مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

عکاسی و نورپردازی مدلینگ

تکنیک ها
  • محمدمهدی سلیمی
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳
  • 0
  • 614
13 دقیقه
عکاسی مدلینگ

عکاسی و نورپردازی مدلینگ

ارتباط با مدل

یکی از پیچیده‌ترین و انرژی‌برترین انواع عکاسی, عکاسی مدلینگ است. شاید این حرف به نظرتان مسخره بیاید، چرا که عکاسی مدلینگ از لذت‌بخش‌ترین ژانرهای عکاسی نیز هست. حالا هر چه پیش برویم با پیچیدگی‌های این کار بیشتر آشنا می‌شوید. این پیچیدگی‌ها مربوط به ارتباط و هدایت مدل است.

امروزه بخش مهمی از صنعت عکاسی که برای عکاسان درآمد بالایی ایجاد می‌کند عکاسی مدلینگ و فشن است. این درآمد بالا به این خاطر است که هر کسی نمی‌تواند یک عکاس مدلینگ خوب باشد و عکس‌های تاثیرگذار و جذابی ثبت کند. عکاسی مدلینگ علاوه بر عکاس به یک راهبر و هدایت‌گر احتیاج دارد و عکاسی که توانایی برقراری ارتباط مناسب و هدایت درست مدل را نداشته باشد از چرخه این صنعت بیرون می‌افتد.

عکاسی مدلینگ

کار جلوی دوربین قرار گرفتن کار عجیب و استرس‌زایی است. شاید از پشت دوربین اینطور به نظر نیاید اما وقتی خودمان در جایگاه مدل قرار بگیریم حجم استرس و ابهام بالای کار را درک می‌کنیم. به همین خاطر بهتر است این شرایط را در نظر بگیریم و فشار غیرمعمول روی مدل نگذاریم.

افراد ناخودآگاه و بصورت پیش‌فرض تمایل به گرفتن ژست‌هایی دارند که تقریبا در بین همه به یک صورت است؛ مثل زدن دست‌ها به کمر و بالا گرفتن صورت. اما این ژست‌های پیش‌فرض عموما برای عکاسی مدلینگ بسیار نامناسبند و باعث می‌شوند بدترین عکس ممکن را ثبت کنیم.

اگر در این کار مبتدی باشیم قطعا دچار چنین اشتباهاتی خواهیم شد. یکی از نکاتی که در ابتدای کار عکاسی مدلینگ با آن روبرو می‌شوید این است که هر چه از پیش برنامه‌ریزی کرده باشید و بدانید می‌خواهید چه کاری انجام دهید باز هم وقتی برای بار اول در شرایط قرار می‌گیرید نمی‌دانید که باید چه بکنید و خروجی کارتان احتمالا عکس‌هایی با ژست‌های بسیار بد و ترکیب‌بندی نامناسب خواهد بود. این مشکل تنها با تجربه کردن درست می‌شود.

کاری که در ابتدا باید انجام دهید برقراری ارتباط با مدل است. مدل‌های حرفه‌ای عموما سریع می‌آیند جلوی دوربین بایستند تا پولشان را بگیرند و بروند. برای جلوگیری از این اتفاقات که بسیار برای عکاس آزار دهنده خواهد بود بهتر است در ابتدای کارتان از مدل‌های آماتور و دوستان و نزدیکانتان استفاده کنید و وقتی حرفه‌ای شدید و مدل‌ها از شما حرف شنوی داشتند سراغ کار با حرفه‌ای‌ها بروید.

با مدلتان صحبت کنید و شرایط را به آرامی برایش شرح دهید. اهدافتان را بگویید و اینکه خروجی کار را دقیقا برای چه هدفی مد نظر دارید با او در میان بگذارید تا با کار ارتباط بهتری برقرار کند. این عمل شما به بهتر شدن ژست‌های مدل خواهد انجامید.

با مدل مثل یک عروسک یا مجسمه برخورد نکنید. دیده شده حتی خیلی از عکاسان حرفه‌ای به همین شکل با مدل‌ها برخورد می‌کنند و همین یکی از دلایلی است که کارهایشان در حد یک عکاس درجه چندم باقی می‌ماند.

عکاسی مدلینگ

سعی کنید با شرح دقیق چیزی که می‌خواهید کاری کنید تا مدل همان ژستی را که مد نظر دارید بگیرد. اتفاقا این کار باعث می‌شود به ژست‌های بسیار خوبی برسید که پیش از شروع کار به ذهنتان خطور نکرده بود.

برقراری محیطی امن و شاداب وظیفه‌ای نانوشته برای عکاس است. هر چه محیط کار مثبت‌تر باشد خروجی کار بهتر است و مدل با اشتیاق بیشتری برایتان کار می‌کند. عکس مدلینگ خوب در بستر یک ارتباط دوسویه و مثبت بین عکاس و مدل شکل می‌گیرد که عکاس در آن نقش فرستنده و هدایت‌گر را ایفا می‌کند.

نکته مهم دیگر این است که شما در نقش عکاس و کسی که بر کادر احاطه دارد باید کاستی‌ها و اشکالات ژست را ببینید و ترمیمشان کنید. خیلی وقت‌ها کوچکترین حرکت‌ها و تغییر موقعیت اندام‌ها می‌تواند یک ژست خوب را به ژستی بد تبدیل کند. مخصوصا دست‌ها، شانه‌ها و چانه اندام‌هایی هستند که اگر در موقعیت مناسب قرار نگیرند عکس را کاملا خراب می‌کنند.

ژست عکس مدلینگ با ژست‌های معمولی فرق دارد و ممکن است بدن در حالتی غیرطبیعی قرار بگیرد که تداوم آن مدل را خسته می‌کند، پس هر چند شات استراحتی به خود و مدلتان بدهید.

دیگر اندامی که زیبا درآوردن آن در عکس بسیار پیچیده است پاهای مدل است. به همین خاطر بیشتر عکاسان عکس‌های نیم تنه می‌گیرند اما باید بگویم عکاسی مدلینگ با عکاسی پرتره متفاوت است.

در عکاسی پرتره کادرهای بسته زیبایی بیشتری ایجاد می‌کنند اما در کار مدلینگ عکس تمام قد است که جذابیتی خیره کننده به عکس می‌افزاید چون در اینجا به دنبال شخصیت سوژه نیستیم بلکه به دنبال جذابیت و حالت بدنش هستیم و در این کار پاها نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند.

مطالب پیشنهادی
تجهیزات نورپردازی برای عکاسی پرتره در فضای باز

نورپردازی عکاسی مدلینگ در استودیو

نورپردازی ذر مدلینگ

در بخش پیش درباره آماده کردن شرایط کار و برقراری ارتباط با مدل در عکاسی مدلینگ صحبت کردیم. در این قسمت به نورپردازی مدل می‌پردازیم. خیلی وقت‌ها شاید بتوانید نور را جلوی سوژه قرار دهید و خروجی کارتان عکس قابل قبولی باشد اما در عکاسی مدلینگ اینطور نیست.

تجهیزات کارتان باید کامل باشد تا به یک نورپردازی زیبا دست پیدا کنید. چیزی که احتیاج دارید یک ست فلاش استودیویی، دو عدد رفلکتور و دو عدد جدا کننده نور است.

منبع نور اصلی یا همان Main light را نور چتری قرار دهید. مزیت نور چتری به دیگر نورها این است نور نرم‌تری ایجاد می‌کند. البته جدیدا استفاده از اُکتاباکس به جای نور چتری رواج پیدا کرده که آن هم نور بسیار خوبی است.

تفاوت اکتاباکس و نورچتری در این است که اکتاباکس نور کنترل شده‌تری ارائه می‌دهد و همچنین کچ لایتی (catch light) که اکتاباکس ایجاد می‌کند از نورهای دیگر جذاب‌تر است. اکتاباکس یک کچ لایت هشت ضلعی زیبا در چشم‌های مدل ایجاد می‌کند که جذابیت کارتان را افزایش می‌دهد.

Catch light اصطلاحا به نوری گفته می‌شود که در چشمان سوژه می‌افتد و به چشم روح و درخشش خوبی می‌دهد.

در فضای استودیو استفاده از فون عکاسی سفید و خاکستری برای پس‌زمینه عکستان پیشنهاد می‌شود و معمولا عکس‌های بسیار زیبایی با استفاده از آن‌ها ثبت می‌شود. البته اگر طرح‌های شخصی و یا استودیوی مجهز به لوکیشن‌های متفاوت دارید که چه بهتر!!!

محل قرار گرفتن مدل حدودا یک و نیم الی دو متر جلوتر از فون است. البته فون را روی زمین بکشید تا مدل روی آن بایستد. حالا انتخاب‌های متنوعی برای اینکه چه نورپردازی و چه عکسی می‌خواهید وجود دارد.

حالت اول:

در این حالت شما به یک نور چتری، دو سافت باکس و دو پنل جدا کننده نور است.

نور چتری را در سمت چپ دوربین و متمایل به مدل قرار می‌دهیم. دو سافت باکس را در دو گوشه منتها الیه پشت مدل قرار می‌دهیم و بین آن‌ها و پس‌زمینه پنل‌های جداکننده می‌گذاریم. اگر بخواهید تغییراتی به وجود آورید می‌توانید با کمی جابجا کردن نور اصلی، بالا و پایین بردن و یا پن و تیلت آن نور پس‌‌زمینه را کنترل کنید. در این نوردهی پس‌زمینه تاریک و متمایل به خاکستری می‌افتد. این یک روش بسیار مفید برای نوردهی مدل است که عکسی خوش نور را به شما ارائه می‌دهد. در پایین دیاگرام این حالت نورپردازی را می‌بینید.

نورپردازی در مدلینگ

 

حالت دوم:

اگر می‌خواهید پس‌زمینه روشنی داشته باشید تا لباس‌های مدل درخشندگی بیشتری داشته باشد از این مدل نوردهی باید استفاده کنید. برای این‌کار به یک اکتاباکس-یا نور چتری- برای نور اصلی، دو مونو لایت برای نوردهی پس زمینه و دو رفلکتور به عنوان پنل جداکننده نیاز دارید.

کاری که در اینجا انجام می‌دهیم جدا کردن نور پس‌زمینه از نور اصلی و باز تاباندن نور اصلی از پشت به سمت مدل است.

اکتاباکس را مثل حالت قبل که توضیح دادیم در سمت چپ دوربین قرار می‌دهید. سپس دو مونو لایت را در دو سوی پشت مدل با زاویه به سمت پس‌زمینه قرار می‌دهید تا کل پس‌زمینه را نوردهی کنند.

حالا نوبت استفاده از رفلکتورهاست. رفلکتورها را نزدیک مونولایت‌ها و مابین آن‌ها و مدل قرار می‌دهید تا از انحراف نور آن‌ها و ورود به نور اصلی جلوگیری کنید. تمام شد، حالا عکستان را بگیرید.

.نورپردازی در مدلینگ

حالت سوم:

یک پس‌زمینه جذاب می‌خواهید؟ پس از این حالت نوردهی ساده با یک منبع نور استفاده کنید.

وسایل مورد نیاز یک اکتاباکس و دو عدد رفلکتور بزرگ.

اکتاباکس را سمت راست دوربین قرار دهید. دو رفلکتور را در دو سوی مدل هم راستا با او نصب کنید. حالا همه چیز آماده ثبت یک عکس جذاب است.

نورپردازی در مدلینگ

 

اندکی درباره عکاسی مدلینگ outdoor

عکاسی مدلینگ پیچیدگی‌های زیاد و جوانب مختلفی دارد و قابلیت این را دارد که همیشه کارهای جدید و خلاقانه‌ای در این ژانر انجام شود. یکی از جذاب‌ترین بخش‌های عکاسی مدلینگ، عکاسی outdoor یا عکاسی در فضای بیرون از استودیو است. در عکاسی outdoor دیگر امکانات نورپردازی استودیویی و کنترل نور در اختیارمان نیست و کنترل کمتری روی نور داریم.

برای اینکه یک عکاسی مدلینگ outdoor حرفه‌ای داشته باشیم باید دو رفلکتور، یک اسپیدلایت و یک مدل جذاب داشته باشیم. البته پیش از همه این‌ها باید لوکیشن مناسب را پیدا کنیم.

رفلکتور دو کاربرد برای شما دارد. اول اینکه به عنوان پنل از ورود نورهای مزاحم به کادر تا حد ممکن جلوگیری می‌کند و دیگر اینکه هم می‌تواند به عنوان منبع نور اصلی و هم نور پرکننده fill light استفاده شود.

پیدا کردن نور و زمان مناسب هم چالشی جدی برای این‌کار است. عموما زمان طلوع و غروب خورشید به عنوان ساعت‌های طلایی نور شناخته می‌شوند اما در زمان‌های دیگر هم می‌شود نور با کیفیت و زیبایی پیدا کرد فقط باید مقداری وقت گذاشت.

مطالب پیشنهادی
ایجاد فلیرهای زیبا با تور عروسی

در عکاسی outdoor بین نور محیط و نور سوژه ما اختلافی وجود دارد که سوژه را سیلوئت می‌کند و یا باعث می‌شود عکس بسیار بدی داشته باشیم. برای بالانس کردن و ایجاد نور زیبا و با کیفیت از رفلکتور برای بازتاباندن نوری که از پشت می‌آید به سمت سوژه استفاده می‌کنیم.

اگر نورهای اضافی در کادر داشته باشیم باز هم با استفاده از رفلکتور به عنوان پنل مسدود کننده می‌توانیم شرایط نوری کارمان را بهتر کنیم.

اما یکی از کاربردی‌ترین تجهیزات برای عکاسی مدلینگ outdoor اسپیدلایت است. از آن‌جا که امکان استفاده از فلاش استودیویی را در فضای بیرونی نداریم اسپیدلایت‌ها یا فلاش‌های اکسترنال شرایط استفاده از نور را برایمان مهیا می‌کنند.

نوع دیگری از فلاش‌ پرتابل که با باتری شارژی کار می‌کنند هم در بازار موجود هستند که اگر شرایط بیرونی برایتان مهیا باشد با استفاده از آن‌ها نیز می‌توانید عکس‌های خوبی بگیرید. این نوع فلاش‌ها البته بسیار گران هستند.

نکات مربوط به عکاسی مدلینگ

در انتها به کارهایی که باید در هنگام عکاسی رعایتشان کنید تا عکس بهتری داشته باشید اشاره می‌کنم.

  1. تنظیمات نقاط فوکوس را روی focus point تنظیم کنید. استفاده از تنظیمات دیگر که نقاط بیشتری برای فوکوس استفاده می‌کنند موجب می‌شود دوربین با استفاده از الگوریتم‌های خود یک فوکوس میانگین به شما تحویل دهد که برای عکاسی مدلینگ و پرتره انتخاب مناسبی نیست. در عکاسی مدلینگ ما نیاز داریم تا صورت مدل را به وضوح ببینیم.
  2. روی چشم‌ها فوکوس کنید. مهم‌ترین نقطه در صورت که باید کاملا واضح و شفاف باشد چشم‌ها هستند. فوکوس را روی چشم‌ها تنظیم کنید و بعد از آن فوکوس را قفل و یا از حالت اتو خارج کنید.
  3. حتی‌الامکان از دیافراگم باز استفاده کنید تا عمق میدان کم و در نتیجه بوکه‌های زیبایی داشته باشید. برای عکاسی مدلینگ و پرتره اینکه توجه‌ها به سوژه جمع شود بسیار مهم است.
  4. از فاصله کانونی زیر 50 میلیمتر استفاده نکنید. فاصله کانونی را روی 70 میلیمتر و بالاتر تنظیم کنید. تصویر در فاصله کانونی‌های پایین‌تر از 50 میلیمتر دچار اعوجاج و مشکلاتی می‌شود که شاید چندان مشخص نباشد اما در عکاسی مدلینگ و پرتره کاملا کار را خراب می‌کند.
  5. در فرمت raw عکاسی کنید. نسخه Raw نگاتیو دیجیتال و عکس خام و بدون اصلاح شماست. فرمت jpeg آنچه را که برای خروجی نیاز دارد در عکس نگه می‌دارد و بقیه المان‌ها را به تشخیص خود حذف می‌کند. در اصل در فرمت jpeg سطح رویین عکس در اختیار شماست اما در فرمت raw تمام جزئیات عکس را در دست دارید و می‌توانید بدون افت کیفیت اصلاحات اولیه را روی آن انجام دهید. مخصوصا اگر در وایت بالانس دچار مشکل شده باشید فرمت raw این امکان را به شما می‌دهد که وایت بالانس را اصلاح کنید.
این دو مقاله را هم بخوانید
10 دلیل مهم برای عکاسی در فرمت RAW
  1. هنگام عکاسی outdoor در سایه عکاسی کنید. مثلا در زیر درختان و یا آثار معماری زیبا که نور خورشید را می‌شکنند. نور مستقیم خورشید بسیار سخت است و عکس شما را خراب می‌کند. در سایه‌های این‌چنینی با تنظیمات مناسب عکس‌های شگفت‌انگیزی ثبت خواهید کرد.

درباره عکاسی مدلینگ صحبت بیشتر از این‌هاست اما آنچه را که برای شروع کار نیاز بود در اختیار شما عزیزان قرار دادم تا بتوانید با آگاهی و شناخت بیشتر عکاسی مدلینگ را آغاز کنید و باقی مسائل را در طول کار به تجربه خواهید آموخت. موفق باشید.

محمدمهدی سلیمی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

تجهیزات نورپردازی که هر عکاسی در ۲۰۲۵ به آن نیاز دارد
  • 0
  • 256
مشاهده
مسابقه عکاسی زیر آب 2025؛ دریچه‌ای به دنیای جادویی اعماق دریا
  • 0
  • 301
مشاهده
عکاسی 360 درجه و واقعیت مجازی
  • 0
  • 245
مشاهده
عکاسی شگفت انگیز از نورهای نئون و فضای شهری در شب
  • 0
  • 308
مشاهده
انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای