مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

چند نکته مهم موقع خرید گوشی موبایل

راهنمای خرید
  • سبا گیلکی
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
  • 0
  • 493
17 دقیقه
خرید گوشی

خرید گوشیاگر بدون هدف وارد بازار خرید گوشی موبایل شوید، قطعاً نمی‌توانید به یک انتخاب درست برسید. برندهای متعدد با مدل‌های متنوعی که دارند، کار را برای انتخاب سخت می‌کند. گاهی حتی با بودجه محدود، انتخاب چالش برانگیزتر خواهد شد، چرا که رقابت در بین مدل‌های میان‌رده بیش‌تر هم می‌شود. شاید شما ساعت‌ها وبگردی کرده‌اید و به نتیجه خاصی نرسیده‌اید؟‌ هزاران پیشنهاد وجود دارد. هدف ما روشن کردن بخشی از ماجرا برای شماست تا از سردرگمی نجات یابید.

سوالات اساسی از خود بپرسید: آیا قصد دارید با گوشی بازی‌های سنگین اجرا کنید؟ تمرکز خود را روی تراشه بگذارید. آیا ترجیح می‌دهید گوشی موبایل همه‌کاره با یک باتری خوب نصیب شما بشود؟ روی باتری فوکوس کنید. به عنوان مثال اگر کاربری شما از گوشی بازی‌های سنگین نیست، به صرف داشتن بودجه، دلیلی ندارد سراغ بهترین پردازنده‌های روز بروید. گوشی‌های میان‌رده به خوبی کار شما را راه می‌اندازند و کیفیت دوربین بسیار خوبی هم دارند.

ما در این متن با برسی دو عامل اساسی: یعنی پردازشگر گوشی موبایل به عنوان قلب تپنده هر گوشی و وضعیت تغذیه که همان باتری و سرعت شارژ است، سعی کردیم تا قضیه را قدری برای شما روشن کنیم. همچنین دیگر عوامل موثر را در نظر گرفته‌ایم. قصد داریم تا راهنمایی برای خرید گوشی موبایل باشیم. امیدوار هستیم بعد از خواندن متن به یک دید کلی نسبت به گوشی‌های موبایل هوشمند برسیم.

خرید گوشی اندروید Android یا iOS؟

خرید گوشیبه نظر می‌رسد این اولین پرسشی است که مطرح می‌شود. گوشی‌های اندرویدی و آیفون چه از نظر سیستم‌ عامل operation system و چه از نظر سخت‌افزاری، با هم متفاوت هستند. اکثر آیفون به‌دست‌ها، حاضر نیستند گوشی موبایل اندروید را امتحان کنند.

شما از هر دو سیستم‌ عامل می‌توانید عملکردهای قابلی را انتظار داشته باشید. گوشی‌های اندرویدی برخلاف آنچه طرفداران آیفون ادعا می‌کنند از آیفون ضعیف‌تر نیستند و حتی گیمرهای حرفه‌ای که به دنبال یک گوشی با توان بسیار بالا هستند، اندروید به دست می‌گیرند.

خرید گوشی‌های آیفون با سیستم‌عامل iOS

خرید گوشیانتخاب از بین گوشی‌های موبایل آیفون کار آسان‌تری است. همه چیز بستگی به بودجه شما دارد. کمپانی اپل Apple هر ساله معمولاً گوشی‌های آیفون را در چهار مدل مختلف عرضه می‌کند. iPhone‌ معمولی، iPhone Pro، iPhone Pro Max و یک مدل جمع جور با نام iPhone mini. سال 2021 اپل اقدام به عرضه سیزدهمین نسل از گوشی‌های خود کرد. قیمت iPhone 13 Pro Max به عنوان بهترین گوشی موبایل حال حاضر در سایت رسمی اپل که 6.7 اینچ صفحه نمایش دارد، با 128 گیگابایت حافظه داخلی و 6 گیگابایت حافظه رم، حدود 40 تا 50 میلیون تومان است. این در صورتی است که iPhone 13 mini با صفحه نمایش 5.4 اینچی کمتر قیمت می‌خورد.

خرید گوشی

علاوه بر این چهار مدل، یک مدل اقتصادی که اولین نسل آن سال 2020 به بازار عرضه شد، iPhone SE است. کسانی که شدیداً به این کمپانی و محصولات آن علاقه‌مند باشند و توان خریدِ مدل‌های کلاسِ بالای آیفون را ندارند، می‌توانند روی این گوشی 64 گیگابایتی و 3 گیگابایت حافظه رم، حساب باز کنند.

در آیفون تقریباً همه سخت‌افزارها انحصاری هستند. تراشه Bionic Chip، پردازنده گرافیکی Apple GPU و صفحه نمایش Super Retina XDR بخشی از این داستان است. به هرحال آیفون همیشه طرفداران خود را دارد و به خاطر همین ویژگی‌های منحصر به فرد است که ماجرایی متفاوت از اندروید دارد.

سامسونگ شیائومی

اندروید و دنیایی از تنوع گوشی موبایل

خرید گوشیبرخلاف آیفون، گوشی‌های موبایل اندروید در هر کمپانی از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند. همین انتخاب را خیلی سخت‌تر می‌کند. گاهاً شما با وجود بودجه بسیار محدود، در انتخاب بین چندین مدل گیر می‌کنید. به همین خاطر ما گوشی را باز می‌کنیم و محتویات آن را خارج می‌کنیم تا شما جز به جز آن را مشاهده کنید. چرا که شما در واقع در ازای مشخصات یک گوشی پول می‌دهید. اولین و تعیین کننده‌ترین بخش ماجرا پردازنده مرکزی یا همان تراشه chipset گوشی است.

انواع تراشه در گوشی‌های اندرویدی

خرید گوشیتراشه یا پردازنده‌ها قلب تپنده گوشی هستند. به طور کلی ما با چند تراشه اصلی مواجه هستیم:

  • اِسنپ‌دراگون Snapdragon از کوالکام Qualcomm
  • اگزینوس Exynos از سامسونگ
  • کیرین Kirin از های‌سیلیکون HiSilicon
  • گوگل تِنسور Google Tensor از گوگل
  • دایمِنسیتی Dimensity از مدیاتِک MediaTek

امروزه در اکثر گوشی‌های پرچم‌دار و پرفروش اندرویدی مثل Samsung Galaxy S21 Ultra و Xiaomi Mi 11 Ultra از تراشه اسنپ‌دراگون استفاده می‌شود. هرچند سامسونگ در Galaxy S21 Ultra برای چین و آمریکا از اسنپ‌دراگون استفاده کرد و برای عرضه جهانی پردازنده اختصاصی خود را در گوشی جای داد.

خرید گوشیپردازنده کیرین Kirin را معمولاً در گوشی‌های کمپانی هوواوی Huawei می‌بینیم. پردازنده‌ای که برخی از گیمرها آن را به اسنپ‌دراگون قدرتمند ترجیح می‌دهند. تجربه نشان می‌دهد که این پردازنده در حین فعالیت‌های سنگین به خاطر هارمونی کمتر داغ می‌کند و بازدهی انرژی آن نیز بهتر است. به هرحال دو کمپانی پرفروش یعنی سامسونگ Samsung و شیائومی Xiaomi تمایلی به کار با این پردازنده ندارند.

پردازنده اگزینوس Exynos اما روز به روز در حال ارتقاست و سامسونگ حساب ویژه‌ای روی این تراشه می‌کند. برای اینکه به درک بهتری از اگزینوس Exynos‌ برسیم، یک گوشی مشابه را با دو تراشه متفاوت قیاس می‌کنیم. آخرین پرچم‌دار سامسونگ یعنی Samsung Galaxy S21 Ultra. همانطور که گفتیم عرضه جهانی این گوشی با تراشه اختصاصی سامسونگ یعنی Exynos 2100 بود.

تراشه Exynos 2100 یا Snapdragon 888 در خرید گوشی

خرید گوشیهمه‌ چیز در دنیای واقعی، یعنی زمانی که دو گوشی S21 Ultra با تراشه‌های متفاوت را دست می‌گیرید، مشابه است. با هسته‌های این دو تراشه شروع می‌کنیم. بارگذاری CPU در اگزینوس بهتر است. هر چند این تفاوت قابل ملاحظه نیست، اما در بررسی‌های تخصصی قابل مشاهده است. هر دو تراشه از ست‌آپ/ چینشِ هسته‌های مشابه برخوردار هستند، اگزینوس قدری از نظر زمانی/ بارگذاری CPU،‌ وقتی که چندین هسته باهم فعال هستند، جلوتر از اسنپ‌دراگون است. البته بازم تاکید می‌کنیم، حین اجرای برنامه برای کاربر قابل تشخیص نیست. اما زمانی که قرار است تراشه برای مدت زمان زیاد، مثل اجرای بازی‌های سنگین بیش از یک ساعت به شما کار دهد، این اسنپ‌دراگون است که همچنان مثل یک اژدها پر از انرژی است و عملکرد خود را حفظ می‌کند. در هر صورت قطعاً کار شما با اگزینوس Exynos 2100 لنگ نمی‌ماند و لَگ‌ها آنقدر نیستند که به لذت شما از بازی ضربه‌ای بزند.

تراشه گوگل تنسور Google Tensor در آخرین گوشی از کمپانی گوگل Google Pixel 6 Pro استفاده شد. در بررسی‌ها اسنپ‌دراگون کاملاً سرتر از این تراشه عمل می‌کند و فعلا گوگل چندان حرف خاصی برای گفتن ندارد.

خرید گوشی

خرید گوشیتنها تراشه‌ای که امروزه در مقابل Snapdragon 888 plus حرفی برای گفتن دارد، A15 Bionic از کمپانی اپل است. معماری چینش هسته‌ها و هارمونی با پردازنده گرافیکی به خصوص اپل، باعث می‌شود که از نظر پردازش همچنان اپل در صدر جدول باقی بماند. پس اگر پردازش برای شما حرف اول را می‌زند و بودجه شما را محدود نمی‌کند، انتخاب iPhone 13 است. برای خرید گوشی که معرفی کردیم، به راحتی به صفحه اختصاصی‌اش بروید و سفارش خود را ثبت کنید.

به نظر به اندازه کافی به این موضوع پرداختیم. از آنجایی که قلب تپنده هر گوشی موبایل پردازنده آن است، بهتر است در این باره کمی دقت به خرج دهید. مورد حیاتی دوم باتری است. قطعه‌ای که برای خیلی‌ها مهم‌تر از پردازنده قوی است و آن‌ها به دنبال خرید گوشی با باتری قدرتمند هستند.

گوشی عکاسی

بهترین گوشی‌ها با اولویت باتری قدرتمند

خرید گوشیتست‌های انجام شده بر اساس سه پارامتر می‌باشد. توان باتری در ماندگاری حین انجامِ وظایفی که معمولاً گوشی برای افراد به انجام می‌رساند. برخی از این وظایف شامل:

  • پخش ویدیو آنلاین (از طریق اینترنت سیم‌کارت cellular و Wi-Fi)
  • پخش ویدیو آفلاین
  • پخش موسیقی
  • گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی
  • بازی
  • تماس‌های تلفنی
  • حالت آماده‌باش و بیکار Idle

پارامتر دوم سرعت شارژ است. در واقع مدت زمانی که طول می‌کشد تا باتری فول‌شارژ شود. همچنین این پارامتر که در مدت زمان شارژ پایین،‌ مثلاً در حد 5 دقیقه شارژ، چقدر می‌توان از گوشی استفاده کرد.

خرید گوشیپارامتر سوم در رابطه با برق مصرفی است. چه زمانی که گوشی در حال شارژ است، زمانی که گوشی فول‌شارژ شده و همچنان به برق مصرفی متصل است و چه زمانی که شارژر به برق متصل مانده و شارژر به گوشی متصل نیست.

پیشنهاد اول ما یک مدل نه چندان نام آشنا است. خرید گوشی Oppo Reno6 چینی بخشی از کمپانی بزرگ BBK Electronic‌ است. در تست‌های انجام شده این مدل 500 دلاری بسیار خوب عمل می‌کند. در حالتی که شما خیلی از گوشی استفاده کنید، این باتری تا 35 ساعت دوام خواهد آورد. فست‌شارژ 65 واتی عملکردی بسیار عالی دارد و 35 دقیقه زمان لازم است تا فول‌شارژ شود. وقتی زیر 50% شارژ باشد، فقط با 5 دقیقه 10 ساعت به کارکرد آن اضافه می‌شود. فراموش نکنید این 10 ساعت به معنی 10 ساعت کار مدام نیست و تمام فعالیت‌های معمول اعم از بیکار ماندن گوشی را شامل می‌شود.

خرید گوشی

گوشی پیشنهادی دیگر خرید گوشی Samsung Galaxy M51 است. در فعالیت شدید این گوشی 400 دلاری تا 45 ساعت شما را همراهی می‌کند. فست‌شارژ 25 واتی به 2 ساعت و 25 دقیقه زمان نیاز دارد تا باتری را فول‌شارژ کند. باتری 7000 میلی‌آمپری بزرگی دارد و باعث سنگینی گوشی می‌شود.

خرید گوشی

خرید گوشیمورد دیگر باز هم از کمپانی شیائومی است. خرید گوشی Xiaomi Redmi Note 10 Pro از یک باتری 5020 میلی‌آمپری برخوردار است که با فست‌ شارژ 33 واتی در عرض 90 دقیقه، 100 درصد شارژ می‌شود. در فعالیت شدید تا 41 ساعت همراه شما است. صفحه نمایش آمولد 120 هرتزی است. نسبت به مورد قبل از نظر پردازش ضعیف‌تر است و از Snapdragon 732G برخوردار است. درگاه microSD و جک 3.5 میلی‌متری وجود دارند. به طور کلی دوربین قدرتمندی در بین گوشی‌های هم‌رده خود دارد.

گوشی Apple iPhone 13 Pro Max هم از آن موارد قدرتمند در این بخش است که البته قیمت بسیار بالایی دارد. این گوشی در استفاده شدید 43 ساعت همراه شما خواهد بود. 120 دقیقه زمان لازم است تا با فست‌شارژ 20 واتی فول‌شارژ شود.

برای خرید گوشی چه موارد دیگری را باید در نظر بگیریم؟

خرید گوشیبعد از بررسی قلب تپنده گوشی یعنی پردازنده و تغذیه گوشی یعنی باتری، موارد دیگری برای کاربران مهم است. چشم گوشی‌های هوشمند از آن دست موارد است. دوربین گوشی چه کیفیتی دارد؟‌

در یک بررسی تمام‌عیار ما به بهترین گوشی‌های هوشمند از نظر دوربین اشاره‌ای داشتیم. آنچه در این بخش حائز اهمیت است عملکرد کلی دوربین است. یادمان نرود که عدد مگاپیکسل یک معیار اصلی برای این بررسی نیست و سایز سنسور در اولویت است. همچنین نرم‌افزارهای بکارگرفته شده باعث می‌شود که کیفیت تصویر متفاوت شود.

صفحه‌ نمایش هم عامل دیگری است که باید در نظر داشت. امروزه بهترین گوشی‌ها از فناوری AMOLED برای گوشی‌های خود استفاده می‌کنند و کم‌کم باید با LCD IPS خداحافظی کنیم. این به خاطر مصرف کمتر برق و عمق رنگی است که این فناوری به گوشی‌ها می‌بخشد. البته اگر قصد خرید گوشی‌های میان‌رده و پایین‌رده را دارید گمان نکنید که این یک عیب بزرگ به شمار می‌رود. این را هم فراموش نکنیم که اپل از صفحه نمایش به خصوص خود یعنی Retina بهره‌مند است و خاص بودن خود را به رخ می‌کشد.

خرید گوشیمابقی موارد قابل چشم‌پوشی هستند. مثلاً افرادی که سراغ آخرین مدل اپل یا گوشی‌های پرچم‌دار اندروید می‌روند از نداشتن آداپتور شارژ در بسته‌بندی گله‌ای نخواهند داشت. همچنین برخی گوشی‌ها از جک 3.5 میلی‌متری برای اتصال هندزفری برخوردار نیستند و باید تبدیل تهیه شود.

به هرحال اولین چیزی که عامل تعیین کننده به شمار می‌آید خصوصاً با نرخ دلار امروز، بودجه شماست. به طور کلی می‌توان بودجه بالای 900 دلار، بین 400 تا 900 دلار و زیر 400 دلار را برای خرید دسته‌بندی کرد. در یک مقاله به بررسی گوشی‌های میان‌رده خواهیم پرداخت. اما امروزه کدام گوشی‌ها با کمترین قیمت و عملکرد خوب را می‌توان در نظر داشت؟

خرید گوشی‌ ارزان‌ قیمت و قابل اعتماد

خرید گوشی

خرید گوشینوکیا یک پیشنهاد بسیار ارزان قیمت دارد. گوشی Nokia C1 TA-1165 دو سیمکارت با 16 گیگابایت حافظه داخلی و 1 گیگابایت حافظه رم و صفحه نمایش 5.45 اینچی برای افرادی است که بودجه‌ بسیار محدودی دارند یا به قصد خاصی گوشی را تهیه می‌کنند که مثلاً عدم پشتیبانی از 4G برای آن‌ها نقص به شمار نمی‌آید.

اما اگر قدری بودجه را افزایش دهید یک گوشی معقول‌تری قابل تهیه است. سامسونگ Galaxy A01 با 16 گیگابایت حافظه داخلی و 1 گیگابایت حافظه رم از شبکه ارتباطی 4G پشتیبانی می‌کند و خیال ما را از بابت سرعت اینترنت برای تماس ویدیویی راحت خواهد کرد. اندازه صفحه نمایش 5.3 اینچ است.

ما در این مقاله هر آنچه لازم بود را در مورد انتخاب گوشی به شما گفتیم، به بودجه و هدف خود توجه کنید. مشاوران ما در هر زمان آماده راهنمایی شما هستند. اما انتخاب با شماست.

یک کلام لپ کلام در مورد خرید گوشی موبایل

خرید گوشیبا وجود تعدد بازار گوشی‌های موبایل، از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید. دیدنگار با امکان پرداخت در محل، ارسال سریع و ضمانت بازگشت کالا، اصالتِ کالاهای خود را تضمین می‌کند. شما می‌توانید با ما در ارتباط باشید تا به یک گوشی موبایل مناسب با شرایط خود برسید.

نظر شما چیست؟ شما در حین خرید گوشی موبایل چه مواردی را مدنظر می‌گیرید؟ آیا برای خرید به کمپانی‌های نوظهور اعتماد می‌کنید؟ از چه منابعی برای پیدا کردن گوشی موبایل خود استفاده می‌کنید؟ نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

بهترین میکروفون برای خوانندگی
بهترین میکروفون برای خوانندگی: با صدایی نقره‌ای اجرا کنید!
  • 1
  • 1079
مشاهده
بهترین دوربین عکاسی تا 20 میلیون
بهترین دوربین عکاسی زیر 20 میلیون تومان
  • 3
  • 1034
مشاهده
اتصال میکروفون به دوربین
همه چیز درباره اتصال میکروفون به دوربین عکاسی
  • 15
  • 1132
مشاهده
بهترین دوربین های عکاسی با زوم بالا
بهترین دوربین های عکاسی با زوم بالا
  • 3
  • 1228
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای