فیلم آموزشی: حذف پرده کروماکی در پریمیر
آموزش عکاسی
“محتوا پادشاه است.” در سالهای اخیر این جمله را زیاد شنیدهایم و خب درست است. اما بهتر است بدانید هر محتوایی، محتوا نیست! یا به قول معروف هر گردی، گردو نیست! شاید پادشاهان تولید محتوا انگشت شمار باشند، ولی دور و بر ما از تولیدکنندگان محتوا آن هم در هر سطحی از کیفیت پر شده. از فروشندگان محصولات 3 تا 1000 تا گالریهای جواهرات و خودروهای لوکس در پی استخدام تولیدکننده محتوا برای تبلیغات هستند. شاید شما هم مشتاق فعالیت در این زمینه باشید. اما چطور ماهر شوید؟
عجله نکنید و از آگهیهای استخدام فتوشاپکار و آشنا به پریمیر و تسلط به تدوین و … نترسید. قدم به قدم با شما همراه هستیم تا به بهترین نحو ممکن، مهمترین و کاربردیترین تکنیکها را به صورت هفتگی در مجله دیدنگار بیاموزید. با تسلط کافی به فوت و فنهای دنیای دیجیتال میتوانید پا به عرصه تولید محتوا بگذارید. با ما همراه باشید.
پریمیر چیست؟
نرم افزار پریمیر Adobe Premiere یکی از محصولات محبوب شرکت ادوب Adobe است. این نرم افزار قدرتمند و شناخته شده برای تدوین فیلم و عکس کاربرد بسیاری دارد. تمام تدوینگران حرفهای با استفاده از این نرم افزار ویدئوهای بینظیری تولید و منتشر میکنند. بر اساس آمار جهانی نرم افزار پریمیر یکی از سه نرم افزار محبوب یوتوبرها میباشد. فرقی نمیکند محل انتشار محتوای ویدیویی شما کجا باشد؛ اینستاگرام، وب سایت، فیس بوک و… . در هر حال باید از مرحله تدوین عبور کنید. نرم افزار ادوب پریمیر یک غول همه فن حریف برای تدوین حرفهای است.
ساخت ویدیوهای کوتاه و بلند با این نرم افزار به راحتی قابل انجام است. کاربری آسان و محیط قابل دسترس از ویژگیهای این محصول است. ابزارهای متنوع، امکانات ویرایش صدا و تصویر کاربران را به خود وابسته کرده است. از دیگر ویژگیهای نرم افزار پریمیر، پشتیبانی از ویدیوهای 4K و بالاتر، HDR، 360 VR و فورمتهای قدیمیتر و دریافت خروجی دلخواه با توجه به نیاز شما است. استفاده از ابزارهای نرم افزار پریمیر به نحوی است، که ایدههای ذهنی شما را به تصویر تبدیل میکند. فقط کافیست توانایی لازم برای خلق آن را کسب کنید. و ما به شما کمک میکنیم تا با تخصصیترین روشهای کار با این نرم افزار آشنا شوید.
چرا پریمیر یاد بگیرم؟
یک کلام. برای کسب درآمد! همانطور که گفته شد. “محتوا پادشاه است.” آیا شما تا به حال پادشاه فقیر دیدهاید؟ ما که ندیدهایم. این روزها فعالیت در این زمینه بسیار گسترده و پرطرفدار است. بسیاری از متقاضیان مانند ورزشکاران، پزشکان، هنرمندان و غیره به معرفی خود با تیزرهای تبلیغاتی علاقه دارند. افراد بسیاری در زمینه تدوین مشغول به کار هستند ولی آنچه شما را متمایز می کند، توانایی کار با این نرم افزار و مهارت شما به صورت حرفهای است. شاید شما هم از علاقمندان به ساخت و تدوین ویدئوهای مختلف در زمینه تبلیغات، آموزش، موزیک، مستند و غیره باشید. پیشنهاد میکنیم استفاده از این نرم افزار بینظیر را از دست ندهید.
نصب نرم افزار پریمیر
برای استفاده از این نرم افزار بایستی یک حساب Adobe Creative Cloud به سادگی برای خود ایجاد کنید. نسخه جدید این نرم افزار بر رو روی ویندوز 7 به بالا و با ورژن 64-bit سازگار است. همچنین به حداقل 8 گیگابایت رم نیاز دارید. نسخه پریمیر اندروید هم وجود دارد، اما پیشنهاد و آموزشهای ما کار با ورژن دسکتاپ است. آن به دلیل عدم محدودیتها و کاربردی آسانتر نسخه pc نسبت به نسخه اندروید.
آموزش حذف پرده کروماکی در پریمیر در 6 دقیقه
یکی از پرطرفدارترین تکنیکهای تدوین از ویدیوهای ابتدایی تا فیلمهای سینمایی کار با پرده کروماکی chroma key یا همان پرده سبز است. قطعاً شما هم میدانید، در پشت مجریان اخبار، گویندگان محتواهای آموزشی و … خبری از نمای زنده شهر و یا خیابان و جنگل نیست. این تصاویر پسزمینه تنها با تکنیک تدوین پرده کروماکی ایجاد میشود. برای حذف پرده سبز کافی است بعد از تهیه فیلم اولیه و انتخاب یک تصویر مناسب چند مرحله ساده را در نرم افزار پریمیر طی کنید.
در ویدیو آموزشی حذف پرده کروماکی در پریمیر تنها در 6 دقیقه به صورت حرفهای فوت کوزهگری این ترفند را به شما آموزش میدهیم. برای یادگیری بهتر و صرفهجویی در زمان، تمام دستورات به حالت زیرنویس نمایش داده میشود. قلم و کاغذ و روشهای سنتی را کنار بگذارید، کافی است همزمان با ما پیش بروید و حواستان به ما باشد. برنامه را اجرا کنید و شروع کنید. آمادهاید؟
- نرم افزار پریمیر را اجرا کنید
- File→ New project→ Name→ Ok
- File→ Import→ Open
- Effects→ Video effects→ Keying→ Ultra key
- Effect controls→ Ultra key→ Key color
- Effect controls→ Output→ Alpha channel
- تنظیمات Matte generation
- Matte cleanup→ choke→ soften
- تنظیمات Spill suppression
- تنظیمات Color corection
سادهترین روش حدف پرده سبز
همانطور که در فیلم آموزش حذف پرده کروماکی در پریمیر مشاهده کردید. با اعمال 10 دستور، به سادگی یک تکنیک حرفهای و کارآمد را یاد گرفتید. با همین تکنیک میتوانید به راحتی کسب درآمد کنید. چند مرتبه این مراحل را طی کنید و تنظیمات را تغییر دهید تا شاهد نتایج متفاوت باشید و به بهترین کیفیت برسید. البته فراموش نکنید که هرچه کیفیت ویدیو تصویربرداری شده اولیه شما بهتر باشد. نتیجه مطلوبتر خواهد شد. از پرده صاف با نورپردازی یکدست استفاده کنید و سایهها را به حداقل برسانید.
بهترین جایگزین پرده کروماکی
اگر به فکر تولید محتوای آموزشی و یا معرفی محصول هستید، پیشنهاد میکنیم از تصاویر ساده و یا تمهای رنگی برای بکگراند مجری استفاده کنید. در این حالت نهایت تمرکز بر روی سوژه و مطلبی است که مطرح میشود. گاهی برای جذابیت و القای فضایی خاص بد نیست از تصاویری با چیدمان مینیمال در پس زمینه استفاده شود. تصاویر بوکه هم جذابیت بسیاری به ویدیوهای شما میدهند و نمای طبیعی دارند. مناظر شهری در دوردست و شیشههای بارانی و … میتوانند جایگزین مناسبی باشند.
در بعضی مواقع لازم است، اطلاعات مهمی در بک گراند قرار بگیرد که در این حالت گزینههای شما محدود میشود. در نهایت انتخاب هر یک از این تصاویر بستگی به کار شما و موضوع ویدیو دارد. شما از چه روشی برای حذف پرده کروماکی استفاده میکنید؟ آیا تا به حال به خاطر نداشتن مهارت در این تکنیک پروژهای را از دست دادهاید؟ به نظر شما توانایی در تدوین چقدر در تولید محتوای حرفهای تاثیر گذار است؟ تجربیات و نظرات خود را برای ما بنویسید تا سایر خوانندگان و بینندگان این آموزش هم از اطلاعات شما بهره ببرند. همچنین ما پاسخگوی سوالات شما هستیم. اگر این ویدیو برای شما مفید بود اول آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و بعد در بوک مارک خود نشان کنید تا به سرعت به این آموزش دسترسی پیدا کنید.