مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

انواع دوربین مدار بسته ویژگی و کاربرد آن‌ها در مکان‌های مختلف

راهنمای خرید
  • سبا گیلکی
  • ۷ مرداد ۱۴۰۲
  • 0
  • 561
18 دقیقه
دوربین مدار بسته

از جمله تجهیزات امنیتی که این روزها در اماکن عمومی و منازل شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌توان به دوربین‌های مدار بسته اشاره کرد. استفاده از دوربین مدار بسته به شما کمک می‌کند تا به راحتی بتوانید اتفاقاتی که در اطراف مکان مورد نظرتان اتفاق می‌افتد را رصد کنید و در هنگام وقوع حوادثی مانند دزدی، ورود و خروج افراد ناشناس و مشکوک و پیگیری ساعت ورود و خروج افراد، بازبینی صحنه‌های ناگوار و صدها مورد دیگر بتوانید مدرک و مستنداتی داشته باشید که به کارتان بیاید. بعد از این مقدمه کوتاه در این مقاله قصد داریم تا پرکاربردترین مدل‌ها و بهترین دوربین مدار بسته را معرفی کرده و اطلاعاتی را در رابطه با تجهیزات مورد نیاز برای آن‌ها و همچنین نحوه‌ نصب انواع دوربین مدار بسته در اختیار شما قرار دهیم.

سیستم دوربین مدار بسته

سیستم دوربین مدار بسته که تحت عنوان سیستم نظارت تصویری یا CCTV نیز شناخته می‌شود، یک سیستم حفاظتی و امنیتی بوده که برای کنترل ترافیک، کنترل نظامی، کنترل پالایشگاه‌ها، جهت جلوگیری از وقوع آتش‌سوزی، کنترل خطوط تولید کارخانه‌ها، کنترل تردد خودروها، کنترل نشتی‌ها، مدیریت انرژی ساختمان‌ها، جلوگیری از سرقت، کنترل شرایط آزمایشگاهی و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. دوربین‌های مدار بسته متناسب با کاربردی که دارند در انواع و اقسام مدل‌ها طراحی شده‌اند. اولین سیستم دوربین مدار بسته در سال 1942 ساخته شد که از آن تنها برای نظارت تصویری و نشان دادن وقایع استفاده می‌شد و دستگاه ذخیره‌سازی برای آن در نظر گرفته نشده بود. پس از تولید دستگاه‌های VCR امکان اتصال دوربین‌های مدار بسته به این سیستم‌ها ایجاد شد و در نتیجه استفاده از دوربین‌های مدار بسته رواج بیشتری پیدا کرد. با پیشرفت تکنولوژی امکان ذخیره‌ تصاویر چند دوربین مدار بسته به طور همزمان و همچنین قابلیت انتقال تصویر، ذخیره‌سازی بر اساس تشخیص حرکت، قابلیت تشخیص چهره و… نیز به سیستم‌های دوربین مدار بسته افزوده شد. این دستگاه‌ها از لحاظ نوع تکنولوژی آن‌ها، نوع طراحی ظاهری، نوع لنزهای به کار رفته در آن‌ها، کیفیت تصویر و… به مدل‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شوند.

دوربین مدار بسته

انواع دوربین مدار بسته

همانطور که گفته شد دوربین‌های مدار بسته متناسب با نوع کاربری آن‌ها شامل نمونه‌های مختلفی می‌شوند که در ادامه برخی از مدل‌های آن را بررسی می‌کنیم.

دوربین مداربسته تحت شبکه | دوربین مدار بسته دیجیتال

دوربین‌های مدار بسته‌ تحت شبکه که به آن‌ها دوربین‌های IP یا دیجیتال نیز گفته می‌شود، دوربین‌هایی هستند که اطلاعات در آن‌ها به صورت دیجیتال و تحت پروتکل‌های شبکه ارسال می‌شود. برای اتصال دستگاه ذخیره‌ اطلاعات به دوربین از کابل شبکه استفاده شده و از آن‌جایی که این دوربین‌ها از کیفیت تصویر بالا و قابلیت‌های پردازشی هوشمندانه‌ای برخوردار هستند، در اماکن مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. لازم به ذکر است که متناسب با قابلیت‌های پیشرفته‌ این دوربین‌ها، قیمت آن‌ها قدری زیاد است. با این حال برای استفاده در اماکن نیازمند امنیت بالا، گزینه‌ مناسبی به شمار می‌آیند.

دوربین مداربسته آنالوگ | انواع دوربین مدار بسته

در دوربین‌های مداربسته‌ آنالوگ، اطلاعات به شکل سیگنال‌های آنالوگ ارسال می‌شود و جهت ضبط اطلاعات منتقل شده از دوربین، به دستگاه DVR احتیاج است. جهت اتصال دوربین به دستگاه DVR از کابل‌های کواکسیال استفاده شده و نصب آسان و قیمت مناسب این دوربین‌ها سبب شده تا مورد استفاده‌ افراد زیادی قرار گیرند. اخیرا دوربین‌های آنالوگ با کیفیت HD طراحی شده‌اند که این امر سبب شده تا کیفیت پایین تصاویر ضبط شده توسط این دوربین‌ها تا حد زیادی جبران شود.

دوربین مدار بسته لامپی

دوربین مدار بسته لامپی را می‌توان یکی از امنیتی‌ترین دوربین‌های مدار بسته به شمار آورد. این دوربین شبیه به لامپ‌های حبابی و کم مصرف طراحی شده و از این رو تشخیص آن بسیار سخت است. همین امر سبب می‌شود تا در موارد جاسوسی نیز از این دوربین استفاده شود. از آن‌جایی که این دوربین مدار بسته ساز و کاری شبیه به چشم ماهی دارد، یعنی یک تصویر 360 درجه از محیط را در اختیار ما قرار می‌دهد، به آن دوربین مدار بسته چشم ماهی یا دوربین مدار بسته 360 درجه نیز گفته می‌شود.

دوربین‌هایی مدار بسته لامپی به طور مستقیم به جریان برق شهری متصل می‌شود و همین امر خود سبب می‌شود تا تشخیص آن‌ها از لامپ‌های معمولی دشوار باشد. ویژگی منحصربه‌فرد دوربین مدار بسته لامپی آن است که برای ذخیره‌ اطلاعات به دستگاه DVR نیازی نداشته و اطلاعات آن بر روی کارت‌های microSD ذخیره می‌شود. برای این دوربین‌ها اسپیکر و میکروفون داخلی نیز در نظر گرفته شده است. قابلیت دید در شب، قابلیت اتصال به گوشی‌های اندرویدی و IOS و قابلیت انتقال تصاویر با کیفیت Full HD از دیگر ویژگی‌های دوربین‌های مدار بستی لامپی می‌باشد.

دوربین مداربسته کوچک

دوربین‌های مدار بسته‌ کوچک عموما در موارد بسیار امنیتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. دوربین‌های مدار بسته‌ کوچک همان دوربین‌های مدار بسته معمولی بوده با این تفاوت که در سایز کوچکتری طراحی شده‌اند تا قابل تشخیص نباشند. برای این دوربین‌ها کیت وایرلس در نظر گرفته شده تا نیازی به سیم‌کشی نداشته باشند. البته این دوربین‌های مدار بسته‌ کوچک در برخی موارد مجهز به کارت حافظه‌ microSD نیز هستند که در این صورت برای انتقال اطلاعات به کیت وایرلس نیز نیازی ندارند. در دوربین‌های مدار بسته کوچک، باتری‌هایی با ظرفیت بالا تعبیه شده تا بتوانند برای مدت زمان طولانی شارژدهی داشته باشند و به این صورت دوربین برای مدت طولانی بتواند به ضبط تصاویر بپردازد.

دوربین مدار بسته بی‌ سیم

بهترین دوربین مدار بسته‌ بی‌ سیم دوربینی است که در آن برای انتقال تصاویر به جای کابل از امواج رادیویی، وای‌فای و… استفاده می‌شود. دوربین‌های مدار بسته‌ بی‌ سیم می‌توانند هم دارای تکنولوژی آنالوگ بوده و هم به صورت تحت شبکه کار کنند. مزیت استفاده از دوربین مدار بسته‌ بی‌ سیم آن است که هزینه‌ نصب آن کمتر بوده و راه‌اندازی آن به سهولت صورت می‌گیرد. در این دوربین‌های مدار بسته میکروفون و اسپیکر نیز تعبیه شده تا ضبط صدا نیز به درستی صورت گیرد. این دوربین‌ها مجهز به سنسور حرکتی بوده و از کارت SD نیز پشتیبانی می‌کنند. امکان چرخش 180 تا 360 درجه نیز برای آن‌ها در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر است که این دوربین‌ها را می‌توان به موبایل نیز متصل کرد.

بهترین دوربین مداربسته بی‌ سیم

برندهای زیادی به تولید دوربین‌های مدار بسته بی‌ سیم می‌پردازند که این دوربین‌ها با قابلیت‌های متنوع و در مدل‌های گوناگونی عرضه شده است. از جمله دوربین‌های مدار بسته‌ بی‌ سیم باکیفیت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • دوربین مدار بسته تحت شبکه‌ بی‌ سیم اسفیورد مدل Z210 با رزولوشن تصویر Full HD و قابلیت پشتیبانی از کارت micro SD تا 128 گیگابایت
  • دوربین مگنتی هوشمند شیائومی MJSXJ03HL با رزولوشن تصویر 1296×2304 پیکسل و قابلیت پشتیبانی از کارت microSD 32 گیگابایتی

دوربین مدار بسته

دوربین مداربسته وای‌ فای

دوربین مدار بسته‌ WiFi دوربینی بوده که برای انتقال اطلاعات از شبکه‌ وای‌ فای استفاده می‌کند و در واقع انتقال اطلاعات به صورت بی‌ سیم و از طریق اینترنت صورت می‌گیرد. همین امر سبب می‌شود تا بسیاری از افراد تصور کنند دوربین مدار بسته‌ وای‌ فای همان دوربین مدار بسته بی‌ سیم است. حال آن که این دو دوربین با یکدیگر متفاوتند. در واقع دوربین‌های مدار بسته‌ وای‌ فای زیرمجموعه‌ دوربین‌های مدار بسته‌ بی‌ سیم هستند. همانطور که گفته شد دوربین‌های مداربسته‌ بی‌ سیم به انتقال اطلاعات از طریق امواج از جمله امواج رادیویی نیز می‌پردازند، اما در دوربین‌های مدار بسته وای‌ فای انتقال اطلاعات فقط از طریق شبکه‌ وای‌ فای صورت می‌گیرد. دوربین‌های مدار بسته‌ وای فای به جریان برق متصل شده و سپس انتقال اطلاعات با استفاده از نرم‌ افزار بر روی گوشی یا کامپیوتر ممکن است. البته این دوربین‌ها را می‌توان به دستگاه NDR نیز متصل کرد.

دوربین مدار بسته دید در شب

برای محیط‌هایی که به حفاظت شبانه‌روزی نیاز دارند از دوربین‌های مدار بسته‌ دید در شب استفاده می‌شود. دوربین‌های مدار بسته‌ دید در شب مثل چشم انسان عمل کرده و همانطور که چشم نور منعکس شده از اجسام را ضبط کرده و می‌بیند، دوربین مدار بسته‌ دید در شب نیز با استفاده از چراغ‌های LED تعبیه شده در آن به اجسام نور تابانده و نور بازتابی از آن‌ها را دریافت می‌کند. در واقع نور تابیده شده از دوربین دید در شب بر اجسام یک موج مادون قرمز بوده که سبب مشاهده‌ اجسام در تاریکی می‌شود.

دوربین‌های دید در شب شامل 4 دسته‌ مختلف بوده که انواع مادون قرمز یکی از این مدل‌ها است. دوربین مدار بسته‌ دید در شب وارم‌لایت شامل تکنولوژی‌ای بوده که همزمان با کاهش نور محیط، با استفاده از پروژکتور نور مرئی به اجسام نور تابانده و به این ترتیب به ثبت تصاویر در شب می‌پردازد. دوربین مدار بسته دید در شب استارلایت مجهز به سنسورهای حساس به نور بوده که با کمترین میزان نور می‌توانند به پردازش تصاویر به صورت رنگی بپردازند. آخرین مدل از دوربین‌های مدار بسته دید در شب نیز دوربین مدار بسته‌ دوال‌لایت بوده که ترکیبی از دوربین دید در شب سیاه و سفید و وارم‌لایت است.

دوربین مداربسته ارزان

همانطور که گفته شد دوربین‌های مدار بسته متناسب با قابلیت‌های در نظر گرفته شده برای آن‌ها و همچنین تکنولوژی به کار رفته در آن‌ها شامل نمونه‌های مختلفی می‌شود. این تنوع بالا سبب می‌شود تا طیف قیمت این محصولات بسیار گسترده باشد و کاربران با هر میزان بودجه‌ای بتوانند به خرید این دوربین‌های مدار بسته بپردازند. در بین دوربین‌های مدار بسته انواع آنالوگ معمولا قیمت کمتری نسبت به دوربین‌های تحت شبکه داشته و در بین دوربین‌های مدار بسته‌ بی‌ سیم، لامپی و وای‌ فای نیز می‌توان نمونه‌های ارزان قیمتی را یافت.

دوربین مدار بسته

بهترین برند دوربین مدار بسته | انواع دوربین مدار بسته

همانطور که گفته شد افزایش روز افزون تقاضا برای سیستم امنیتی دوربین مدار بسته سبب شد تا تولیدکنندگان زیادی دست به تولید این دستگاه‌ها بزنند. برندهای زیادی به تولید سیستم‌های دوربین مدار بسته می‌پردازند که از جمله مطرح‌ترین و برترین آن‌ها می‌توان به برندهای زیر اشاره کرد.

برند هایک ویژن

برند هایک ویژن در طول 19 سال فعالیت خود توانسته به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سیستم‌های حفاظتی در دنیا شناخته شود. تولیدات این برند دارای کیفیت بالایی بوده و علاوه بر دوام بالای دوربین‌های مدار بسته، نصب آن‌ها به سهولت صورت می‌گیرد. همچنین این شرکت انواع نرم‌ افزارهای مدیریت دوربین‌های مدار بسته را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. از جمله قابلیت‌های دوربین‌های این برند می‌توان به فناوری تجزیه و تحلیل تصاویر مثل تشخیص چهره و تشخیص عبور از خط اشاره کرد. تنوع بالای محصولات و ارائه‌ لنزهای باکیفیت نیز از دیگر ویژگی‌های دوربین‌های مدار بسته‌ هایک ویژن می‌باشد.

لازم به ذکر است که سایت معتبر دیدنگار انواع بهترین دوربین‌های مدار بسته‌ هایک ویژن را عرضه کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

دوربین مداربسته هایک ویژن 5 مگاپیکسلی مدل DS 2CE56H0T IT3F

دوربین مداربسته هایک ویژن 5 مگاپیکسلی مدل DS 2CE56H0T IT3F

  • نوع تکنولوژی: آنالوگ HD – HDTVI
  • مدل و کاربرد: دام- محیط‌های خارجی و داخلی
  • رزولوشن تصویر: 5 مگاپیکسلی
  • لنز: ثابت – 2.8، 3.6، 6، 8 و 12 میلی‌متر
  • میزان دید در شب: مادون قرمز EXIR با برد 40 متر
  • درجه محافظت: IP67
  • جنس بدنه: فلزی
  • محدوده تنظیم: پان: 0 تا 360 درجه؛ شیب: 0 تا 75 درجه؛ چرخش: 0 تا 360 درجه

دوربین مدار بسته هایک ویژن 4 مگاپیکسلی مدل DS-2CD2T43G0-I8

دوربین مداربسته هایک ویژن 4 مگاپیکسلی مدل DS-2CD2T43G0-I8

  • رزولوشن 1440*2560
  • فرمت ضبط +H265
  • لنز 2.8 ( زاویه دید 106 درجه )
  • قدرت دید در شب 50 متر
  • بدنه فلزی
  • استاندارد IP67
  • نوع اتصال: باسیم (LAN)
  • نوع دوربین: تحت شبکه

دوربین مداربسته هایک ویژن 8 مگاپیکسلی مدل DS-2CE18U8T-IT3

دوربین مداربسته هایک ویژن 8 مگاپیکسلی مدل DS-2CE18U8T-IT3

  • رزولوشن 2160*3840
  • لنز 2.8 ( زاویه دید 106 درجه )
  • قدرت دید در شب 60 متر
  • بدنه فلز
  • استاندارد IP67
  • لنز: ثابت  2.8، 3.6 و 6 میلی‌متر
  • مدل و کاربرد: بولت – محیط‌های خارجی و داخلی
  • نوع اتصال: باسیم (RG59)

دوربین مدار بسته تحت شبکه هایک ویژن 6 مگاپیکسلی مدل DS 2CD2163G0 IS

دوربین مداربسته تحت شبکه هایک ویژن 6 مگاپیکسلی مدل DS 2CD2163G0 IS

  • نوع تکنولوژی: تحت شبکه (IP)
  • مدل و کاربرد: دام، داخلی/ خارجی
  • رزولوشن تصویر: 6 مگاپیکسل
  • لنز: وریفوکال – (2/8 ، 4، 6 و 8 mm)
  • میزان دید در شب: مادون قرمز IR با برد 30 متر
  • درجه محافظت: IP67 و IK10
  • جنس بدنه: پلاستیک و فلز
  • قابلیت ورودی صدا و الارم
  • ساپورت رم تا 128 گیگ

برند هایلوک

برند هایلوک جزو برندهای جدید فعال در زمینه‌ ساخت دوربین‌های مدار بسته بوده که در حکم برند اقتصادی هایک ویژن به شمار می‌آید. دوربین‌های این برند علی‌رغم قابلیت‌هایی که دارند از قیمت پایین‌تری برخوردار هستند. همچنین طراحی ظاهری آن‌ها نیز بسیار زیبا و چشم‌نواز می‌باشد.

برند یونی‌ویو | انواع دوربین مدار بسته

برند چینی یونی‌ویو یکی دیگر از تولیدکنندگان سیستم‌های امنیتی-حفاظتی در جهان بوده در زمینه‌ ساخت دوربین‌های مدار بسته‌ IP یا تحت شبکه بسیار قدرتمند عمل کرده است. از جمله ویژگی‌های دوربین‌های این برند می‌توان به امکان جستجوی هوشمند، پشتیبانی از تکنولوژی فشرده‌سازی U-Code، پشتیبانی از تکنولوژی POE و تکنولوژی Plug and Play اشاره کرد.

برند سونی

برند ژاپنی سونی نیز از دیگر تولیدکنندگان لنزهای دوربین عکاسی و همچنین دوربین‌های مدار بسته بوده که بیشتر در زمینه‌ تولید دوربین‌های تحت شبکه فعالیت می‌کند. دوربین‌های این برند از قابلیت نصب آسان برخوردار بوده و از کیفیت ضبط بالایی بهره می‌برند. همچنین نسبت به دوربین‌های مدار بسته تحت شبکه‌ دیگر برندها نیز پیچیدگی کمتری دارند. از جمله ویژگی‌های دیگر دوربین‌های این برند می‌توان به قابلیت پخش صدای 2 طرفه در برخی سری‌های آن اشاره کرد. با این حال به واسطه‌ قیمت بالای این دوربین‌ها، افراد محدودی آن‌ها را مورد استفاده قرار می‌دهند.

برند پاناسونیک | دوربین مدار بسته

برند پاناسونیک از دیگر برندهای ژاپنی فعال در زمینه‌ ساخت سیستم‌های صوتی و دوربین‌های مدار بسته بوده که تمرکز خود را بر ساخت دوربین‌های تحت شبکه باکیفیت گذاشته است. دوربین‌های این برند از قابلیت دید در شب فوق‌العاده‌ای برخوردار بوده و طراحی دوربین‌ها نیز به صورت زاویه باز صورت گرفته است. حساسیت بالای سنسور تصویر و تصویربرداری با کیفیت عالی از دیگر مزیت‌های دوربین‌های مداربسته‌ پاناسونیک می‌باشد. با این حال دوربین‌های این برند نیز مانند برند سونی از قیمت بالایی برخوردار هستند.

لوازم و تجهیزات دوربین مداربسته

دوربین‌های مدار بسته نیز مانند بسیاری از دستگاه‌های الکترونیکی و دیجیتال دیگر از قطعات ریز و درشت مختلفی تشکیل شده که با قرارگیری درست هر یک از این قطعات در جای خود ضبط تصاویر به درستی صورت می‌گیرد. اجزای اصلی دوربین‌های مدار بسته عبارتند از:

دوربین

اولین و اصلی‌ترین قسمت سیستم مدار بسته‌، دوربین آن بوده که در حکم منبع ارائه‌دهنده‌ تصاویر می‌باشد. عملکرد دوربین در دوربین‌های مدار بسته از ساز و کار چشم انسان الگوبرداری شده است که پرتوهای نور از لنز عبور کرده و با برخورد به سنسور داخلی دوربین به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌شود. این سیگنال‌ها پس از پردازش به دستگاه ذخیره‌سازی منتقل شده و در نهایت در فضای ذخیره‌سازی نگهداری می‌شود.

دستگاه ذخیره‌ساز

همانطور که گفته شد تصاویر ضبط شده توسط دوربین (دوربین‌های آنالوگ) به دستگاه ذخیره‌ساز منتقل می‌شود تا در مواقع نیاز بتوان بازبینی دقیقی نسبت به تصاویر داشت. دستگاه ذخیره‌ساز باید از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد تا تصاویر ضبط شده را بتواند با جزئیات کامل به نمایش درآورد. دستگاه‌های ذخیره‌ساز تحت عنوان DVR شناخته شده که تصاویر آنالوگ را از دوربین دریافت کرده و با تبدیل آن‌ها به تصاویر دیجیتال، آن‌ها را بر روی حافظه‌ ذخیره‌سازی یا هارد دیسک ذخیره می‌کند.

کابل‌های ارتباطی

زمانی که دوربین پرتوهای نور را دریافت کرده و با انتقال آن‌ها به سنسور آن‌ها را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کنند، این سیگنال‌ها باید از طریق کابل‌های کواکسیال یا شبکه انتقال پیدا کنند. اگر سیستم دوربین مدار بسته از نوع آنالوگ باشد، تصاویر از طریق کابل کواکسیال به دستگاه ذخیره‌ساز منتقل می‌شوند، اما در سیستم‌های دوربین مدار بسته‌ تحت شبکه برای دیدن تصاویر می‌توان از لپ‌تاپ، کامپیوتر، گوشی و هر وسیله‌ دیگری که به بستر اینترنت متصل می‌شود استفاده کرد. البته در برخی موارد برای انتقال تصاویر در دوربین‌های آنالوگ نیز از تجهیزات بی‌سیم مانند فیبرهای نوری استفاده می‌شود.

مانیتور

از دیگر تجهیزات مورد نیاز در دوربین‌های مدار بسته نمایشگری است که تصاویر خروجی را پس از انتقال به ذخیره‌ساز و یا پس از ضبط در دوربین‌های تحت شبکه به نمایش درآورد. این مانیتور می‌تواند نمایشگر کامپیوتر یا لپ‌ تاپ بوده و یا صرفا نمایشگر گوشی باشد. آنچه اهمیت دارد این است که کیفیت مانیتور در نمایش باکیفیت تصاویر ضبط شده توسط دوربین مدار بسته بسیار موثر است.

البته سیستم دوربین مدار بسته علاوه ‌بر تجهیزات ذکر شده به لوازم دیگری از جمله موارد ذکر شده در زیر نیز نیاز دارد.

  • هارد دیسک یا حافظه‌ ذخیره‌سازی
  • آداپتور یا منبع تغذیه
  • فیش BNC
  • سوکت CAT5 و CAT6
  • کانکتور برق
  • میکروفون
  • سوئیچ
  • مودم

دوربین مدار بسته

نصب و راه‌اندازی دوربین مدار بسته

نصب و راه‌اندازی دوربین مدار بسته یک امر تخصصی بوده که باید توسط افراد حرفه‌ای و متخصص در این زمینه صورت گیرد. با این حال ساده‌ترین روش نصب دوربین‌های مدار بسته آنالوگ و تحت شبکه به شکل زیر است.

  1. اتصال تمام دوربین‌ها از طریق سوئیچ به دستگاه ذخیره‌ساز
  2. نصب هارد یا حافظه‌ ذخیره‌سازی در دستگاه ذخیره‌ساز
  3. اتصال نمایشگر به دستگاه NVR

آنچه در هنگام نصب دوربین‌های مدار بسته اهمیت دارد این است که نصب دوربین به گونه‌ای صورت گیرد تا عوامل محیطی مثل تابش نور یا باد و باران آسیبی به دوربین وارد نکرده و دید آن را نیز مختل نکند. بنابراین در حین نصب دوربین مدار بسته باید به موارد زیر توجه شود.

  • کابل‌کشی دوربین مدار بسته نباید در معرض دید باشد؛ بنابراین برای این منظور می‌توان از لوله‌های پلاستیکی یا فلزی فلکسی استفاده کرد.
  • در هنگام نصب دوربین مدار بسته باید زاویه‌ درستی انتخاب شود تا دوربین در معرض تابش نور مستقیم خورشید نباشد.
  • نصب دوربین مدار بسته باید در نقاطی صورت گیرد که مانعی مثل ستون یا آویز بر سر راه آن نباشد.
  • نصب دوربین مدار بسته بهتر است در نقاطی صورت گیرد که اگرچه تمام محیط را پوشش می‌دهد، اما خود دوربین زیاد در معرض دید نباشد.
  • برای نصب دوربین‌های مدار بسته در فضای خارجی باید آن‌ها را در محیط‌هایی نصب کرد که در معرض وزش مستقیم باد و بارش باران نباشند.
  • ارتفاع دوربین مدار بسته باید مناسب باشد تا از دسترس عوام خارج شود.
اندروید باکس چیست

نصب دوربین مداربسته در منزل

بسیاری از افراد برای اینکه امنیت منزل خود را بالا ببرند به نصب دوربین‌های مدار بسته در منزل می‌پردازند. برای اینکه یک سیستم امنیتی مناسب، کاربردی و مقرون‌به‌صرفه برای افزایش امنیت خانه استفاده شود، باید موارد زیر رعایت شود.

مشخص کردن محل نصب

در وهله‌ اول باید محل نصب دوربین مشخص شود. بهترین محل‌ها برای نصب دوربین‌های مدار بسته در منزل درهای ورودی، فضاهای غیرخصوصی مثل آشپزخانه و سالن، پنجره‌های به سمت خیابان، راه‌ پله‌ها، راهروها، بالکون و ایوان می‌باشد.

تهیه تجهیزات مورد نیاز

تجهیزات مورد نیاز برای نصب دوربین باید مشخص شود. برای نصب دوربین مدار بسته در منزل به 1 تا 3 دوربین مدار بسته، کابل دوربین، دستگاه ضبط‌کننده و سیم برق احتیاج است. لازم به ذکر است که جهت خرید دوربین نیز باید نکاتی مد نظر قرار گرفته شود. از جمله این نکات عبارتند از:

  • استفاده از دوربین‌های بی‌ سیم و سیمی برای منزل مناسب است که هر یک مزایا و معایب خاص خود را دارد. دوربین‌های بی‌ سیم نصب آسان‌تری داشته و نیازی به سوراخ‌کاری ندارند؛ با این حال با افزایش فاصله‌ آن‌ها از وای‌ فای کیفیت تصویر کاهش می‌یابد. بنابراین در محوطه‌های بزرگ بهتر است از دوربین‌های سیمی استفاده شود.
  • اگر قصد نصب دوربین در فضای باز مثل کوچه یا حیاط را دارید، باید از دوربین‌های مخصوص فضای بیرون استفاده کنید تا در برابر رطوبت، باد و عوامل محیطی مقاوم باشد.
  • اگر قصد صرفه‌جویی در مصرف انرژی و هزینه را دارید می‌توانید از دوربین‌های حساس به حرکت استفاده کنید که تنها در صورتی که فردی داخل محیط باشد و حرکت کند به ضبط تصویر می‌پردازد.
  • قابلیت مشاهده از راه دور نیز از جمله قابلیت‌هایی کاربردی برای سیستم حفاظتی منزل است که امکان اتصال دوربین‌ها به گوشی موبایل یا لپ‌ تاپ و مشاهده‌ تصاویر ضبط شده از راه دور را فراهم می‌کند.

پس از تهیه تمامی تجهیزات و انتخاب محل نصب دوربین، با همان روش ذکر شده در بالا می‌توان به نصب و راه‌اندازی دوربین‌ها پرداخت.

بهترین دوربین مدار بسته خانگی

از دوربین‌های مدار بسته مختلفی می‌توان برای سیستم حفاظتی منزل استفاده کرد. همانطور که در بالا نیز اشاره شد، برندهای مختلفی در زمینه‌ تولید دوربین‌های مدار بسته فعال هستند که هر یک به تولید نمونه‌های مختلفی از دوربین مدار بسته می‌پردازند. از جمله این برندها می‌توان به برند هایک ویژن اشاره کرد که انواع دوربین‌های مدار بسته آن را می‌توان برای منزل مورد استفاده قرار داد. لازم به ذکر است که سایت دیدنگار به عرضه‌ انواع دوربین‌های مداربسته‌ هایک ویژن پرداخته که انواع آن را می‌توان در خانه مورد استفاده قرار داد.

تعمیر دوربین مداربسته

همانطور که می‌دانید دوربین‌های مدار بسته از اجزای متعددی تشکیل شده‌اند و ساز و کاری پیچیده و کاملا تخصصی دارند. از این رو در صورتی که مشکلی در عملکرد آن‌ها پیش آمده و یا به هر دلیلی دچار آسیب و خرابی شوند، باید توسط افراد متخصص بررسی و عیب‌یابی شده و پس از آن مورد تعمیر قرار گیرند. آسیب‌های مختلفی می‌تواند برای دوربین‌های مداربسته به وجود آید که عملکرد دستگاه‌ را به طور کلی یا نسبی مختل می‌کند. از جمله رایج‌ترین این آسیب‌ها می‌توان به نویزدار بودن تصاویر، وجود لرزش در فیلم‌های ضبط شده، سیاه و سفید بودن تصاویر، عدم نمایش رنگ‌ها، نبود سیگنال، افت کیفیت تصویر در شب و… اشاره کرد. تعمیرگاه دیدنگار به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می‌کند و می‌توانید با خیال راحت به ما اعتماد کنید.

خرید دوربین مدار بسته برای شما مناسب است؟

جهت افزایش ایمنی و بهبود سیستم حفاظتی اماکن مختلف، از دوربین‌های مدار بسته در آن‌ها استفاده می‌شود. دوربین‌های مدار بسته شامل نمونه‌های مختلفی بوده که در شکل‌های متنوعی ساخته می‌شوند. این دوربین‌ها از لحاظ تکنولوژی ساخت آن‌ها، نوع لنزهای به کار رفته در آن‌ها، شکل ظاهری، نحوه‌ انتقال تصاویر و دیگر قابلیت‌ها با یکدیگر تفاوت دارند. از دوربین‌های مدار بسته علاوه بر اماکن عمومی و محیط‌هایی که به حفاظت بالا نیاز دارند، برای منزل نیز می‌توان استفاده کرد. نصب دوربین‌های مدار بسته باید توسط افراد متخصص صورت گرفته تا در حین نسل اختلالی در عملکرد دوربین ایجاد نشود.

شما تا چه حد به خرید بهترین دوربین مدار بسته نیاز دارید؟ حفاظت و امنیت خانه، محل کار و یا انبار و … چقدر برای شما مهم است؟ آیا تا به حال از امکانات و مزیت‌های دوربین مداربسته بهره برده‌اید؟ به نظرتان خرید و نصب دوربین‎‌های مداربسته برای چه گروهی از افراد ضروری است؟ نظرات و دیدگاه و حتی چالش‌های خود را د راین زمینه برای ما و سایر خوانندگان این متن بنویسید و اگر این مقاله برای شما مفید بود آن را برای دوستانتان بفرستید.

پیشنهاد می‌کنیم این متن را بخوانید

بهترین اندروید باکس
سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

بهترین میکروفون برای خوانندگی
بهترین میکروفون برای خوانندگی: با صدایی نقره‌ای اجرا کنید!
  • 1
  • 1116
مشاهده
بهترین دوربین عکاسی تا 20 میلیون
بهترین دوربین عکاسی زیر 20 میلیون تومان
  • 3
  • 1009
مشاهده
اتصال میکروفون به دوربین
همه چیز درباره اتصال میکروفون به دوربین عکاسی
  • 15
  • 1122
مشاهده
بهترین دوربین های عکاسی با زوم بالا
بهترین دوربین های عکاسی با زوم بالا
  • 3
  • 1214
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای