اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه | بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی فارسی
تکنولوژی
شلوغیهای زندگی روزمره سبب میشود تا بسیاری از افراد امور خود را فراموش کرده و یا از برنامههای خود جا بمانند. برخی افراد برای یادآوری امور روزمره و قرارها و برنامههای خود از چک لیستهای کاغذی استفاده میکنند که به مرور زمان تعدد این چک لیستها سبب آشفتگی برنامهها و حواس پرتی افراد میگردد. از این رو اپلیکیشن هایی طراحی شده است که به راحتی بر روی انواع گوشی و لپ تاپ نصب شده و برای برنامه ریزی و مدیریت امور روزمره مورد استفاده قرار میگیرند. این نرم افزارها از قابلیت تعیین تاریخ سررسید و قابلیت یادآوری برنامهها برخوردار بوده که همین امر سبب میشود برنامهریزی امور سادهتر و بهینهتر انجام شود. در این مقاله قصد داریم تعدادی از بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه فارسی را مورد بررسی قرار دهیم. البته پیش از آن بد نیست تا با برخی از مزایای استفاده از این اپلیکیشنها آشنا شویم. پس اگر شما هم به دنبال برنامهای برای مدیریت امور روزانهتان هستید با ما همراه باشید.
مزایای استفاده از اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه
استفاده از اپلیکیشن های برنامه ریزی مزایای زیادی داشته که از جمله این مزیتها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
امکان زمانبندی و برنامهریزی هدفمند
زمانی که با استفاده از اپلیکیشن های برنامه ریزی امور مختلف مشخص شده و زمان لازم برای انجام امور تعیین میگردد، میزان بهرهوری افزایش مییابد. با استفاده از بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه کاربران میتوانند برنامههای روزانه و هفتگی خود را تنظیم کنند تا از امور خود جا نمانند.
کاهش حواسپرتی
به واسطه شلوغیهای زندگی، امکان ایجاد حواس پرتی و فراموشی برخی از امور وجود دارد. با استفاده از اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه کاربران میتوانند وب سایتها یا برنامههایی را که سبب حواسپرتی آنان میگردد مسدود کرده و به این ترتیب بر امور خود تمرکز بیشتری داشته باشند. همچنین به واسطه قابلیت یادآوری موجود در این اپلیکیشنها، میتوانند امور مورد نظر خود را در زمان مشخص به یاد بیاورند.
کاهش استرس
زمانی که امور به صورت منظم برنامه ریزی میشود و زمان مقرر برای انجام امور و یا تحویل پروژه مشخص میگردد، کاربران استرسی در رابطه با روی هم جمع شدن امور و عقب افتادن از برنامه نخواهند داشت.
لیست بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه فارسی
همانطور که گفته شد به واسطه اهمیت برنامه ریزی، اپلیکیشنهای متعددی برای برنامهریزی روزانه و هفتگی طراحی و در اختیار کاربران قرار گرفته است. این اپلیکیشنها هم به زبان فارسی و هم به زبان انگلیسی بوده و بسیاری از آنها بر روی هر دو سیستم عامل اندروید و IOS قابل اجرا میباشند. از جمله نرم افزارهای برنامه ریزی فارسی قابل اجرا بر روی هر دو سیستم عامل اندروید و IOS میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
اپلیکیشن یادداشتبرداری گوگل KEEP
اپلیکیشن گوگل Keep به شکل یک دفترچه یادداشت طراحی شده است که امکانات متعددی را در اختیار کاربران قرار میدهد. با استفاده از این اپلیکیشن کاربران میتوانند برای جداسازی پروژهها و امور خود از برچسبهای مختلف استفاده کرده و به سهولت برنامههای خود را در نرم افزار ثبت کنند. از جمله قابلیتهای کاربردی این نرم افزار میتوان به قابلیت تنظیم یادآور برای انجام امور اشاره کرد. نرم افزار گوگل Keep کاملا رایگان بوده و فاقد پرداخت درونبرنامهای میباشد.
اپلیکیشن برنامهریزی ToDoist | اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه
از جمله محبوبترین نرم افزارهای برنامه ریزی روزانه اپلیکیشن ToDoist بوده که برای برنامه ریزی انواع امور از خریدهای روزانه تا پروژههای بزرگ قابل استفاده میباشد. این اپلیکیشن قابلیت نصب بر روی سیستم عاملهای اندروید و IOS را داشته و امکان اجرای آن بر روی ویندوز و مک بوک نیز وجود دارد. در این نرم افزار افزونه اختصاصی گوگل کروم نیز تعبیه شده و امکان تعامل آن با سرویسهایی مانند الکسا، گوگل کلندر، اسلک و… نیز فراهم شده است. این نرم افزار رایگان بوده که برای برنامهریزی 80 پروژه میتواند مورد استفاده قرار گیرد. از جمله قابلیتهای نرم افزار ToDoist میتوان به قابلیت تکرار موعدهای مقرر، نظردهی، قالبهای پروژه، یادآور و… اشاره کرد. البته بهرهمندی از این ویژگیها نیازمند پرداخت درون برنامهای و خرید نسخه پریمیوم برنامه میباشد.
اپلیکیشن برنامهریزی محیط کار Trello
Trello نیز جزو اپلیکیشن های برنامه ریزی قابل اجرا بر روی هر دو سیستم عامل اندروید و IOS بوده که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است. این اپلیکیشن دارای قابلیتهای متعددی بوده که از جمله این قابلیتها میتوان به امکان تعیین وضعیت امور، امکان دستهبندی امور با استفاده از برچسبهای مختلف، امکان ایجاد ستونهای مختلف و… اشاره کرد. همچنین در Trello امکان اضافه کردن افراد و یا ضمیمه کردن فایلها وجود دارد. لازم به ذکر است که اپلیکیشن Trello بر روی سیستم عامل اندروید 5 به بالا و سیستم عامل IOS 10 به بالا قابل اجرا میباشد.
اپلیکیشن گوگل Calander | اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه
از جمله اپلیکیشنهای کاربردی برنامه ریزی قابل اجرا برای اندروید و IOS میتوان به اپلیکیشن گوگل Calander اشاره کرد. این اپلیکیشن را میتوان برای انجام تمامی برنامهریزیهای روزمره مورد استفاده قرار داد. اگرچه این نرم افزار دارای رابط کاربری سادهای بوده اما برخی از ایرانیان به واسطه پشتیبانی آن از تاریخ میلادی قدری با آن مشکل دارند. با استفاده از این نرم افزار کاربران میتوانند امور روزمره خود را وارد کرده و در مقابل آن یادداشتهای مورد نیاز و ساعت مشخص برای نمایش اعلان را تعیین کنند. با استفاده از این نرم افزار امکان برنامهریزی برای سال آینده نیز وجود دارد.
اپلیکیشن Egenda
یکی از بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه که برای سیستم عامل اندروید و IOS طراحی شده اپلیکیشن Egenda بوده که امکان زمانبندی ساده امور مختلف را برای کاربران فراهم میکند. با استفاده از این نرم افزار کاربران میتوانند پروژهها و امور خود را دستهبندی کرده و با ایجاد ستونها و اضافه کردن قالبهایی تحت عنوان پروژههای شخصی به مدیریت امور خود بپردازند. نرم افزار Egenda به ویژه برای دانشجویان و دانشآموزان که با پروژههای درسی سر و کار دارند گزینه مناسبی به شمار میآید.
اپلیکیشن Any Do | بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه
از جمله قدیمیترین نرم افزارهای برنامه ریزی روزانه اپلیکیشن Any Do بوده که امکانات مختلفی را در اختیار کاربران قرار میدهد. این نرم افزار از نسخه رایگان و نسخه پولی برخوردار بوده که نسخه پولی آن به واسطه حق اشتراک پرداخت شده امکانات ویژهتری را در اختیار کاربر قرار میدهد. بسیاری از قابلیتهای این اپلیکیشن در نسخه رایگان آن وجود داشته که از جمله آنها میتوان به امکان تکرار امور، اشتراکگذاری لیستها، ضمیمه کردن فایل و… اشاره کرد. لازم به ذکر است که با استفاده از این نرم افزار میتوان به ایجاد یادآور از طریق واتساپ پرداخته و با سرویسهایی مانند گوگل Calander، اوت لوک، الکسا، Trello، Google Tasks، آفیس 365 و… در ارتباط بود.
لیست بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه انگلیسی
اگر جزو آن دست از کاربرانی هستید که با نرم افزارهای انگلیسی راحتتر کار میکنید، میتوانید به سراغ اپلیکیشنهای زیر بروید.
اپلیکیشن Forest
اپلیکیشن Forest را میتوان یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریتی در نظر گرفت که علاوه بر افزایش تمرکز کاربر بر امور به تکنیک پومودورو نیز مجهز شده است. در تکنیک پومودورو پروژههای بزرگ به امور کوچک تقسیم میشوند تا انجام آنها با برنامهریزی بهتر و کیفیت بالاتر صورت گیرد. منظور از عنوان در نظر گرفته شده برای اپلیکیشن Forest آن است که زمانی که کاربر بر امور خود تمرکز کرده و پروژهها را در مورد مقرر انجام میدهد، درخت مجازی حاصل از آن کار رشد کرده و به مرور زمان یک جنگل مجازی پرورش داده میشود.
بدیهیست زمانی که تمرکز از روی کار برداشته شود پیشرفتی در امور مشاهده نشده و درختان مجازی میمیرند. این اپلیکیشن علاوه بر یک نرم افزار مدیریتی یک برنامه سرگرمکننده نیز بوده که میتواند مدرکی برای افزایش تمرکز شما باشد.
اپلیکیشن MLO | اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه
MLO مخفف عبارت My Life Organized بوده و نام یک اپلیکیشن مدیریت زمان کاربردی میباشد. با استفاده از این نرم افزار کاربران میتوانند فهرستی از امور خود در اختیار داشته و به مدیریت مطلوب امور بپردازند. استفاده از این نرم افزار سبب میشود تا تمرکز کاربر بر امور افزایش یافته و از آنجایی که قابلیت هدفگذاری در نرم افزار وجود دارد، سبب میشود تا کاربر بتواند عملکرد بهتری در مدیریت زمان داشته باشد. با استفاده از این اپلیکیشن میتوان پروژههایی که در اولویت هستند را علامتگذاری کرده تا به این ترتیب انجام امور در موعد مقرر صورت گیرد.
بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه از نظر شما
در دنیای پر هرج و مرج امروز امکان تمرکز بر امور سختتر شده است که همین امر سبب میشود افراد زیادی امور روزمره خود را فراموش کرده و یا تمرکز کافی برای انجام امور را نداشته باشند. همچنین در بسیاری از موارد افراد از برنامههای خود جا مانده و نمیتوانند امور خود را در موعد مقرر انجام دهند. برای برطرف کردن این مشکل میتوان از بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه و هفتگی استفاده کرد تا به این ترتیب علاوه بر افزایش تمرکز در امور، بتوان پروژهها را به یاد آورده و با برنامهریزی دقیق آنها را در مورد مقرر به اتمام رساند. اپلیکیشنهای مختلفی برای برنامهریزی روزانه و هفتگی طراحی شده که بسیاری از آنها قابلیت اجرا بر روی سیستم عاملهای اندروید و IOS را دارند. برخی از این اپلیکیشنها به زبان فارسی و برخی انگلیسی هستند.
به نظر شما بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه کدام است؟ آیا به برنامه ریزی با چنین اپلیکیشنهایی علاقه دارید؟ شما تجربه کار با کدام نرم افزار را دارید؟ کاربر اندروید هستید یا IOS؟ از نگاه شما بهترین ویژگی یک اپلیکیشن برنامه ریزی حرفهای چیست و چه مزیتهایی باید داشته باشد؟ نظرات خود را برای ما بنویسید و اگر دوستانتان هم به دنبال یک برنامه مناسب برای مدیریت کارهای روزانه هستند، این مقاله را برای آنها بفرستید.
سلام مشابه ایرانی که خیلی عالی باشه مشکل فیلترینگ نداشته باشه و تقویم فارسی داشته باشه زیاده از اونها هم معرفی کنید. من با تسکینو کار می کنم . هم نسخه آپ داره و هم نسخه وب . همه امکانات رو یکجا داره. تسکینو رو هم معرفی کنید لطفا
سلام ممنون از پیشنهاد شما.
سلام ممنون از مقاله خوبتون. behtime هم نرم افزار ی فارسی است که امکانات خوبی برای برنامه ریزی داره.
سلام ممنون از مقاله خوبتون. behtime یه نرم افزار فارسی هست که تقویم شمسی داره و با گوگل کلندر لینک میشه. امکانات جالبی هم برای برنامه ریزی داره.
سلام ممنون از پیشنهاد شما.