.

سونی در عین حال عرضه کننده سنسور دوربین‌های نیکون و پنتاکس است. سونی در عین حال بزرگ ترین سهامدار شرکت تامرون، شرکت ژاپنی تولید کننده لنزهای مخصوص دوربین عکاسی است.

علائم لنزهای تامرون

این شرکت امروزه در کنار رقبایی چون سامسونگ، پاناسونیک، توشیبا، هیتاچی و ال‌جی، به‌عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان وسایل الکترونیکی در جهان شناخته می‌شود. شرکت سونی در سال 2017 در فهرست فورچون جهانی 500 در رتبه 105 از بزرگترین شرکت‌های سهامی جهان قرار گرفت.

همچنین جالب است بدانید دفتر مرکزی سونی در شهر میناتو، توکیو قرار دارد.

بهترین لنزهای سونی

دسته بندی لنزهای سونی

به طور کلی می‌توان لنزهای سونی را به پنج دسته کلی تقسیم کرد. در واقع سونی نیز همانند سایر کمپانی‌ها تنها لنزهای زوم یا پرایم تولید می‌کند، که علائم زیر مربوط به همین دو دسته می‌شوند. در ادامه به این علائم اشاره خواهم کرد :

SAL

این عبارت به لنزهایی از سونی تعلق می‌گیرد که دارای فوکوس اتوماتیک باشند؛ اما شاید به عنوان لنزهایی مخصوص برای سری آلفا سونی بهتر درک شود، چرا که تمام لنزهایی که این عبارت را داشته باشند، تنها مخصوص دوربین‌های مانت A سونی طراحی شده‌اند.

مانند عبارت SEL، این مخفف تنها بخشی از نام کوتاه لنزهای سونی است. به عنوان مثال ، لنز سونی 70-24 میلی‌متری f/2.8 ZA SSM با نام SAL – 2470Z نیز شناخته می‌شود.

علائم لنزهای سونی

SEL

این عبارت دقیقا مثل SAL، به لنزهایی تعلق می‌گیرد که فوکوس خودکار داشته باشند و البته تنها مخصوص دوربین‌های بدون آینه مانت E سونی هستند. این عبارت تنها در نام لنز قرار می‌گیرد و آن را روی بدنه حک نمی‌کنند. به عنوان مثال ، لنز سونی 50-16 میلی‌متری E f/3.5-5.6 PZ SSM با نام SELP1650 نیز شناخته می‌شود.

DT

مخفف عبارت ” Technology Digital ” است و لنزهایی را مشخص می‌کند که برای دوربین‌هایی با سنسورهای APS – C طراحی شده‌اند. این لنزها نمی‌توانند دایره تصویر کامل در یک سنسور 35 میلی‌متری را پوشش دهند.

دقیقا مانند لنزهای سری DX نیکون، سری EF-S کانن و سری DC سیگما. به گفته کمپانی سونی، لنزهای سری DT می‌توانند بر روی دوربین‌های فول فریم سونی نصب شوند، اما در نهایت تصویر را کراپ می‌کنند.

علائم لنزهای سونی

FE

این لنزها مخصوص دوربین‌های فول فریم مانت E سونی طراحی شده‌اند و بر روی دوربین‌هایی همانند آلفا a7 قابل نصب هستند.

E

این دسته از لنزها مخصوص دوربین‌های بدون آینه سونی با مانت E و سنسور APS – C طراحی شده‌اند؛ برای مثال دوربین آلفا a6000 سونی.

لنزهای مانت E سونی

معرفی علائم لنزهای سونی

G

مخفف کلمه ” Gold ” به معنای ” طلا ” است و به بهترین، باکیفیت ترین و گرانترین لنزهای فوق حرفه‌‎ای سونی تعلق می‌گیرد. فرقی ندارد کدام یک از لنزهای زوم یا پرایم سونی را بخواهید تهیه کنید، اگر عبارت G را روی آن دیدید، در خرید خود شک نکنید!

مشخصات روی لنز

ZA

مخفف عبارت ” Zeiss Alpha ” است و به لنزهایی تعلق می‌گیرد که توسط کمپانی زایس تایید شده و به طور خاص مخصوص دوربین‌های سونی طراحی می‌شوند. کیفیت این دسته از لنزها بسیار بالا بوده و می‌توان آنها را با لنزهای دسته G به نوعی برابر دانست.

تا آنجا که می‌دانم، این لنزها توسط کمپانی زایس تولید نمی‌شوند و هنوز هم طراحی و تولید آنها به عهده خود سونی است، اما طراحی اپتیکی و مجموعه لنز در آخر مورد تایید زایس قرار می‌گیرد که یکی از برترین کمپانی‌های تولید لنز دوربین در جهان است. این لنزها کیفیت فوق‌العاده‌ای داشته و مطابق با بالاترین استانداردهای زایس تولید می‌شوند.

لنز زوم سونی

SSM

یکی دیگر از علائم لنزهای سونی SSM می‌باشد و در واقع مخفف عبارت SuperSonic Motor است. این نسخه از لنزهای سونی دارای موتور فوکوس اولترا سونیک هستند که این اجازه را به کاربر می‌دهد که با سرعت بالا و تولید صدای بسیار کم توسط لنز، عملیات فوکوس را انجام دهد.

SAM

SAM مخفف عبارت Smooth Autofocus Motor است که به برخی از لنزهای معمولی و اقتصادی سونی که از سال 2009 تا به امروز تولید شده است تعلق می‌گیرد. عملکرد فوکوس این لنزها کم صدا و نسبتا سریع است، اما به هیچ وجه قابل مقایسه با SSM نیست.

علاوه بر این، لنزهای سری SAM معمولا بدنه‌ای پلاستیکی دارند که کیفیت بالایی ندارد. این عبارت تنها به لنزهای سطح پایین و ارزان سونی محدود می‌شود.

علائم لنزهای سونی

OSS

سونی تثبیت کننده نوری یا لرزشگیر خود را OSS یا Optical SteadyShot می‌نامد. البته رویکرد سونی در طراحی تثبیت کننده‌های نوری کاملا متفاوت از سایر کمپانی‌های است. چرا که شما سیستم OSS را می‌توانید فقط در لنزهای E – Mount پیدا کنید، زیرا دوربین‌های A – Mount سونی از یک لرزشگیر داخلی استفاده می‌کنند.

PZ

یکی دیگر از علائم لنزهای سونی PZ است که مخفف عبارت ” Power Zoom ” می‌باشد و به لنزهایی تعلق می‌گیرد که درون خود موتوری برای زوم کردن به صورت اپتیکال دارند. این قابلیت برای عکاسی هنوز هم خیلی معنی و کاربرد مشخصی ندارد، مگر اینکه شما خیلی تنبل باشید که حتی نتوانید یک حلقه زوم را بچرخانید!

این مورد در فیلم برداری اما کاربرد زیادی دارد و برای همین لنزهای این دسته مورد علاقه بسیاری از فیلم برداران هستند. همچنین لازم به ذکر است که لنزهای PZ در کلاس خود بسیار جمع و جور و سبک هستند.

لنز دوربین عکاسی سونی

ED

ED در واقع مخفف عبارت Extra-low Dispersion است که قبلا در کمپانی‌های دیگر هم دیده بودیم. این عبارت متعلق به لنزهایی است که عناصر شیشه‌ای، همانند عدسی‌ها، با پراکندگی فوق‌العاده کمی ساخته شده‌اند و شیوه طراحی اپتیکی آنها باعث می‌شود انحرافات کروماتیک تا حد زیادی کاهش پیدا کند.

Super ED

این مورد هم درست مانند ED است، با این تفاوت که کیفیت بهتری داشته و نسخه بهتر و پیشرفته‌تر آن حساب می‌شود. کاربرد آن جلوگیری از انحرافات کروماتیک است.

*T

یکی دیگر از علائم لنزهای سونی T-Star است. در این لنزها از پوششی مخصوص که توسط زایس تولید شده، استفاده شده است. این یک پوشش نوری مخصوص است که از ایجاد پدیده لنز فلر، انحرافات رنگی و افزایش کنتراست در تصویر جلوگیری می‌کند.

علائم لنزهای سونی

TC

این علامت را قبلا در کمپانی‌های دیگر هم دیده بودیم. در واقع TC مخفف Tele Converter بوده و به این معنی است که این لنز ( یا آداپتور لنز ) خاص برای افزایش فاصله کانونی ( و کاهش حداکثر دیافراگم ) در لنزهای تله فوتو طراحی شده است.

مقایسه اسپیدلایت با فلاش استودیویی

FISHEYE

لنزهای Fisheye همانطور که احتمالا می دانید، زاویه دید بسیار گسترده‌ای را ارائه می‌دهند ( زاویه 180 درجه در این لنزها غیر معمول نیست ). آنچه بین این لنزها و لنزهای معمولی ایجاد تمایز می‌کند، اعوجاج بسیار زیاد و منحصر به فری است که تولید می‌کنند.

لنزهای فیش آی کل قاب را پوشش می‌دهند، در حالی که لنزهای معمولی تنها یک تصویر دایره‌ای در وسط کادر تولید می‌کنند. این لنزها شاید برای هر سبک عکاسی مناسب نباشند و نیاز باشد خلاقیت بسیار زیادی در عکاسی با آنها به خرج دهید.

لنزهای سونی

PANCAKE

یکی دیگر از علائم لنزهای سونی عبارت Pancake است که به لنزهای کوچک، جمع و جور و سبک وزن این کمپانی تعلق می‌گیرد.

MACRO

مانند لنزهای تولید کنندگان دیگر، لنزهای ماکرو در لنزهای سونی دارای بزرگنمایی بالاتر از متوسط هستند و به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوان با استفاده از آنها، در فاصله بسیار کم از سوژه فوکوس را به خوبی تنظیم کرد.

لازم به ذکر است که سونی معمولا لنزهای خود را با اعداد و ارقام و حروف مختلف شلوغ نمی‌کند، برای همین شاید نسبت بزرگنمایی لنز را ننوشته باشد. اما باید بدانید که تمام لنزهای ماکرو سونی با نسبت 1:1 تولید می‌شوند و همانند تولید کنندگان دیگر، از لنزهای ماکرو با نسبت 2:1 یا 3:1 استفاده نمی‌کند.

دوربین عکاسی

STF

یکی دیگر از علائم لنزهای سونی STF است که مخفف عبارت Focus Transition Focus می‌باشد. این دسته از لنزها لبه‌هایی ضخیم‌تر و برجسته‌تر از لنزهای معمولی دارند که از ورود نورهای اضافی به داخل لنز جلوگیری می‌کند.

در اصل این لنزها برای ثبت بوکه‌هایی نرم و ابریشمی ساخته شده‌اند، اما مهمترین مشکل آنها عدم وجود قابلیت فوکوس خودکار است. اگر چه دیافراگم این دسته از لنزها بسیار باز است، اما میزان نور دریافتی بسیار کمتر از چیزی است که عدد دیافراگم نشان می‌‌دهد.

در واقع می‌شود میزان نورگیری این لنزها را با اضافه کردن مقدار 1.5 به عدد دیافراگم به دست آورد. یعنی لنزی با دیافراگم f/2.0 می‌تواند به اندازه یک لنز با دیافراگم f/3.5 یا f/3.2 نورگیری داشته باشد.

راهنمای جامع علائم اختصاری لنزها

اما در نهایت این لنزها مشکلات دیگری هم دارند که البته این نظر شخصی من است و ممکن است از دید شما یک اشکال برای لنزتان به حساب نیاید. تصویری که توسط آنها به وجود می‌آید بیش از حد صاف و پلاستیکی بوده و کاملا سوژه را مصنوعی ثبت می‌کند.

اما اگر می‌خواهید لنزی با کیفیت ساخت فوق‌العاده بالا و بسیار با کیفیت داشته باشید که بوکه‌های ابریشمی جذابی را تولید می‌کند، حتما نگاهی به لنزهای سری STF بیندازید. البته اگر با عدم وجود قابلیت فوکوس خودکار مشکلی نداشته باشید! لنزهایی مثل Sony 135 mm f/2.8 ( T4.5 ( STF ممکن است همان چیزی باشد که به دنبالش بودید.

علائم لنزهای سونی

جمع بندی

دانستن علامت‌های اختصاری لنزهای هر برندی به شما کمک می‌کند تا در هنگام انتخاب و خرید، بهترین گزینه متناسب با نیازهایتان را پیدا کرده و تهیه کنید. لنزهای سونی نیز تنوع زیادی دارند و برای انتخاب یکی از آنها باید زمان زیادی را صرف کنید. با دانستن این علائم اختصاری، می‌توانید خیلی سریع‌تر لنزهای مورد نیازتان را شناسایی کنید.

سعی کنید ابتدا نیازهایتان را از یک لنز بررسی کنید و متناسب با آن به دنبال لنزی باشید که مشخصات مورد نظر شما را داشته باشد.

امیدوارم نکاتی که در مقاله ” آشنایی با علائم لنزهای سونی ” برایتان گفتم مفید بوده باشد. آیا شما تجربه استفاده از لنزهای سونی را دارید؟ نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین اگر پرسشی داشتید، آن را در بخش نظرات همین پست مطرح کنید تا پاسخ دهم.

سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

دوربین بدون آینه
دوربین بدون آینه چیست و چطور کار می‌کند؟
  • 0
  • 749
مشاهده
دوربین DSLR
دوربین DSLR چیست؟ 📷​✅​✨​
  • 0
  • 597
مشاهده
مثلث نوردهی
همه چیز درباره مثلث نوردهی در عکاسی
  • 2
  • 1221
مشاهده
بلاگری
صفر تا صد بلاگری ⭐ چند ایده برای بلاگر شدن
  • 0
  • 1116
مشاهده
دیدگاه ها6
  1. H.r

    سلام
    پس علامت GM چی میشه ؟
    یعنی GM و G یکی هستن؟

    من لنز
    Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS Lens برای عکاسی ورزشی انتخاب کردم ولی نمیدونم علامت جئ ام همون جئ هست یا نه؟

    1. امیرمحمد مشهدی فراهانی

      لنزهای سری G Master سونی در واقع زیر مجموعه سری G هستن و رده بالاترین لنزها رو شامل میشن. این لنزها قیمت خیلی بالایی دارن و در عین حال بالاترین کیفیت ممکن رو ارائه می‌دن.

  2. H.r

    سوْال دوم هم اینکه لنز Sony FE 70-200mm f/4.0 G OSS با اینکه از لنز Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS ارزون تره بخاطر داشتن علامت G بهتره ؟
    هر چند به نظر میرسه که با اینکه فاصله کانونی هر دو لنز یکی هست ولی دیافراگم لنز دوم با علامت GM بهتره

    1. امیرمحمد مشهدی فراهانی

      بله، لنز Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS دیافراگم بازتری داره و از سری G Master هست. کیفیت این دو لنز قابل مقایسه نیست و تفاوت قیمتی هم که وجود داره کاملا قابل توجیه هست.
      مقایسه دقیق مشخصات این دو لنز رو می‌تونید از این لینک مطالعه کنید.

    2. H.r

      با سلام
      ممنون که جواب سؤالات پر تعداد منو دادین

      آیا لنز
      Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS به پای لنز Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR
      که تقریبا توی یه رنجی قیمتی هستن میرسه ؟ البته لنز نیکون نسبت به سونی کمی ارزان تره ولی خیلی ازش تعریف میشه

      من واقعا موندم که کدوم لنز کارایی بهتری داره

    3. امیرمحمد مشهدی فراهانی

      سلام به شما دوست عزیز؛
      هر دو لنز عالی هستن و در بالاترین سطح لنزهای هر کمپانی، مشخصاتشون تقریبا یکسانه و تفاوت خاصی وجود نداره.
      دلیل قیمت بالاتر لنز سونی واردات کمتر و البته کمیاب بودن لنزهای سونی در ایرانه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای