مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

گوشی سامسونگ بهتر است یا شیائومی ؟

تکنولوژی
  • سبا گیلکی
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
  • 2
  • 652
19 دقیقه
سامسونگ شیائومی

سامسونگ یا شیائومی ؟ مسئله چیست؟ شکی نیست عمدۀ کاربران اندرویدی در بین کمپانی‌های متعدد حتما به این دو غول بازار گوشی‌های هوشمند نگاهی خواهند داشت و حتی عده زیادی در انتخاب بین این دو برند معتبر یکی از کره جنوبی و دیگری از چین دچار تردید می‌شوند. دو برندی که هر ساله حداقل یک سوم سهم بازار گوشی‌های هوشمند را نصیب خود می‌کنند و رقابت سنگینی که تا به حال سامسونگ با پیشینه را در مقابل شیائومی جوان برتر قرار داده؛ اما گوشی‌های شیائومی تنها برندی است که به خوبی رقابت را با سامسونگ حفظ کرده است.

وقتی بخواهیم بین دو کمپانی پرفروش قیاسی داشته باشیم، قطعاً کار سختی پیش رو داریم. همانقدر که مدیران هر دو کمپانی سامسونگ و شیائومی در حال آنالیز بازار هستند،‌ و متخصصین در حال طراحی و تولیدات جدید،‌ ما به عنوان خریداران یا فروشندگان خُرد، این سوال برای‌مان پیش می‌آید که گوشی سامسونگ بهتر است یا شیائومی؟ این سوالی است که برای خیلی‌ها مطرح و پاسخ‌ها معمولاً احساسی است. ما قصد داریم قدری موشکافانه‌تر به این موضوع بپردازیم.

سامسونگ با تولیدات جذاب و پرکاربرد و با عرضه بهترین گوشی سامسونگ برای هر سطح از درامد مردم در دل خیلی از کاربران جا باز کرده است . برای طرفداران، کمپانی‌ایی بهتر است که از آن خرید می‌کنند. این معمولاً برای عموم افراد صادق است. هرچند ریزش در تقاضا بسته به تولیدات آن سال وجود دارد و رقیبی مثل شیائومی مثلاً از طریق میان‌رده‌ها خود را به دنیا معرفی کرد. هرچند امروزه پرچم‌دار قدری چون Xiaomi 14 Pro  نشان از پرچم‌داران خاص شیائومی‌ست.

شاید بین طرفداران اپل و سامسونگ به خاطر تفاوت‌های مشخص‌تر در سخت‌افزار و سیستم‌ عامل این بحث چندان جایی نداشته باشد! یعنی اگر بپرسیم آیفون بهتر است یا سامسونگ؟ احتمالاً پاسخ سر راست‌تر است. خب اولین سوال این خواهد بود اندروید می‌خواهی یا  iOS؟ همین باعث می‌شود که خیلی از افراد در همان گام اول انتخاب‌شان را بکنند و قال قضیه را بِکنند. در واقع ما  در ابتدا باید به تحلیل دو سیستم‌ عامل متفاوت بپردازیم که خب Android یا iOS ؟ اما در این مورد چطور؟ سامسونگ یا شیائومی؟ شما کدام یک را در دست دارید؟‌ انتخاب از بین این دو کمپانی به خاطر شباهت‌ها دشوار است.

در این متن قصد داریم تا با دیدی بی‌طرفانه به این مسئله ورود کنیم و با نگاه به برخی از محصولات، بهترین گوشی سامسونگ و شیائومی را قیاس کنیم. با ما همراه باشید تا پاسخی برای این سوال پیدا کنید:  گوشی سامسونگ SAMSUNG بهتر است یا شیائومی Xiaomi ؟ نظر شما چیست؟ در ادامه با ما همراه باشید.

سامسونگ یا شیائومی

گذرا با تاریخچه سامسونگ و شیائومی | سامسونگ یا شیائومی

خب ما قطعاً کاری به دیگر محصولات سامسونگ و شیائومی نخواهیم داشت. قصد هم نداریم از چند و چون بزرگ شدن این دو کمپانی حرفی بزنیم. ولی بگذارید به سال 2009 برگردیم! زمانی که بازار کاملاً با 2023 متفاوت بود. در آن روزها سهم عمده بازار در اختیار Nokia بود. هنوز سیستم عامل سیمبین Symbian حرف می‌زد. سیستم عاملی که امروزه کر و لال است و دیگر کسی با او حرف نمی‌زند! با شروع 2010 میلادی سقوط نوکیا آغاز شد. سال 2010 سامسونگ کمتر از 5 درصد بازار را جلب می‌کرد.

اوج گرفتن سامسونگ Samsung سال به سال ادامه یافت. بین 2012 تا 2014 این گوشی رکوردِ تا مرز 33 درصد از بازار را هم زد!‌ شاید آن همه اعتمادی که امروزه به گوشی‌های سامسونگ در بین عموم مردم برقرار باشد از دل همین روزها برخاسته باشد.

شیائومی Xiaomi در سال 2013 عرضِ اندام کرد. آن روزها حرفِ چندانی برای گفتن نداشت. نکته قابل توجه در مورد Xiaomi ورود در نقطه‌ای از بازار است که رقابت سنگین‌ترین حال را داشت. یکی از نکات پنهان که شاید افراد به آن توجهی نکنند، اعتمادی است که خود کمپانی به برند خودش دارد. این نشان از برنامه‌های طولانی‌ مدت و قابلیت‌های درخور است. بازاری که در آن LG و هوواوی Huawei با سامسونگ در حال رقابت بود شاهد ورود یک برند با نام Xiaomi شیائومی شد.

توزیع فروش بازار گوشی‌های هوشمند

شیائومی Xiaomi‌ استراتژی‌ای مشابه با سامسونگ اجرا کرد: عرضه قابلیت‌های بالا و قیمت پایین! تا به امروز هم آن را در محصولات این کمپانی می‌بینیم. شیائومی در طول این مدت روندی صعودی را طی کرده است و امروزه شانه به شانه سامسونگ حرکت می‌کند. هیچ برندی در تولید گوشی هوشمند تا به حال انقدر به سامسونگ نزدیک نشده است.

سال 2021 شیائومی توانست جای Apple را که مدت‌ها به عنوان دومین سهم بازار جا خوش کرده بود را بگیرد. روند رو به رشد شیائومی با آغاز 2022 کاهش داشت که مجددا در نیمه دوم سال توانسته سهم خود از بازار را پس بگیرد و در فصل سوم 14 درصد بازار در مقابل 20 درصد سامسونگ را نصیب خود کند. نکته قابل توجه رشد اوپو OPPO بوده که در فصل سوم سال 2023 میلادی بوده است.

بعد از بررسی اجمالی سهم بازار که می‌تواند در مورد قابلیت‌های یک کمپانی برای ما نشانی باشد،‌ سراغ قیاس دو پرچم‌دار سامسونگ Samsung و شیائومی Xiaomi می‌رویم. با دیدنگار همراه باشید.

سامسونگ یا شیائومی

سیستم عامل شیائومی بهتر است یا سامسونگ؟

هم سامسونگ و هم شیائومی از سیستم عامل اندروید برخوردارند. فقط پوسته رویی (رابط کاربری) را اختصاصی کرده‌اند تا منحصر به خودشان باشد. سامسونگ از OneUI، OnePlus و OxygenOS استفاده می‌کند و شیائومی MIUI را به کار بسته است. به طور کلی با توجه به اینکه فقط رابط کاربری تغییر می‌کند می‌توان گفت که برای انتخاب بین این دو از این نظر سلیقه در میان است.

رابط کاربری One UI در تلاش است که کار کاربر را در کار با گوشی راحت کند و به سادگی فکر می‌کند، در مقابل MIUI که یک رابط جذاب و به شدت با قابلیت‌های خصوصی‌سازی بوده که ویژگی‌های بیش‌تری دارد و طبیعتا سرعت و روان بودن کار با گوشی را کمی پایین‌تر می‌آورد که البته چندان قابل تشخیص نیست.

تراشه‌های شیائومی یا سامسونگ؟

سامسونگ از یک تراشه اختصاصی به نام Exynos برخوردار است و شیائومی هم ارادت خاصی به اسنپ دراگون‌های کوالکام دارد. البته سامسونگ همچنان از اسنپ دراگون در گوشی‌های پرچم‌دار خود استفاده می‌کند. از این نظر شاید در آینده شاهد برتری سامسونگ باشیم، اما اخباری مبنی بر هدف شیائومی در تولید تراشه اختصاصی خود به گوش می‌رسد. از این نظر هم تفاوتی بین این دو نیست و در گوشی‌های مختلف بسته به بودجه تراشه بهتری جای داده می‌شود.

گوشی شیائومی Xiaomi Mi 11 Ultra یا سامسونگ Samsung Galaxy S21 Ultra

سامسونگ شیائومیسامسونگ شیائومی

ابتدا در یک جدول به یک مقایسه کلی در یک نگاه بین این دو پرچم‌دار از سامسونگ و شیائومی خواهیم پرداخت. در جدول اول تفاوت چندانی بین این دو مدل نیست، منهای تراشه که خبر از شیائومی بهتر می‌دهد.

سامسونگ شیائومی

گویا سامسونگ رویکردی را پیش گرفته که تراشه‌های خودش را جهانی کند. به همین خاطر در توزیع جهانی Galaxy S21 Ultra از تراشه اختصاصی خود، یعنی اگزینوس استفاده می‌کند. هر چند برای چین و آمریکا، با همان اسنپ‌ دراگون 888 عرضه می‌شود!‌ همین برای خریدار سوال می‌شود که چرا؟ آیا سامسونگ هنوز به پردازنده خود اطمینان ندارد یا می‌داند که هنوز اگزینوس اعتماد کاربران را به دست نیاورده است؟

به هرحال از نظر پردازش، گیمرها به سمت Qualcomm Snapdragon 888 تمایل دارند و همین باعث می‌شود انتخاب شیائومی را انتخاب کنند. عملکرد رابط کاربری بین دو مدل شیائومی و سامسونگ تفاوتی ندارد. این موضوع کاملاً به سلیقه‌ کاربر برمی‌گردد.

صفحه نمایش تفاوت چندانی ندارد، هر چند سامسونگ از فناوری جدید سوپرآمولد بهره می‌برد. گوشی شیائومی Xiaomi Mi 11 Ultra روشنایی بیش‌تری دارد، اما این تفاوت آنقدرها نیست که بگوییم سامسونگ گلکسی S21 Ultra زیر نور آفتاب کم می‌آورد. از طرفی نمی‌توانیم انکار کنیم که صفحه نمایش شیائومی ساخت خود سامسونگ است و اگر ریزبینانه‌تر به داستان نگاه کنیم، شاید از نظر کیفیت رنگ و عمق رنگ‌های تیره،‌ نمره بهتری به سامسونگ بدهیم.

تا اینجا می‌شود گفت که شاید سامسونگ به آینده‌ به خصوصی از تراشه پردازش‌گر مرکزی خود فکر می‌کند. مدیران سامسونگ می‌دانند که ارائه پرچم‌دار با پردازنده‌ای که چندان شناخته شده نیست،‌ در کوتاه‌ مدت منطقی نیست. به هرحال در قیاس اولیه پرچم‌دار شیائومی به نظر مدل بهتری است و بیخود نیست که شیائومی در چند سال اخیر روندی صعودی از نظر اقبال عمومی در بازار داشته است.

سامسونگ یا شیائومی

دوربین شیائومی باکیفیت‌تر، دوربین سامسونگ متنوع‌تر | سامسونگ یا شیائومی

معمولا گوشی‌های شیائومی پرچم‌دار قابلیت‌های بسیار خوبی در عکاسی و فیلمبرداری دارند. در واقع در این بخش شیائومی معمولا برنده است و با تولید محصولاتی که از لنزهای نسبتا بزرگی برخوردار هستند قصد دارد تا موبایل‌گرافی را به بهترین نحو در اختیار کاربرانش قرار دهد.

شیائومی یک پرچم‌دار را نوامبر 2023 روانه بازار کرده با اینحال هنوز از Galaxy S24 سامسونگ رونمایی نشده است. گوشی شیائومی Xiaomi 14 Pro با برخورداری از اسنپ دراگون 8 نسل 3 قدرتمندترین گوشی حال حاضر شیائومی است.

این گوشی از یک سنسور اصلی 50 مگاپیکسلی با اندازه 1/1.31 inch و پیکسل سایز 1.2 میکرومتر از فناوری فوکوس خودکار dual pixel PDAF، فوکوس خودکار Laser AF و پایداری تصویر OIS برخوردار است. لنز تله‌فوتو 75 میلی‌متری با اپتیکال زوم 3.2 برابری و التراواید 14 میلی‌متری دیگر لنزهای این گوشی هستند. با این گوشی قادر خواهیم بود 8K با نرخ 24 فریم در ثانیه و 4K با نرخ 60 فریم در ثانیه را تجرببه کنیم و لنز سلفی 32 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری 4K نشان از یک پکیج عکاسی و فیلمبرداری در سطح بالای گوشی‌های هوشمند است.

احتمالا امسال شاهد اتفاقات جدیدی در گوشی‌های هوشمند در بخش دوربین باشیم. در حال حاضر در رده‌بندی گوشی‌های اندرویدی اما این هواوی Huawei Mate 60 Pro+ است که از آیفون 15 هم عملکرد بهتری در عکاسی دارد.

گوشی Samsung Galaxy S24 پرچم‌دار جدیدی از سامسونگ است که احتمالا ابتدای سال 2024 میلادی روانه بازار خواهد شد. قطعیتی در مشخصات این گوشی نداریم اما خبرها حاکی از یک سنسور اصلی 200 مگاپیکسلی با اندازه 1/1.3 inch است که باید شاهد عملکرد آن باشیم. تعداد مگاپیکسل هیچوقت عامل اصلی کیفیت تصویر نیست و نخواهد بود.

نکته جالب توجه احتمال استفاده سامسونگ از یک لنز تله‌فوتو با قابلیت زوم اپتیکال 10 برابری است که این احتمال را به ما می‌دهد که امسال سامسونگ در بخش دوربین برنده بازی از شیائومی خواهد بود. باید در انتظار بشینیم و ببینیم.

سامسونگ یا شیائومی

باتری سامسونگ ماندگارتر، شارژ شیائومی سریع‌تر!

در این بخش سامسونگ و شیائومی اختلافی از نظر ظرفیت باتری‌ها ندارند و مدل‌های مختلف با ظرفیت متفاوت تولید می‌شوند. نکته قابل تامل عدم تمایل سامسونگ به شارژ خیلی سریع نسبت به شیائومی است. این در حالی است که شیائومی علاقه شدیدی به شارژ سریع‌تر دارد. این مسئله ممکن است در درازمدت باعث افت عملکرد باتری شود و دوام آن را در طول زمان کاهش دهد. سامسونگ ترجیح می‌دهد تا زمانی که گوشی سرپا است با همان باتری سرپا بماند و نیاز به تعویض نباشد.

از این نظر اگر به دنبال گوشی با قابلیت شارژ سریع‌تر هستید و ترجیح می‌دهید آداپتور را در جعبه تحویل بگیرید شیائومی گزینۀ بهتری است.

سامسونگ یا شیائومی

پرچم‌داران گوشی‌های هوشمند سامسونگ یا شیائومی

در حال حاضر که به روزهای پایانی سال 2023 نزدیک می‌شویم بهترین گوشی سامسونگ Galaxy S23 Ultra است.

  • صفحه نمایش 6.8 اینچی فناوری LTPO OLED نرخ 120 هرتزی تازه‌سازی
  • رم 8 یا 12 گیگابایتی
  • رابط کاربری One UI 5.1 بر اساس اندروید 13 (ظرفیت دریافت 4 آپگرید و 5 سال به روزرسانی امنیتی)
  • لنز اصلی 200 و سلفی 12 مگاپیکسلی
  • باتری 5 هزار، شارژ سریع 45 وات و وایرلس 15 وات
  • تراشه Snapdragon 8 Gen 2

از آنجایی که شیائومی گوشی Xiaomi 14 Pro را روانه بازار کرده که گوشی جدیدی است، باید آن را با Samsung Galaxy S24 قیاس کنیم. با توجه به عدم رونمایی این گوشی سامسونگ به اخباری که منتشر شده برای معرفی آن اکتفا می‌کنیم.

بازار میان‌رده گوشی در دستان شیائومی

می‌خواهیم نگاهی کوتاه داشته باشیم به دو مدل میان‌رده درست و درمان از کمپانی‌های سامسونگ و شیائومی. با دیدن قیمت و مشخصات می‌توان به این نتیجه رسید که چرا بازار میان‌رده جولانگاه شیائومی است. سامسونگ با مدل‌های سری M و A‌ قصد دارد که همچنان طرفداران خود را که بودجه کمتری دارند را حفظ کند. شیائومی هم با ارائه سخت‌افزار بهتر و قیمت پایین‌تر قصد دارد تا اعتماد کاربران را جلب کنید.

یکی از بهترین میان‌رده‌های حال حاضر شیائومی پوکو POCO F5 است. بدون شک در این ردۀ قیمتی یکی از بهترین‌های دنیای گوشی‌های هوشمند از نظر پردازش به شمار می‌آید. وجود یک پردازنده جدید Snapdragon 7 Gen 2 به ما نوید یک گوشی قدرتمند را می‌دهد که تا مدت‌ها می‌تواند آپگرید دریافت کند.

نزدیک‌ترین رقیب سامسونگی این گوشی در حال حاضر Samsung A54 5G است که با وجود رم 8 گیگابایتی (پوکو 5 رم 12 گیگابایتی دارد) قیمت بسیار نزدیکی به هم دارند و بعضا حتی گران‌تر است.

سامسونگ شیائومیسامسونگ شیائومی

نگاهی داریم به Xiaomi Redmi Note 10 Pro و Samsung Galaxy A52. اول با قیمت شروع می‌کنیم. برای هر دو گوشی مشخصات حافظه مشابه 128 گیگابایتی و رم 6 گیگابایتی انتخاب قیاس می‌شود: در بازار آمریکا و از طریق وبسایت آمازون، قیمت Redmi Note 10 Pro حدود 10 میلیون تومان است. گوشی سامسونگ Galaxy A52‌ در همین بازار 11 میلیون تومان است.

سامسونگ شیائومی

منهای غلظت رنگ، در مابقی مشخصات شیائومی Redmi Note 10 Pro گوشی بهتری است. روشنایی بهتر باعث عملکرد مطلوب زیر نور آفتاب می‌شود. همچنین شما می‌توانید از لذت نرخ تازه‌سازی 120 هرتزی صفحه نمایش حظ ببرید. بدنه پشت هم از جنس شیشه مقاوم است که جلوه زیبایی به گوشی موبایل می‌بخشد. در نهایت پردازنده یک نسل جدیدتر از اسنپ‌دراگون است و در کل عملکرد گوشی از نظر سخت‌افزار بهتر از Galaxy A52 سامسونگ است. این را فراموش نکنیم، شیائومی این همه را با قیمت کمتر عرضه می‌کند.

در عوض گوشی سامسونگ دوربین سلفی بسیار بهتری دارد. هر چند لنز اصلی پشت در شیائومی بهتر است. سامسونگ از لنز اولتراواید بهتری برخوردار است. باتری شیائومی نه تنها توان بالاتری دارد،‌ بلکه سریع‌تر هم شارژ می‌شود.

فناوری گوشی‌های تاشو در انحصار سامسونگ

سامسونگ شیائومیسامسونگ شیائومی

سامسونگ مدتی است وارد خط تولید گوشی‌های تاشو شده است. آخرین گوشی‌های تاشوی این کمپانی در دو مدل گران و ارازن به ترتیب: Samsung Galaxy Z Fold3 و Samsung Galaxy Z Flip 3 هستند.

سامسونگ شیائومی

شیائومی هم به تازگی برای دور نمادن از عرصه اقدام به تولید Mi Mix Fold کرده است. خلاصه و مختصر بگوییم!‌ اگر قصد خرید گوشی تاشو دارید، قطعاً سامسونگ انتخاب بهتری است. گوشی Mi Mix Fold چیزی شبیه به مدل‌های سابق تاشوی سامسونگ است و شاید رقابتی با Z Fold2 باشد.

سخن پایانی؛ خب بالاخره خرید سامسونگ یا شیائومی؟

اگر صادقانه و بدون طرفداری از برند بخواهیم از تفاوت بین این دو کمپانی بگوییم، می‌توان گفت بستگی به شما دارد. واقعاً کیفیت کار هر دو آنقدر خوب است که شما بدون هیچ مشکلی می‌توانید یک گوشی اندروید تمام‌ عیار در هر بازه قیمتی، متناسب با کاربردی که از گوشی هوشمند دارید تهیه کنید.

هر سال اما رقابت تغییر می‌کند. اگر به دنبال پرچم‌دار هستید باید صبر کنید سامسونگ از مدل جدید خود رونمایی کند. میان‌رده‌ها همچنان در دست شیائومی هستند و گوشی‌های درست و درمانی در رده‌های قیمتی تولید می‌کند.

آنچه که مشخص است امروزه تفاوتی بین این دو نیست! شاید شیائومی برای جذب هرچه بیش‌تر از سهم بازار،‌ قیمت خود را پایین‌تر نگه دارد. به هرحال سامسونگ در فناوری‌های جدید پیشروتر از شیائومی است و صاحب سبک محسوب می‌شود. امروزه سامسونگ صفحات نمایشی و پردازنده‌های تولید خود را دارد و شاید در آینده شاهد اتفاقات جدیدی باشیم.

مدل‌های میان‌رده شیائومی واقعاً با قیمتی که دارند دلبری می‌کنند. هر چند برخی بر این باورند که سامسونگ قطعات بادوام بیش‌تری در گوشی استفاده می‌کند و به همین خاطر قیمت بالاتری دارد؛ اما اکثر افرادی که برای بار اول شیائومی خریده‌اند، باز هم خرید خود را تکرار می‌کنند. پس بُعد روانی هم دخیل است!

نگاهی به ابعاد روانی در انتخاب بین گوشی سامسونگ و شیائومی

یکی دیگر از مسائل در انتخاب بین گوشی شیائومی و سامسونگ، بُعد روانی خرید است. به هرحال افراد زیادی در سرتاسر دنیا هستند که ترجیح می‌دهند به یک برند قدیمی‌تر رجوع کنند. آن‌ها از این طریق خیال خود را از بابت خرید راحت می‌کنند.

بُعد روانی‌ دیگر بحث سلیقه است. در واقع طراحی شاید چندان در نقد و بررسی‌ها به چشم نیاید، ولی اولین چیزی که به چشم می‌آید همین شکل ظاهری گوشی است. هر دو کمپانی تفاوت‌هایی در طراحی دارند که باعث می‌شود بخشی از بازار را به خود جلب کنند. به عنوان مثال: شیائومی در آخرین پرچم‌دار خود از بدنه پشتی سرامیکی استفاده کرد، در حالی که سامسونگ شیشه گوریلا گلس ویکتوس را ترجیح داد.

رقابت کمپانی‌ها همیشه جذاب است. باعث می‌شود که به دنبال فناوری‌های جدید و قابلیت‌های جالبی برای گوشی باشند و یک مدیوم اکتیو باقی بماند. نظر شما چیست؟ آیا شیائومی در سال‌های آتی برنامه خاصی برای ماندن در کورس رقابت با غولی همچون سامسونگ را دارد؟ آیا کمپانی دیگری مشابه شیائومی در راه است؟ سامسونگ برای حفظ سهم خود از بازار چه ایده‌هایی دارد؟ شما چه تجربه‌ای از این دو کمپانی دارید؟ سامسونگ یا شیائومی؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا نهایت لذت را ببرند.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

گوشی عکاسی
سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

ساخت فیلم با چاشنی هوش مصنوعی: دنیای جدید خلاقیت‌های سینمایی!
  • 0
  • 440
مشاهده
عکاسی هوشمند با قدرت هوش مصنوعی: آینده همین حالاست!
  • 0
  • 471
مشاهده
تفاوت لپ تاپ استوک و نو و لپ تاپ روی میز
تفاوت لپ تاپ استوک و نو 💻​🧑‍💻​💫
  • 0
  • 474
مشاهده
بهترین تعمیرکاران آیفون تصویری تهران
بهترین تعمیرکاران آیفون تصویری تهران ✅​🧑‍🔧​🪛​
  • 0
  • 455
مشاهده
دیدگاه ها2
  1. .

    شیائومی هم خوبه ولی سامسونگ بهتره

  2. نازنین فاطمه

    من گوشی ☛☛☛
    سامسونگ داشتم عالی
    هست ولی هنگ می کند
    و الان بیشتر از سا مسونگ
    می توانید کار بکشید
    ولی چون مد روز گوشی شیا می اومده
    دیگه هیشکی سا مسنوگ دوست نداره ولی مردم اشتباه می کنند گوشی شیا می و انواه گوشی های
    مدل بالاخوب نیستد مردم اشتباه می کنند گوشی
    مدل با می خرند☞☞☛

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای