مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

راهنمای خرید میکروفون دوربین

معرفی تجهیزات
  • محمدمهدی سلیمی
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
  • 0
  • 468
21 دقیقه

مقدمه : از این‌که مقاله‌ی راهنمای خرید میکروفون دوربین را برای مطالعه انتخاب کرده‌اید از شما سپاسگزاریم. در این مقاله قصد داریم شما را با موضوعی آشنا کنیم که قطعا از ذات عکاسی دور است؛ صدا.

مسلما هر آنچه مربوط به عکاسی است در دایره‌ی تصویر، نور و رنگ می‌گنجد؛ اما زمانی‌که پای فیلمبرداری به میان می‌آید، اگر صدا پر اهمیت‌تر نباشد، کم ارزش‌تر نیست!

هیمن موضوع ساده باعث شده است تا بسیاری از عکاسان و حتی فیلمبردارانی که آشنایی با دنیای تصویر را از عکاسی آغاز کرده‌اند، به مقوله‌ی صدا و به طبع آن میکروفن دوربین آشنایی نداشته باشند.

قطعا شما هم با ویدیوهای فراوان آموزشی یا سرگرمی مواجه شده‌اید که از نظر تکنیک‌های تصویربرداری و تنظیم نور، تا حد زیادی بی‌نقص بوده‌اند؛ اما کیفیت صدای نامناسب باعث شده است تا از ادامه‌ی مشاهده‌ی آن منصرف شده و تولیدکننده‌ی محتوا را دیگر دنبال نکنید. پس فکر می‌کنم در همین ابتدای کار حداقل در یک موضوع اشتراک نظر داشته باشیم که تصویر باکیفیت، نیازمند صداگذاری مناسب است.

پیشنهاد نویسنده : اکستنشن تیوب ( Extension Tube ) چیست و چه کاربردی در عکاسی ماکرو دارد ؟

ما قصد داریم در این مقاله به بیانی ساده و تا حد امکان خلاصه، شما را با این مبحث آشنا نماییم.

در این مقاله سرفصل‌های زیر را پوشش داده‌ایم :

آیا واقعا شما هم به یک میکروفون دوربین نیاز دارید؟

چه مشخصاتی در میکروفن دوربین و در نتیجه کیفیت صدای نهایی آن تاثیرگذار است؟

چه میکروفونی پاسخگوی اهداف فیلمبرداری یا ویدیوبلاگینگ شما است؟

و در نهایت این‌که در بازار ایران، کدام میکروفون های دوربین دارای ارزش خرید مناسبی هستند؟

با ما همراه باشید تا کیفیت صدا را نیز به کیفیت تصویرتان اضافه کرده و در نهایت خروجی جذاب‌تری به مخاطب ارائه دهید.

آیا شما واقعا به میکروفون دوربین یا هر گونه میکروفن خارجی نیاز دارید؟

اگر خیلی کوتاه بخواهم پاسخ شما را بدهم، باید آن را در قالب 2 سوال بیان کنم.

  • اگر تنها کار عکاسی انجام می‌دهید و فیلمبرداری فقط برای شما یک سرگرمی گذارا و یا بسیار محدود است؟

خیر. شما به میکروفون دوربین یا هیچ‌گونه‌ی دیگری از انواع میکروفون‌های خارجی نیاز ندارید.

  • اما اگر به تولید محتوای ویدیویی باکیفیت فکر می‌کنید یا دستی در ساخت فیلم‌های کوتاه، تیزرهای تبلیغاتی و هر گونه محتوایی که در قالب ویدیوبلاگینگ می‌گنجد، دارید؟

بله. قطعا شما به یک میکروفون دوربین نیاز دارید.

در ابتدا ( مثلا در حدود 10 سال پیش ) بسیاری از عکاسانی که وارد دنیای فیلمبرداری به انواع مختلف آن می‌شدند، برای شروع گزینه‌ای به‌جز میکروفون های داخلی دوربین‌های حرفه‌ای خود نداشتند. میکروفون‌هایی که به هیچ وجه نمی‌توانستند در مقایسه با کیفیت دوربین،‌ حرفی برای گفتن داشته باشند.

اما با گذر زمان و با ورود دوربین‌های بدون آینه‌ی باکیفیت، میکروفون های داخلی دوربین نیز از این روند پیشرفت، بی‌نصیب نماندند و تا حد زیادی خودشان را به کیفیت تصویر نهایی دوربین نزدیک‌تر کردند.

اما همچنان این فاصله بسیار است! و دقیقا به همین دلیل است که شما کمتر فیلم حرفه‌ای در ژانرهای مختلف را می‌بینید که فیلمبردار با اتکاء به کیفیت میکروفن دوربین اقدام به ساخت آن کرده باشد.

حالا سوال این‌جاست که اگر قرار نیست از میکروفون داخلی دوربین خود استفاده کنم، چه گزینه‌های دیگری در دسترس است؟

پاسخ ما : گزینه‌های بسیار متنوع با عملکردهای گوناگون.

اما پیش از آن‌که به سراغ معرفی مدل‌ها برویم، بهتر است در مورد این سه سرفصل آگاهی بیشتری داشته باشید :‌

  • مهم‌ترین گزینه‌ها و مشخصات فنی میکروفون دوربین
  • انواع میکروفن های موجود در بازار
  • کاربرد میکروفون در ژانرهای مختلف

آنچه باید در ابتدا بدانید

به‌صورت کلی میکروفون ها به دو دسته‌ی زیر تقسیم می‌شوند :

  • میکروفون های کندانسور ( Condenser )
  • میکروفون های داینامیک ( Dynamic )

تفاوت این 2 گروه میکروفن در ساختار مهندسی طراحی و کیفیت صدای ضبط شده‌ی نهایی است. برای آن‌که خیلی این مقاله را تخصصی نکنیم، به توضیحات مسائل فنی حوصله سربر نمی‌پردازیم.

من می‌دانم که قطعا صدا به اندازه‌ی تصویر برای شما جذاب نیست.

اما این را هم می‌دانم که فیلم نهایی شما بدون صدای خوب، قادر به جذب مخاطب نیست. پس این مقاله را با حوصله تا انتها دنبال کنید.

پیشنهاد نویسنده : چتر در عکاسی چیست ؟ راهنمای خرید استفاده و استفاده از چترهای نورپردازی

میکروفون کندانسور چیست؟

انواع میکروفون‌ها انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی و سپس آن را به سیگنال صوتی تبدیل می‌کنند. با درک این نکته‌ی کوچک به‌راحتی می‌توانید عملکرد انواع میکروفون‌ها را برای خود تصویرسازی کنید ( زیرا شما یک عکاس و تصویرگر حرفه‌ای هستید! )

میکروفون‌های کندانسور ( که به آنها کاندنسر یا کاپاسیتور هم می‌گویند ) برای جذب صدا از یک پرده‌ی دیافراگم استفاده می‌کنند. این دیافراگم حساس را ارتعاشات صدا به لرزه درآورده و این گونه صدای نهایی ضبط می‌گردد.

این گروه از میکروفن‌ها دارای حساسیت بسیار بالا، توانایی در جذب دایره‌ی گسترده‌ای از فرکانس‌های صوتی با جزئیات زیاد و از همه مهم‌تر کیفیت صدای فوق‌العاده هستند.

مهم‌ترین کاربرد این میکروفون‌ها در دریافت جزئیات صدا در محیط‌های شلوغ و مکان‌هایی است که شما نیاز دارید چندین صدای متنوع با اهمیت یکسان را با دقت بالا ضبط کنید.

اگر شما کار ویدیوبلاگ خیابانی را انجام می‌دهید و یا در یک استودیو به ضبط صدا می‌پردازید، بهترین گزینه خرید میکروفون دوربین از این دسته است.

میکروفون داینامیک چیست؟

میکروفون‌های داینامیک برای تبدیل صدا از یک سیم‌پیچ استفاده می‌کنند. همین موضوع باعث شده است تا آنها حساسیت و توان میکروفن‌های کندانسور را نداشته باشند؛ اما برای ضبط صداهای بالا بسیار کاربردی هستند.

برای آن‌که مثال بهتری بزنیم، می‌توانید فیلم‌های مستندی که از فاصله‌ی نزدیک، یک صدای شدید در تصاویر موشن لپس با فریم بالا را ضبط می‌کنند، مشاهده کنید.

حجم صدای خروجی در این فیلم‌ها به‌قدری بالا است که در میکروفون‌های نوع اول ایجاد نویز می‌کند. از دیگر مزایای این میکروفن‌ها به نوع کندانسور می‌توان به طول عمر بیشتر و قیمت کمتر اشاره کرد.

اگر فیلمبرداری را به‌صورت خیلی حرفه‌ای دنبال نمی‌کنید، قطعا تفاوت چندانی بین انتخاب یکی از این 2 گروه وجود ندارد و بیشتر باید به سبک کاری خود و البته بودجه‌تان توجه داشته باشید؛ اما پیش از آن، آشنایی به مشخصات فنی میکروفون‌های خارجی اهمیت بالایی دارند. در صورتی که مشخصات فنی مندرج بر روی میکروفن را بدانید، قطعا انتخاب آگاهانه‌تری خواهید داشت.

مهمترین مشخصات فنی میکروفون دوربین چیست؟

در این بخش قصد داریم شما را با مهم‌ترین مشخصات فنی میکروفون‌ها آشنا کنیم؛ اما به‌صورت بسیار خلاصه و بدون پرداختن به جزئیات پیچیده‌ی هر کدام از آنها!

الگوی قبطی میکروفن ( Polar Pattern / Directionality )

این مشخصه به شما می‌گوید که میکروفون چگونه قادر است تا صدای اطراف را ضبط کند. به‌طور مثال برخی از میکروفون‌ها قادر هستند به‌خوبی و در یک دایره‌ی بزرگ در اطراف خود به‌صورت یکسان صدای محیط را ضبط کنند.

در عین حال بسیاری دیگر از انواع میکروفون تنها در یک جهت صدا را ضبط می‌کنند. انتخاب این ویژگی در ضبط صدا، وابستگی کاملی به نیازهای شما دارد.

پیشنهاد نویسنده : فیلتر UV چیست ؟ آیا واقعا به آن نیاز دارید ؟

دسته‌بندی میکروفن های دوربین در این ویژگی به شرح زیر است :

  • میکروفون های Cardioid : این میکروفن‌ها پترن ضبط صدایی قلب شکل دارند، یعنی صدای روبرو را به‌صورت کامل و صدای پشت میکروفون را تا حد بسیار ضعیفی ضبط می‌کنند. اگر قصد ضبط تصویر در یک جشن یا کنسرت موسیقی را دارید، این گروه میکروفون‌ها می‌توانند گزینه‌ای ایده آل باشند.
  • میکروفون های Super Cardioid : تنها تفاوت این میکروفن‌ها با نوع قبلی، کاهش میزان نویز محیط و افزایش توان ضبط صداهای پشت میکروفون است.
  • میکروفون های Hyper Cardioid : این گروه از میکروفن‌ها نسبت به Super Cardioid توانایی بیشتری در ضبط صدای اطراف و پشت میکروفن دارند.

حتما شما هم تا امروز نام میکروفون های شات گان ( یا تفنگی ) را شنیده‌اید. تمامی این گروه میکروفون‌ها از همین 3 الگوی قطبی استفاده می‌کنند.

  • میکروفون های Omnidirectional : این گروه از میکروفون‌ها به‌صورت یکسان، تمام صدای محیط را ضبط می‌کنند. در نتیجه بهترین گزینه برای ضبط مصاحبه‌ها، استفاده از این گروه میکروفون‌ها است. معمولا میکروفون های یقه ای از این گروه هستند.
  • میکروفون های دو سویه Bi-Directional : الگوی این میکروفون‌ها به‌صورت عدد 8 انگلیسی است و بهترین گزینه برای ضبط‌های استودیویی گفتگو محور هستند. ضمنا از دیگر مزایای این میکروفون‌ها می‌توان به نویز گیری محیطی فوق‌العاده اشاره کرد.

البته باید بدانید تا زمانی‌که واقعا به آنها نیاز ندارید و یا هدف شما ضبط ویدیوهای فوق حرفه‌ای نیست، نباید به سراغ این سری میکروفون‌ها بروید؛ زیرا قیمت به‌مراتب بالاتری دارند.

برای آن‌که تفاوت انواع ضبط صدا و تفاوت آنها را بهتر درک کنید، می‌توانید به الگوهای زیر توجه کنید. مرکز دایره محل قرارگیری میکروفون است.

نویز گیری

از دیگر مشخصه‌های مهم و البته بسیار تاثیرگذار در کیفیت صدای نهایی، توانایی میکروفون دوربین در تشخیص و کاهش نویزهای محیطی است.

نویزگیری مشخصه‌ای است که در تعریف آن مقادیر متنوعی وجود دارد؛ اما برای این‌که انتخاب راحت‌تری داشته باشید نیاز نیست خودتان را درگیر ویژگی‌های پیچیده کنید.

تنها میکروفونی را خریداری کنید که قابلیت نویزگیری داشته باشد؛ اما میزان حساسیت آن برای شروع کار آنقدرها هم اهمیت ندارد.

میزان حساسیت میکروفون دوربین 

واکنش میکروفون به تغییر فشار هوا را حساسیت آن می‌نامند. طبیعتا هر چه میزان حساسیت میکروفون بالاتر باشد، کیفیت و جزئیات صدای ضبط شده نیز بیشتر است.

میزان حساسیت را با mV/Pa نشان می‌دهند. هر چه این عدد بزرگ‌تر باشد، میزان حساسیت نیز بیشتر است. این مشخصه را با dBV/Pa نیز نمایش می‌دهند. در این حالت هر چه عدد منفی بزرگ‌تر باشد، میزان حساسیت میکروفون نیز است.

آمپدانس میکروفون دوربین

آمپدانس را با اُهم ( OHMS ) نشان می‌دهند. اگر از میکروفون‌های کابلی ( به‌ویژه با کابل بلند ) استفاده می‌کنید، آمپدانس پایین کیفیت صدای بهتری را به شما ارائه می‌دهد.

از طریق آمپدانس بالا و میزان نویز ایجاد شده در صدای خروجی می‌توان به کیفیت میکروفن و قطعات تشکیل دهنده‌ی آن پی برد.

میکروفون‌های دارای آمپدانس کمتر از 600 اهم حرفه‌ای و کمتر از 300 اهم فوق‌حرفه‌ای هستند.

حداکثر سطح فشار صدا

این مشخصه را معمولا با SPL نشان می‌دهند و واحد سنجش آن دسیبل ( dBs ) است. هر چه این عدد بالاتر باشد میزان تحمل حجم صدای میکروفون شما بدون آن‌که دچار بهم‌ریختگی صدا یا نویز شدید شود، بالاتر است.

پیشنهاد نویسنده : بهترین مارک برای انتخاب دوربین چیست؟ کانن، نیکون، یا سونی

سوئیچ تضعیف کننده‌ی صدای میکروفون دوربین 

در برخی از میکروفون‌های حرفه‌ای دکمه‌ای با عنوان Attenuation Switch وجود دارد. به‌طور خلاصه این کلید در محیط‌های پر نویز و یا با حجم صدای بسیار بالا کاربردی است. با فشردن یا تنظیم آن می‌توانید حجم صدای ورودی را بین 4 تا 16 برابر از حد نرمال کاهش دهید.

این ویژگی از Distortion شدن صدا یا همان بهم‌ریختگی اصوات جلوگیری می‌کند.

پاسخگویی فرکانسی

پاسخ فرکانسی یک میکروفن دوربین به دامنه‌ی بین پایین‌ترین تا بالاترین فرکانسی می‌گویند که میکروفن قادر به شنیدن و ضبط آن است. فراموش نکنید که گوش انسان تنها می‌تواند صداهایی بین 20 هرتز تا 20 کیلو هرتز را بشنود.

ما در یک مقاله‌ی مجزا به‌صورت کامل این موضوع را پوشش داده‌ایم. اگر علاقه‌مند هستید تا در این مورد اطلاعات بیشتری داشته باشد، مطالعه‌ی این مقاله‌ی کوتاه ( فرکانس هدفون چیست؟ ) را به شما توصیه می‌کنیم.

از ویدیوبلاگینگ تا تیزرهای تبلیغاتی و حتی فیلم عروسی

حالا برسیم به موضوعات کاربردی؛ چیزی که دقیقا به خاطر آن مطالعه‌ی آن را آغاز کرده‌اید.

شما برای درآمدزایی از فیلمبرداری یا تولید محتوای ویدیویی، 2 مسیر اصلی پیش‌رو دارید.

  • فیلمبرداریهای تبلیغاتی یا مراسم
  • تولید و عرضهی محتوای تصویری

انتخاب شما هر کدام از این مسیرها باشد بدون شک کیفیت بالا و استاندارد، رمز موفقیت و تضمین کننده‌ی قیمت مناسب برای خدمات شما است.

این موضوع به‌ویژه در مورد ویدیوبلاگینگ اهمیتی دو چندان دارد. بازار این کسب‌وکار در سال‌های اخیر رشدی چشم‌گیر داشته و درآمدزایی در آن به‌صورت تصاعدی در حال افزایش است. پس صدا نیز به اندازه‌ی تصویر ارزشمند است.

برای آن‌که به‌صورت دقیق‌تر با میکروفون های مناسب دوربین های DSLR آشنا شوید، می‌توانید این مقاله را مطالعه کنید. در این مقاله علاوه بر معرفی کامل‌تر انواع میکروفن‌ها، توضیحات جانبی بیشتری در رابطه با ویژگی‌های فنی آنها پیدا خواهید کرد.

سوال اساسی این‌جا است که کدام میکروفون برای چه پروژه‌ای مناسب است؟

پاسخ این سوال را در ادامه دریافت خواهید کرد.

شما به چه میکروفونی نیاز دارید؟

برای آن‌که میکروفن مورد نظرتان را بشناسید یک راهکار عملی در چند گام ساده برایتان تهیه کرده‌ایم.

پیشنهاد نویسنده : آموزش عکاسی استودیویی از کودکان : بهترین نورپردازی چیست ؟

در گام اول آینده و هدف فیلمبرداری یا تولید محتوای تصویر خود را تعریف کنید.

همان‌طور که تا این‌جای کار دریافتید میکروفون‌های مختلف، ویژگی‌ها متفاوت، مشخصات فنی گوناگون و در نتیجه کاربردهای اختصاصی خود را دارند. حالا شما به‌قدر کافی اطلاعات دارید تا بدانید برای هر سبک، چه نیازی وجود دارد.

برای هدف‌گذاری در خرید میکروفون همان اهمیت و حساسیتی را قائل شوید که هنگام انتخاب دوربین به خرج دادید. هر چه با آینده‌نگری بیشتری به آن توجه کنید، مسلما انتخابی کاربردی‌تر داشته و در نتیجه در آینده‌ای نزدیک یا دور به یک میکروفون جدید نیاز پیدا نخواهید کرد.

در گام دوم با توجه به مشخصات فنی میکروفون گزینههای خود را محدودتر کنید.

بعد از آن‌که هدف‌گذاری درستی انجام دادید، دامنه‌ی میکروفن‌هایی که می‌توانند در این مسیر به شما کمک کنند، بسیار محدود خواهد شد.

در قدم بعدی نیز باید به محدودیت‌های بازار ایران به‌ویژه بعد از افزایش مدام نرخ دلار برسیم. این موضوع هم باعث حذف گزینه‌های بیشتری خواهد شد.

در این مقاله مجموعه‌ای از بهترین میکروفون‌های فیلمبرداری و ویدیوبلاگینگ را برای شما فهرست کرده‌ایم که متاسفانه محدودیت‌های بازار باعث شده است تا بسیاری از گزینه‌ها دیگر در دسترس نباشند.

انواع میکروفن دوربین را بشناسید

در مقاله‌ی « بهترین میکروفون‌های فیلم برداری و ویدئوبلاگینگ : صدا را با بالاترین کیفیت ممکن ضبط کنید ! » انواع میکروفون‌های موجود در بازار به تفکیک کاربرد و طریقه‌ی استفاده، مشخص شده‌اند. به همین علت در این بخش تنها به ذکر نام آنها و توضیحاتی مختصر بسنده می‌کنیم.

میکروفون شات گان :‌ این میکروفن‌ها که در ابتدا تنها قابلیت نصب بر روی بوم یا پایه‌های روی میزی را داشتند، محبوب‌ترین نوع در میان عکاسان هستند زیرا در نسخه‌های جدید به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بدون کاهش کیفیت صدا، در ابعادی کوچک‌تر بر روی دوربین نیز وصل شوند.

از جهات مختلف می‌توان آنها را جامع‌ترین گزینه در میان انواع میکروفن های دوربین دانست. از دیگر مزایای آنها می‌توان به دامنه‌ی گسترده‌ی کیفیت و قیمتشان اشاره کرد.

میکروفونهای یقهای : این میکروفن‌ها در ابعادی کوچک اما با کارایی بسیار متنوع و زیاد، پاسخگوی بسیاری از نیازهای شما هستند. حالا که با مشخصات فنی میکروفون‌ها به‌خوبی آشنا شده‌اید، می‌توانید گزینه‌ای را انتخاب کنید که متناسب با بودجه و از آن مهم‌تر نیازهای کاری شما باشد.

از دیگر میکروفون‌ها با کاربرد کمتر می‌توان به انواع میکروفون‌های رومیزی، دستی بی‌سیم و سهمی‌وار اشاره کرد که البته این چند عنوان به اندازه‌ی 3 گروه اول برای شما کارایی نخواهند داشت و بیشتر برای موارد خاص همچون گزارشات خبری یا تصویربرداری‌های محیط‌های خاص قابل استفاده هستند.

بهترین میکروفون های بازار ایران در دیدنگار؛ اما با قیمت بهتر

در این بخش برای شما پیشنهاد ویژه‌ای داریم. تخصص ما در سایت دیدنگار، تامین تجهیزات ضروری عکاسان و فیلمبرداران است. به همین دلیل تلاش داشتیم تا مجموعه‌ای از بهترین میکروفن های دوربین را با توجه به شرایط بازار ایران و البته بودجه‌ی محدود عکاسان گردآوری کنیم. محصولاتی که علاوه بر کیفیت، دارای قیمت تمام شده‌ی منطقی و قابل خرید باشند.

در ادامه لیستی از بهترین پیشنهادهای ما را مشاهده می‌کنید. ضمنا کارشناسان متخصص دیدنگار همواره آماده‌ی ارائه مشاوره‌های تخصصی و معرفی بهترین گزینه‌ها به شما همراهان و هنرمندان عزیز هستند.

پیشنهاد نویسنده : ۱۰ واقعیت در مورد نورپردازی حرفه‌ای در عکاسی که همه باید بدانند !

پیشنهاد شماره یک :

میکروفن بویا مدل Microphone BY-M1 BOYA

مهمترین ویژگی‌ها :

میکروفون استودیویی

نوع اتصال با سیم

قابلت اتصال به یقه

دارای الگوی قطبی چند جهته

سازگار با انواع دوربین‌های DSLR

قابلیت سازگاری با انواع سیستم‌های هوشمند

پیشنهاد شماره دو :

میکروفون بی‌سیم یقه‌ای سنهایزر MICROPHONE SENNHEISER- EW 112P G4

مهمترین ویژگی‌ها :

حداکثر توان دریافت          130db

سیگنال به نویز     110db

منبع تغذیه برق     2xAA Batteries

نوع میکروفون     کندانسور

الگوی دریافت      Omni

پاسخ فرکانسی      25Hz…18kHz

عمر باتری          8 ساعت

پیشنهاد شماره سه :

میکروفون بی‌سیم دستی سنهایزر MICROPHONE SENNHEISER- EW 135 G4

مهمترین ویژگی‌‌ها :

دارای 1680 فرکانس قابل تنظیم در حدود 42MHz

امکان اسکن خودکار فرکانس جهت همگام‌سازی

مجهز 3 سطح برای بلاک کردن فرکانس‌های مزاحم

دارای 20 بانک با 12 کانال برای هر کدام به‌صورت Preset

مجهز به کامپاندر جهت نویزگیری صدا و ضبط صدای تمیز

مجهز به صفحه‌نمایش بر روی فرستنده و دریافت کننده برای دسترسی آسان به منو

پیشنهاد شماره چهار :

میکروفون بویا مدل BOYA BY WM8 PRO K1

مهمترین ویژگی‌ها :

نوع کاربری : وکال، سخنرانی

رابط : جک 3.5 میلی‌متری صدا

منبع تغذیه : باتری

فیلتر نرم‌کنندگی صدا : دارد

فیلتر برش فرکانس‌های پایین : دارد

نوع میکروفن : کندانسر الکترونیکی

پیشنهاد شماره پنج :

میکروفون بویا مدل BOYA BY WM4 PRO K1

مهمترین ویژگی‌ها :

نوع باتری           3V DC **Two AAA size batteries

محدوده فرکانسی   2405MHz…2478MHz

الگوی دریافت      OMNI (همه جهته)

پاسخ فرکانسی      35Hz…14KHz

پیشنهاد نویسنده : نکته‌های مهم در راه اندازی یک کانال یوتوب : ترفندهایی که کمکتان می‌کند سریع‌تر دیده شوید !

پیشنهاد شماره شش :

میکروفن شات گان بویا مدل BOYA BY-BM2021 Microphone

مهمترین ویژگی‌ها :

میکروفن شات‌گان

سازگار با دوربین‌های دیجیتال و گوشی‌های موبایل

همراه با بادگیر صدا

درگاه ارتباطی : جک 3.5 میلی‌متری

فیلتر برش فرکانس‌های پایین : دارد

بدون نیاز به برق و باتری

خریدانواع میکروفون

 

محمدمهدی سلیمی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

گجت‌های جدید برای عکاسان موبایل در سال ۲۰۲۵
  • 0
  • 254
مشاهده
تجهیزات نورپردازی که هر عکاسی در ۲۰۲۵ به آن نیاز دارد
  • 0
  • 331
مشاهده
دوربین کامپکت چیست
دوربین کامپکت چیست؟ دنیای کوچک و پرقدرت عکاسی!
  • 0
  • 353
مشاهده
دوربین ورزشی یا اکشن چیست
دوربین ورزشی چیست؟ همراهی بی‌وقفه در ماجراجویی‌ها!
  • 0
  • 271
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای