مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

کدام میکروفون ضبط صدا؟ معرفی 3 میکروفون فیلمبرداری عالی!

آموزش عکاسی
  • سبا گیلکی
  • ۵ آبان ۱۴۰۳
  • 0
  • 564
14 دقیقه
میکروفون

تنها با چند کلیک استاد شو! این‌ روزهای کرونایی این جمله را زیاد می‌بینیم؛ از متن پیامک‌های تبلیغاتیِ آموزشگاه‌ها گرفته تا بیلبوردهای تبلیغات مدرسین حرفه‌ای! البته این جمله چندان گول‌زننده نیست، به شرطی که شما تولید کننده محتوا باشید. چطور؟! به سادگی! کافیه مهارتی برای آموزش دادن به بقیه داشته باشید و مناسب‌ترین و به‌صرفه‌ترین تجهیزات از جمله میکروفون را برای ساخت یک ویدیوی آموزشی فراهم کنید. بعد از آن همه چیز تمام است. ویدیو خود را منتشر کنید و از کسب درآمد لذت ببرید.

احتمالاً الآن لیست میکروفون‌ها را در ذهن‌تان مرور می‌کنید؛ کار راحت‌تری هم هست! این مقاله را تا انتها بخوانید؛ چون ما به شما می‌گوییم چرا میکروفون یقه‌ای بهترین میکروفون‌ برای ضبط ویدیو آموزشی است.

 

آموزش آنلاین یه مزه دیگه داره!

میکروفونساخت محتوای ویدیویی آموزشی همیشه یکی از کارهای محبوب بوده و این روزها با توجه به حال و هوای کرونایی در تمام دنیا مخاطبان بیشتری هم پیدا کرده است. این یعنی بهترین فرصت برای تولید محتوای ویدیویی. از طرفی قرنطینه‌ اجباری هم همان‌قدر که باعث شده خلاق شویم، باعث تنبلی هم شده است. بسیاری از ما قادر به شرکت در کلاس‌های حضوری نیستیم و چه لذت‌بخش است که در خانه بشینی و با چند کلیک استاد شوی! خلاصه اگر توانایی و دانشی دارید، می‌توانید محتوای آموزشی خود را در قالب یک پکیج عرضه کرده و یا آن را روی یوتوب و اینستاگرام به صورت رایگان منتشر کنید که درآمد بسیار خوبی هم دارد.

حالا نوبت ساخت یک ویدیوی آموزشی است؛ ولی چطور؟!

قدم به قدم تا تولید ویدیوی آموزشی

خب همان‌طور که می‌دانید در ابتدای کار تولید ویدیوهای آموزشی چندان کار آسانی نیست، اولین قدم برای جذب مخاطب این است که ویدیوهای باکیفیتی ضبط کنید. برای ضبط ویدئوهای باکیفیت لازم است چند عامل مختلف، از جمله دوربین، منبع نور، میکروفون عالی و همین‌طور خلاقیت را فراموش نکنید.

براساس تجربه ما، اولین نگرانی تولیدکنندگان داشتن دوربین‌ حرفه‌ای و تجهیزات گران‌قیمت است و بسیاری از شما به همین دلیل در ابتدای کار منصرف می‌شوید؛ ولی خبر ندارید که بسیاری از محتواهای آموزشی با دوربین موبایل و با استفاده از نور طبیعی ضبط می‌شوند؛ اما نکته این‌جاست که صدای رسا و باکیفیت لازمه یک ویدیوی آموزشی است؛ در واقع بیننده‌ ویدیوهای آموزشی بخش زیادی از تمرکز خود را روی صدای شما می‌گذارد و به همین جهت کافی است بتوانید جذابیت لازم را برای آن‌ فراهم کنید. بنابراین در خرید یک میکروفون مناسب شک نکنید.

در ادامه می‌خواهیم بهترین میکروفون‌ فیلمبرداری مناسب ساخت ویدیو آموزشی را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

حتماً بخوانید: بهترین منابع نور برای یوتوبرها و ویدئوبلاگرها 

 

چه نوع میکروفونی؟! تکلیف را مشخص کنید!

میکروفونتا اینجا اشاره کردیم مهم‌ترین عامل برای ضبط فیلم‌های آموزشی میکروفون است. انواع مختلفی از میکروفون‌های گران و ارزان وجود دارند؛ اما نیازی نیست هزینه بالایی بپردازید. اگر به دنبال یک روش رایگان هستید؛ گوشی هوشمند شما اولین و بهترین میکروفونی است که در اختیار دارید. در واقع شما می‌توانید با استفاده از آن صدای‌تان را بسیار باکیفیت‌تر از خود دوربین ضبط کنید، برای این‌کار لازم است گوشی خود را در نزدیکی دهان‌تان قرار دهید، اما اگر فکر می‌کنید ممکن است ظاهر ناخوشایندی داشته باشد، می‌توانید از هندزفری استفاده کنید. آن‌را با یک گیره‌ کوچک به لبه‌ لباس‌تان ببندید و صدا را از این طریق ضبط کنید.

اما اگر این روش را امتحان کرده‌اید و به نتیجه دلخواه نرسیده‌اید، لازم است کمی هزینه کنید تا شاهد تفاوت شگفت‌انگیز کیفیت صدا شوید؛ پس اگر مشکلی از بابت هزینه کردن ندارید و می‌توانید یک میکروفون جداگانه بخرید، از اینجا به بعد مقاله مخصوص شماست … به پیام‌های ما توجه کنید.

در ادامه با انواع میکروفون آشنا می‌شویم!

میکروفون

  • میکروفون یقه‌ای (lavalier)

این دسته از میکروفون‌ها محبوب‌ترین نوع برای تولید محتوا هستند، چراکه تا حد زیادی مخفی می‌شوند و نمی‌توان آن‌ها را در تصویر مشاهده کرد. یک گیره به بدنه‌ میکروفون متصل شده است که مسئولیت اتصال به لباس را دارد؛ بنابراین پنهان کردن آن مشکل نیست.

اما یکی از مشکلات میکروفون‌های یقه‌ای کیفیت پایین‌تر آن‌ها نسبت به میکروفون‌های بزرگ‌تر است، همچنین برای ضبط صدا در فضای باز نیاز است از یک پد بادگیر استفاده کنید تا صدای باد کمی کمتر شود. اگر در حال حاضر کار تولید محتوای آموزشی انجام می‌دهید و یا به فکر مستندسازی هستید، این دسته از میکروفون‌ها برای شما ایده‌آل خواهند بود.

  • میکروفون شات‌گان (shotgun)

میکروفونمیکروفون تفنگی یا همان شات‌گان، نامش را از شکل ظاهری خود گرفته است. این نوع میکروفون تقریباً مانند یک اسلحه بلند و لاغر است. میکروفون‌های شات‌گان محبوب‌ترین نوع برای ضبط صدا در تولید فیلم‌های تلویزیونی است و به اندازه کافی تنوع دارد؛ که در بسیاری از موقعیت‌های دیگر نیز قابل استفاده باشد.

برخلاف سایر میکروفون‌ها برای استفاده از این دسته نیازی نیست حتماً میکروفون را در دست بگیرید، می‌توانید آن‌ها را به سادگی روی دوربین و یا پایه‌های جداگانه نصب کنید. همچنین از آنجایی که میکروفون‌های شات‌گان کاملاً جهت‌دار هستند، برای جداسازی جزئیات صوتی واقعاً خوب عمل می‌کنند. گرچه این به کیفیت میکروفون و نوع قرار گیری آن در مواجهه با سوژه هم بستگی دارد.

  • میکروفون‌ کاندنسر (condenser)

میکروفون‌های کاندنسر را می‌توان پرطرفدارترین و رایج‌ترین نوع میکروفون‌ از نظر کاربری دانست، چراکه برای ضبط صدای باکیفیت در شرایط مختلف بسیار کارآمد هستند. معمولاً این دسته از میکروفون‌ها را در استودیوهای خوانندگی مشاهده می‌کنید، اگر تولید محتوا ویدیویی برای یوتوب انجام می‌دهید و نیازی به جابه‌جایی میکروفون ندارید، برای شما نیز مناسب خواهند بود.

میکروفونمیکروفون‌های کاندنسر میکروفون‌هایی بسیار دقیق هستند که تمامی صداهای موجود در فضا را ضبط می‌کنند. اگر شما نزدیک به کامپیوتر خود شروع به ضبط کنید، این میکروفون‌ها صدای فن و یا هارد-دیسک شما را نیز ضبط خواهند کرد. از دیگر ویژگی‌های این نوع میکروفون می‌توانیم به بازه فرکانسی گسترده آن اشاره کنیم. همین موضوع باعث می‌شود تا بسیاری از مهندسین صدا با استفاده از این میکروفون‌ها به ضبط وکال بپردازند.

البته این را هم در نظر داشته باشید که میکروفون‌های کاندنسر به دو دسته‌ دیافراگم بزرگ و دیافراگم کوچک تقسیم می‌شوند که اولی برای ضبط صدا از منابعی به کار می‌رود که دارای بازه‌ فرکانسی گسترده‌تر باشد تا صدایی گرم‌تر و حجیم‌تر را ضبط کند، همچنین نویز بسیار کمتری هم دارد؛ و دسته‌ دوم نیز به منظور ضبط صداهای تربل استفاده می‌شود، برای مثال ضبط صدای ساز ویولن یا گیتار آکوستیک.

میکروفون

با انواع اصلی میکروفون‌های مناسب تولید محتوا آشنا شدیم؛ اما همچنان تنوع زیادی در این مدل‌ها وجود دارد که ممکن است کمی گمراه‌کننده باشد. یک نکته مهم که به شما در انتخاب کمک می‌کند، توجه به درگاه خروجی با توجه به دیوایس ضبط کننده تصویر است. بهتر است میکروفونی را انتخاب کنید که با اکثر دستگاه‌ها سازگار باشد.

USB، لازم است یا نه؟!

میکروفونمیکروفون‌ها پورت‌های خروجی مختلفی دارند، اما بهترین نوع برای ضبط ویدیوهای آموزشی میکروفون‌های یو اس بی است. این دسته بدون نیاز به کارت صدا یا تجهیزات جداگانه به سیستم شما متصل شده و صدا را با بالاترین کیفیت ضبط می‌کنند. مجهز بودن به USB به طور کلی یک نیاز ضروری نیست، اما قطعاً می‌تواند کار شما را خیلی ساده‌تر کند. این میکروفون‌ها عموماً قیمت بالاتری دارند، اما به تنهایی و به صورت مستقل بالاترین کیفیت را در اختیار شما قرار می‌دهند.

میکروفون USB تمام اجزای یک میکروفون معمولی مانند دیافراگم و کپسول را داراست. تفاوت این دسته از میکروفون‌ها با میکروفون‌های معمولی، در وجود 2 مدار داخل میکوفون‌های USB است:

  • یک Preamp (پیش تقویت کننده) که بر روی میکروفون نصب شده است و نیاز به اتصال به تقویت کننده خارجی را از بین می‌برد.
  • یک مبدل صدا به سیگنال دیجیتال (رابط صوتی/کارت صدای داخلی) که صدای میکروفون را پیش از ورود به سیستم و نرم‌افزار میزبان، به سیگنال دیجیتال تبدیل می‌کند.

این ساختار، ضبط شما را در سه مرحله ساده خلاصه می‏‌کند: اتصال میکروفون به سیستم، اجرای نرم‌افزار میزبان و زدن دکمه ضبط!

در ادامه 3 نمونه از میکروفون‌های محبوب برای ضبط فیلم آموزشی را به شما معرفی می‌کنیم.

حتماً بخوانید: هاش اف چیست؟ راهنمای کامل کاربرد و عملکرد هاش اف

3 میکروفون ضبط ویدیو عالی!

در این بخش سعی می‌کنیم، 3 نمونه از بهترین میکروفون‌های مخصوص ضبط ویدیوهای آموزشی را که به بهبود کسب‌وکار شما کمک می‌کند را معرفی کنیم. این پیشنهاد انتخاب شما را از بین مدل‌های متنوع با مشخصات و قیمت‌های مختلف آسان می‌کند. پس به‌راحتی تجهیزات اوریژینال را برای شروع ساخت یک ویدیوی آموزشی حرفه‌ای فراهم کنید.

میکروفون

  • میکروفون بویا مدل BY M1

پرسروصداترین میکروفون BOYA به میدان آمد! بویا ام 1 معروف‌ترین و محبوب‌ترین میکروفون یقه‌ای در بازار ایران به حساب می‌آید. این میکروفون قیمت بسیار مناسبی دارد و در کنار آن امکانات و کیفیت خوبی را هم برایتان به ارمغان می‌آورد. اگر به تازگی شروع به کار ضبط محتوای ویدئویی کرده‌اید، این مدل می‌تواند بسیار عالی باشد و شما را به هدف برساند. از قابلیت‌های آن می‌توان به امکان اتصال به گوشی موبایل و دوربین اشاره کرد، همچنین الگوی قطبی آن چند جهته است و وزن بسیار کمی هم دارد. چه میکروفونی بهتر از بویا BY M1 برای شروع یک ضبط  هیجان‌انگیز؟! برای خرید این میکروفون پرطرفدار کافی است به فروشگاه ما سر بزنید و بعد از خرید در کوتاه‌ترین زمان میکروفون‌تان را تحویل بگیرید.

  • میکروفون یانمای مدل Y20

میکروفونیکی دیگر از میکروفون‌های ارزان قیمت، اما باکیفیت و محبوب در بازار ایران، Yanmai Y20 است که می‌تواند در برابر قیمتی که برای آن پرداخت می‌کنید، کیفیت بسیار مناسبی را به شما بدهد. میکروفون Yanmai Y20 دارای حساسیت فرکانس پاسخ‌گویی 50 تا 16000 هرتز است. این میکروفون از نوع کاندنسر ترانزیستوری است و وزن آن 130 گرم اندازه‌گیری شده است. میزان حساسیت این میکروفون 32- دسی‌بل و نسبت سیگنال به نویز 36 دسی‌بل است. اگر مشکلی با دیده شدن میکروفون در تصویر ندارید، می‌توانید آن را گزینه‌ اصلی خود در نظر بگیرید. برای خواندن نقد و بررسی تخصصی این میکروفون و تهیه میکروفون ارزان‌قیمت یانمای Y20 به صفحه مشخصات فنی آن مراجعه کنید.

 

  • میکروفون بویا مدل M800

میکروفونسومین محصول هم از برند محبوب BOYA، مدل ام 800 است؛ میکروفون مورد علاقه گیمرها، پادکسترها و خوانندگان استودیویی؛ که از الگوی قطبی Cardioid بهره می‌برد و سایز دیافراگم آن 1.3 اینچ و میزان حساسیت این محصول 33dB +/- 3dB- دسی‌بل می‌باشد. داخل پک این محصول میکروفون بویا، پاپ فیلتر، پایه ضد شوک و یک کابل XLR قرار دارد. علاوه بر تولید فیلم‌های آموزشی، اگر استریمر هستید یا می‌خواهید استودیوی خانگی خود را داشته باشید، این مدل برای شما عالی خواهد بود. این نکته را در نظر داشته باشید که رابط آن از نوع XLR است.

اگر هنوز در انتخاب میکروفون مردد هستید؛ بهتر است به شما بگویم؛ میکروفون‌های برند بویا BOYA در تمام دنیا شناخته شده‌اند. این برند از ابتدا با شعار مشتری‌مداری حرکت کرده و کیفیت را فدای کمیت نکرده است. در حال حاضر تنها نمایندگی بویا در ایران که بیشتر محصولات این کمپانی را با ضمانت اصالت کالا به فروش می‌رساند فروشگاه دیدنگار است.

دیگر معطل چه هستید؟! نور، صدااا، تصویر و حرکت…

میکروفوناین روزها ساخت فیلم‌های آموزشی بازار گرمی دارد و با خواندن این مقاله و اطلاعاتی که دیدنگار در اختیار شما قرار داد؛ متوجه شدید که اگر کمی هوشمندانه عمل کنید این فرصت را به خاطر نگرانی بی‌مورد بابت تجهیزات ساده، از دست نخواهید داد. این نکته را به خاطر داشته باشید که میکروفون یک سرمایه‌گذاری بلندمدت است، چراکه تکنولوژی ساخت آن‌ها خیلی دیربه‌دیر به‌روز می‌شود و درواقع با خرید یک میکروفون عالی، می‌توانید تا مدت زمان بسیار زیادی از آن استفاده کنید. میکروفون‌های یقه‌ای اولین و بهترین انتخاب برای تولید محتوای آموزشی است. این میکروفون‌ها کاربری ساده‌ای دارند و بسیار کارآمد عمل می‌کنند.

خب با توجه به مقاله‌ای که خواندید به نظر شما بهترین میکروفون کدام است؟ اگر تجربه‌ای در ساخت فیلم‌های آموزشی دارید حتماً در بخش نظرات برای ما بنویسید و این مقاله را با دوستان مدرس خود به اشتراک بگذارید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را هم بخوانید

راز ضبط صدای حرفه‌ای؛ برای ضبط پادکست یا مصاحبه کدام میکروفون بهتر است؟

سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

بک دراپ چیست
بک دراپ چیست: هر صحنه‌ای را به یک قاب هنری تبدیل کنید!
  • 0
  • 418
مشاهده
نقد و بررسی دوربین کانن R6 و نمای روبرو
نقد و بررسی دوربین کانن R6: برای دیدن جهان به شکلی متفاوت!
  • 0
  • 404
مشاهده
مقایسه دوربین کانن R10 و 90D ،نسل جدید در برابر امتحان‌شده‌ها!
  • 0
  • 398
مشاهده
مقایسه دوربین کانن R5 با R5c
مقایسه دوربین کانن R5c با R5، انتخاب بی نقص ترین عملکرد
  • 0
  • 430
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای