مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

راهنمای جامع راه‌اندازی آتلیه عکاسی یا استودیو عکاسی خانگی

تکنیک ها
  • محمدمهدی سلیمی
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳
  • 0
  • 869
13 دقیقه
استودیو عکاسی و آتلیه عکاسی خانگی

مقدمه : در این مقاله از مجله تخصصی عکاسی دیدنگار قصد داریم تا شما را با راهنمای جامع راه‌اندازی آتلیه خانگی عکاسی یا استودیو خانگی عکاسی آشنا کنیم. راه‌اندازی استودیو عکاسی در خانه می‌تواند مزایای متعددی برای عکاسان آماتور و حرفه‌ای داشته باشد. هنگامی که شما یک آتلیه خانگی عکاسی داشته باشید، از مزایای متعددی در حرفه‌ی عکاسی خود بهره‌مند می‌گردید.

به‌دلیل گستردگی این مطلب، در چندین مقاله به مبحث راه‌اندازی آتلیه عکاسی خانگی خواهیم پرداخت.

چرا به‌عنوان یک عکاس، به استودیو عکاسی نیاز دارید؟

شما در هر حرفه و یا کسب و کاری که باشید، نیاز است تا در مقطعی، کسب و کار خود را گسترش داده و چهره‌ای حرفه‌ای‌تر به آن بدهید. تمام عکاسان حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای که در فکر درآمدزایی از توانایی‌ها و هنر خود هستند، حداقل یک آتلیه خانگی عکاسی جمع و جور و کم هزینه دارند.

راه‌اندازی استودیو خانگی عکاسی با هر میزان توانایی که در عکاسی داشته باشید، می‌تواند تحولی جدی در مهارت‌های عکاسی شما و همچنین کسب و کار وابسته به آن ایجاد نماید. از اصلی‌ترین مزایای راه‌اندازی استودیو خانگی عکاسی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

راه‌اندازی استودیو خانگی عکاسی

یک: در اولین و شاید مهمترین گام پس از راه‌اندازی آتلیه‌ی شخصی خودتان، شما یک فضای تمرین عکاسی فوق‌العاده و اختصاصی خواهید داشت. در این آتلیه عکاسی ( حتی اگر از تجهیزات ابتدایی و ارزان قیمت ساخته شده باشد ) شما می‌توانید به تمرین انواع سبک‌های عکاسی به‌ویژه عکاسی پرتره و عکاسی تبلیغاتی بپردازید.

در این مقاله با تکنیک های اصلی نورپردازی در عکاسی پرتره بیشتر آشنا خواهید شد.

مقاله پیشنهادی
نورپردازی در عکاسی پرتره : چه چیزهایی را لازم است بدانیم ؟

علاقه‌مندان به تاریخ عکاسی نیز می‌توانند از طریق لینک زیر، مقاله بهترین پرتره‌های جهان را مشاهده کنند.

مقاله پیشنهادی
بهترین پرتره های جهان

راه‌اندازی آتلیه خانگی عکاسی

دو: راه‌اندازی آتلیه خانگی عکاسی پیش از آن‌که یک هزینه‌ی غیرقابل بازگشت باشد، یک سرمایه‌گذاری هدفمند در جهت حرفه‌ی عکاسی شما است. دیر یا زود و پس از ورود جدی شما به حرفه‌ی عکاسی، نیاز دارید تا از مشتریان و یا محصولات آنها در یک آتلیه عکاسی حرفه‌ای یا نیمه‌حرفه‌ای عکاسی کنید. با راه‌اندازی استودیو خانگی عکاسی خودتان شما می‌توانید این هزینه را پس‌انداز کرده و یا صرف گسترش تجهیزات آتلیه عکاسی خود نمایید.

دیدنگار با شرایط ویژه برای شما عکاسان عزیز آتلیه عکاسی خود را اجاره می‌دهد. در آتلیه عکاسی دیدنگار شما می‌توانید با حرفه‌ای‌ترین تجهیزات عکاسی و تجهیزات نورپردازی ، پرتره‌های مشتریان خود را به ثبت برسانید و یا از محصولات آنها عکاسی کنید جهت اجاره آتلیه عکاسی کلیک کنید.

آتلیه خانگی عکاسی

سه: همان‌طور که گفتیم اصلی‌ترین گام برای ورود حرفه‌ای به کسب و کار عکاسی، برخورداری از یک آتلیه عکاسی است. درصورتی که بودجه کافی برای اجاره‌ی محل یک استودیو عکاسی حرفه‌ای ندارید و یا در مرحله‌ی امکان سنجی راه‌اندازی یک آتلیه عکاسی هستید، بهترین انتخاب برای این دوران آزمایشی، راه‌اندازی یک آتلیه خانگی عکاسی است.

به شما قول می‌دهیم با مطالعه‌ی این مقاله یک تصویر جامع و شفاف در رابطه با راه‌اندازی یک استودیو عکاسی خانگی داشته باشید.

آیا می‌توان اولین آتلیه عکاسی خود را با تجهیزات نورپردازی ارزان راه‌اندازی کرد؟

ما در مجله دیدنگار عناوین متعددی در رابطه با تولید تجهیزات عکاسی با ساده‌ترین ابزار و متریال و البته در زمانی اندک داریم. در این سری مقالات شما فرا می‌گیرید که بسیاری از تجهیزات عکاسی و به‌ویژه تجهیزات نورپردازی را می‌توانید با کمترین هزینه تولید کنید. در این لیست راهکار تولید تجهیزات مختلف نورپردازی، ثبوت تصویر و حتی سافت باکس، سه پایه فون پرتال و خیمه عکاسی وجود دارد. به‌علت گسترده بودن موضوع نورسنجی در راه‌اندازی استودیو خانگی عکاسی ، در مقاله‌ای مجزا از این سری مقالات، به این موضوع خواهیم پرداخت.

راه‌اندازی استودیو خانگی عکاسی

پیش از آن‌که به فکر خرید تجهیزات ضروری عکاسی برای آتلیه عکاسی خود باشید، به شما توصیه می‌کنیم تا مقاله زیر را حتما مطالعه کنید.

مقاله پیشنهادی
آموزش 10 ترفند ساخت تجهیزات عکاسی برای صرفه جویی در هزینه‌ها

اولین گام‌ها در راه‌اندازی استودیو خانگی عکاسی

1. یافتن یک محل مناسب :

بزرگترین المان آتلیه خانگی عکاسی شما، فون عکاسی یا سه پایه پرتال است. قطعا اولین انتخاب برای محل آتلیه عکاسی شما، فضای سالن است و تنها دلیل آن هم وجود دیوارهایی بزرگ و عریض است.

یک استودیو عکاسی متوسط جهت جانمایی صفحه‌ی پس زمینه نیازمند حداقل 9 مترمربع فضای آزاد بر روی دیوار است.

در نتیجه اگر این میزان فضا در یکی از اتاق‌ها هم وجود دارد، می‌توان از آن اتاق به‌عنوان فضای اصلی آتلیه خانگی عکاسی استفاده کرد. روی این دیوار را می‌توان با هر کاغذ و یا پارچه‌ی فاقد چین پوشش داد. اگر با محدودیت فضا مواجه هستید و یک دیوار خالی با این فضا پیدا نمی‌کنید، به ناچار باید از فضاهای محدودتر استفاده کنید.

فضایی در حدود 3 مترمربع برای عکاسی‌های پرتره‌ای که تنها بالاتنه‌ی سوژه‌ی شما را پوشش دهند، کافی است. برای عکاسی تبلیغاتی نیز همین حدود فضای پس زمینه کفایت می‌کند.

ساخت استودیو عکاسی

2. از پنجره‌ها و نور طبیعی در طراحی استودیو خانگی عکاسی بیشترین بهره را ببرید.

بدون شک نور طبیعی یکی از منابع بی‌بدیل نورپردازی در عکاسی است. اگر در اتاق یا سالن مورد نظر برای راه‌اندازی آتلیه عکاسی خود، پنجره‌هایی بزرگ و با نورگیر مناسب دارید، حتما به‌گونه‌ای فضای استودیو عکاسی خود را طراحی کنید، که حداکثر استفاده را از نور طبیعی ببرید.

این موضوع به‌ویژه در هنگامی که قصد راه‌اندازی آتلیه خانگی عکاسی با کمترین بودجه‌ی ممکن را دارید، بسیار کاربردی است. استفاده از تجهیزات ساده‌ی نورپردازی باعث ایجاد مشکلاتی در نوردهی و رنگ نهایی عکس‌های شما می‌شود که به‌وسیله‌ی استفاده از نور طبیعی می‌توان از برخی از این معضلات، پیش‌گیری کرد.

نورپردازی صحیح در عکاسی

3. نورپردازی صحیح مهمترین اصل در راه‌اندازی آتلیه خانگی عکاسی است.

مهمترین چالش در راه‌اندازی یک آتلیه خانگی عکاسی ، به ویژه از گونه‌ی ارزان آن، انتخاب استراتژی نورپردازی و تجهیزات وابسته به آن است. اولین توصیه ما به شما در این بخش دریافت یک مشاوره‌ی دقیق در رابطه با ساختار چیدمان تجهیزات عکاسی و روش انتخاب و خرید آنها است.

در این زمینه می‌توانید بر روی مشاوره‌ی کارشناسان عکاسی مجموعه تخصصی دوربین دیدنگار حساب کنید. مشاورین ما می‌توانند با معرفی بهترین تجهیزات عکاسی با توجه به بودجه‌ی شما، انتخاب‌هایی کاربردی ارائه دهند.

اگر به‌دنبال تجهیزات باکیفیت راه‌اندازی یک استودیو عکاسی حرفه‌ای هستید، از طریق لینک‌های زیر می‌توانید با پیشنهادات ویژه‌ی ما در زمینه‌ی تامین تجهیزات نورپردازی عکاسی و فیلمبرداری و همچنین تجهیزات حرفه‌ای آتلیه عکاسی آشنا شوید.

برای مشاهده، خرید و قیمت تجهیزات آتلیه عکاسی به فروشگاه دیدنگار سر بزنید.

برای مشاهده تمامی تجهیزات نورپردازی در فروشگاه دیدنگار ( کلیک کنید )

  • در اولین گام برای سنجش میزان نور مورد نیاز جهت آتلیه عکاسی می‌بایست پرده‌ی بک گراند را در محل مورد نظرتان ثابت کنید و سپس با تاریک کردن کامل فضا، تاثیر یک به یک تجهیزات نورپردازی خود بر روی سوژه‌ی فرضی را بیابید. در نهایت نیز قدرت و کیفیت تمامی تجهیزات نوردهیتان را به‌صورت همزمان آزمایش کنید.
  • در صورتی که از تجهیزات روشنایی عادی همچون لامپ‌های تنگستن یا فلورسنت استفاده می‌کنید، با ماهیت گرما و سرمای رنگ آنها آشنا باشید. هر کدام از منابع نوری شما، تاثیری در رنگ نهایی سوژه دارند. برای آن‌که به نور مناسب و متعادلی دست یابید، چاره‌ای جز تمرین و آزمایش چندین باره‌ی عکاسی از سوژه‌های مختلف ندارید.
  • استفاده‌ی هوشمندانه از تجهیزات نورپردازی و استودیو عکاسی می‌تواند به شما در کاهش هزینه‌ها کمک کند. در نتیجه استفاده از رفلکتورها را جدی بگیرید.

خرید تجهیزات آتلیه

مهمترین تجهیزات نورپردازی و سایر تجهیزات مورد نیاز در یک استودیو خانگی عکاسی کدامند؟

1. کیت فلاش چتری استودیویی

این کیت‌ها که معمولا در استودیوهای حرفه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌توانند نیاز شما به یک نورپردازی کاملا حرفه‌ای را برطرف نمایند. در این کیت‌ها هرآنچه را که برای یک نورپردازی حرفه‌ای نیاز دارید، دریافت خواهید کرد. اگر دغدغه‌ی بودجه در راه‌اندازی استودیو عکاسی خود را ندارید، اولین توصیه‌ی ما به شما، خرید یک کیت فلاش چتری استودیویی همچون کیت فلاش چتری استودیویی ۴۰۰ ژول S&S QS-400 II است.

2. فلاش‌های مرسوم یا فلاش چتری استودیویی

همان‌طور که گفتیم شرط اول در راه‌اندازی آتلیه خانگی عکاسی ، ایجاد شرایط نورپردازی مناسب است. زمانی‌که بودجه‌ی محدودی داشته باشید، اولین گزینه استفاده از فلاش‌های مرسوم به‌همراه یک سافت باکس است. با گسترش استودیو عکاسی شخصیتان شما می‌توانید کم‌کم از تجهیزاتی حرفه‌ای‌تر همچون فلاش چتری استودیویی مانند مدل ۶۰۰ ژول Mettle ME-600 استفاده کنید.

3. سه پایه و رادیو تریگر

برای آن‌که دست شما در نورسنجی و دامنه‌ی حساسیت ایزو باز باشد، چاره‌ای جز استفاده از سه پایه دوربین نیست. اگر درکنار سه پایه از یک رادیو تریگر نیز استفاده کنید، قطعا نتایج عکس‌ها بسیار حرفه‌ای‌تر خواهند بود.

سه پایه دوربین عکاسی

4. استفاده‌ی هوشمندانه از رفلکتورها

در صورتی که به‌خوبی از رفلکتور استفاده کنید، می‌توانید عکس‌های پرتره‌ی دراماتیک و با سایه‌روشن زیبا به ثبت برسانید. انتخاب صحیح رفلکتور می‌تواند برخی از کاستی‌های سیستم نوردهی شما را جبران کند.

5. خیمه عکاسی

خیمه عکاسی اولین ابزار حمایتی شما در عکاسی تبلیغاتی و صنعتی است. در صورتی که به یک خیمه عکاسی حرفه‌ای برای آتلیه خانگی عکاسی خود نیاز دارید، می‌توانید سری به این بخش از فروشگاه تخصصی دوربین دیدنگار بزنید.

ضمنا در صورت مطالعه مقاله‌ی زیر، با یک راهکار جذاب و آسان در ساخت خیمه عکاسی آشنا خواهید شد.

مقاله پیشنهادی
ترفند ساخت خیمه عکاسی با کمترین هزینه

6. میز و صندلی متحرک

در نهایت و برای یک استودیو خانگی عکاسی ، شما به یک صندلی با امکان تنظیم ارتفاع و همین‌طور یک میز یا سه پایه نیاز دارید. به شما توصیه می‌کنیم برای آن‌که به‌صورت مدام تنظیمات نور خود را تغییر ندهید، حتما جهت عکاسی پرتره، از یک صندلی با قابلیت تنظیم ارتفاع استفاده کنید.

میز و صندلی متحرک برای آتلیه عکاسی

نورسنجی در راه‌اندازی استودیو خانگی عکاسی ، مهمترین و تخصصی‌ترین بخش است. ما در مقاله‌ای مجزا به روش‌های صحیحی نورپردازی و نورسنجی در آتلیه عکاسی خواهیم پرداخت. سری مقالات ما را در رابطه با راه‌اندازی آتلیه خانگی عکاسی از دست ندهید.

سه پیشنهاد و راهکار ساده برای پیش زمینه‌ی آتلیه عکاسی خانگی

1. پوشش دیوار و کف با ارزان‌ترین متریال ممکن

هر چقدر هم که دیوار پیش زمینه‌ی بی‌نقصی داشته باشید، اما همچنان با چالش سطح کف آتلیه عکاسی خانگی مواجه هستید. پوشش کف بسیاری از خانه‌ها، جلوه‌ی بصری و همین‌طور انعکاس نور مناسبی ندارند. ارزان‌ترین روش، نصب یک صفحه‌ی کاغذی پیوسته از دیوار تا کف و نزدیک به محل به قرارگیری سوژه است.

2. استفاده از پارچه‌ها و بافت‌ها

در صورتی که از سه پایه فون پرتال بهره‌مند باشید، بسیاری از دغدغه‌های شما برطرف خواهد شد. در غیر این صورت در هنگام عکاسی مدلینگ و یا هر سوژه‌ای با تحرک معمولی و زیاد، بهترین گزینه استفاده از پارچه‌هایی با بافت ظریف و گسترده است. این پارچه‌ها هم می‌توانند کف استودیو را به‌خوبی پوشش دهند.

3. ترکیب رفلکتور و چاپ‌های پس زمینه‌ی رنگی

در عکاسی‌های مدلینگ و تبلیغاتی، گاها نیاز است که پس زمینه‌ی شما دارای تصاویری خاص و یا چاپ شده باشد. استفاده از پایه فون عکاسی و همین‌طور رفلکتورهای مناسب می‌تواند بهترین انعکاس نور در این تصاویر پس زمینه را به شما هدیه دهد.

توانایی خود در ویرایش عکس را افزایش دهید

شما به‌عنوان یک عکاس حرفه‌ای و یا نیمه‌حرفه‌ای می‌بایست با ابزارهای ویرایش تصاویر، به‌خوبی آشنا باشید. با هر میزان توانایی در عکاسی باز هم تصاویر نهایی، نیازمند روتوش و اصلاح هستند.

از اولین نیازهای شما در ویرایش عکس‌های استودیو خانگی، تغییر بک گراند سوژه است. با مطالعه‌ی مقاله زیر می‌توانید در چند گام ساده به‌صورت حرفه‌ای با این تکنیک آشنا شوید.

مقاله پیشنهادی
آموزش ترفند تغییر بک گراند عکس در فتوشاپ در 9 گام

در این دو مقاله هم اطلاعاتی کاربردی در استفاده از نرم‌افزارهای فتوشاپ و لایت روم را خواهید یافت.

مقالات پیشنهادی
آموزش ویرایش عکس در فتوشاپ برای عکاسان
فتوشاپ یا لایت روم؟ بهترین انتخاب برای عکاسان کدام است؟

آتلیه عکاسی حرفه ای

محمدمهدی سلیمی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

تجهیزات نورپردازی که هر عکاسی در ۲۰۲۵ به آن نیاز دارد
  • 0
  • 327
مشاهده
مسابقه عکاسی زیر آب 2025؛ دریچه‌ای به دنیای جادویی اعماق دریا
  • 0
  • 285
مشاهده
عکاسی 360 درجه و واقعیت مجازی
  • 0
  • 331
مشاهده
عکاسی شگفت انگیز از نورهای نئون و فضای شهری در شب
  • 0
  • 292
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای