مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

آموزش عکاسی
  • سبا گیلکی
  • ۲۷ تیر ۱۴۰۲
  • 7
  • 727
0 دقیقه
کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

یکی از حرفه‌های پرطرفداری که در چند سال اخیر افراد زیادی را به خود جذب کرده است، حرفه عکاسی می‌باشد. عکاسی را می‌توان یکی از شاخه‌های هنری دانست که خلاقیت، مهارت، تخصص و تجربه در آن بسیار حائز اهمیت است. شاید تصور کنید که عکاسی به عنوان یک هنر نمی‌تواند درآمد بالایی داشته باشد؛ حال آن‌که این باور غلطی است. افرادی که به صورت تخصصی و حرفه‌ای در زمینه عکاسی مشغول به فعالیت هستند، می‌توانند با ورود به حوزه‌های مختلف عکاسی مثل عکاسی خبری، عکاسی ورزشی، عکاسی صنعتی، عکاسی مدلینگ، عکاسی از محصولات، عکاسی پرتره و… به کسب درآمد رسیده و پس پیشرفت کار خود اقدام به تاسیس آتلیه اختصاصی کند. اما بدانید که کسب درآمد از حرفه عکاسی تنها به این بخش خلاصه نشده و عکاسان می‌توانند به صورت اینترنتی به کسب درآمد از عکاسی بپردازند.

در این مقاله قصد داریم تا روش‌های کسب درآمد اینترنتی از عکاسی را بررسی کرده و برخی از سایت‌هایی که امکان فروش عکس در آن‌ها وجود دارد را معرفی کنیم. پس اگر به این حرفه علاقه دارید و یا مشغول به فعالیت در آن هستید، این مقاله را تا انتها دنبال کنید. با ما همراه باشید.

روش‌های کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

همانطور که گفته شد کسب درآمد از عکاسی تنها به عکس گرفتن از سوژه‌های مختلف و فعالیت در حوزه‌های مختلف عکاسی خلاصه نشده و عکاسان می‌توانند به صورت آنلاین و از طریق اینترنت نیز به کسب درآمد از هنر عکاسی خود بپردازند. در ادامه برخی از راه‌های کسب درآمد اینترنتی از عکاسی را بررسی می‌کنیم.

فروش عکس در سایت‌های آرشیو عکس | کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

افراد زیادی هستند که برای فعالیت‌های خود به عکس‌های با کیفیت و متنوع در حوزه‌های مختلف احتیاج دارند. به عنوان مثال کسانی که در زمینه تولید محتوای متنی برای سایت‌ها کار می‌کنند، در بین مقالات خود به عکس‌های مرتبط با موضوع نیاز دارند. همچنین بسیاری از آژانس‌های تبلیغاتی، نشریات، روزنامه‌ها، وبلاگ‌نویسان و… نیز در حرفه خود نیازمند عکس‌های باکیفیتی هستند. از آن‌جایی‌که استخدام عکاس اختصاصی بسیار هزینه‌بر است، این افراد تمایل دارند که از عکس‌های موجود در اینترنت و سایت‌های مختلف استفاده کنند. شما می‌توانید با قرار دادن عکس‌های باکیفیت خود، با سوژه‌های مختلف، در سایت‌های آرشیو عکس و فروش آن‌ها، به کسب درآمد از عکاسی بپردازید. این نوع کسب درآمد را کسب درآمد غیرفعال می‌نامند؛ چرا که نیازی به انجام فعالیت خاصی نبوده و عکاسان ممکن است از عکس‌هایی که مدت‌ها قبل از آپلود کرده‌اند نیز همچنان کسب درآمد داشته باشند. بدیهی است که آپلود عکس‌ها در سایت‌های خارجی سبب کسب درآمد دلاری برای عکاسان می‌شود. از این رو قصد داریم تا تعدادی از سایت‌های فروش عکس خارجی را به شما معرفی کنیم.

سایت Adobe Stock

کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

Adobe Stock از زیرمجموعه‌های شرکت ادوبی بوده که در زمینه فروش عکس فعالیت دارد. مزیت این سایت آن است که پس از فروش هر یک از عکس‌های شما، 20 تا 60 درصد مبلغ دریافتی به حساب شما واریز خواهد شد. برای کسب درآمد اینترنتی از عکاسی در این سایت و آپلود عکس در آن، تنها کافیست تا در آن ثبت‌نام کرده و عکس‌های مد نظر خود را آپلود کنید.

سایت Alamy

کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

سایت Alamy را می‌توان یکی از سایت‌های فروش عکسی دانست که قوانین سختی برای فروش عکس ندارد. سایت آلامی این امکان را برای عکاسان فراهم می‌کند که عکس‌های خود را بدون مجوز در آن آپلود کرده و پس از فروش هر عکس مبلغ در نظر گرفته شده برای عکاس به حساب وی واریز می‌گردد. عکاسانی که بیشتر از 25 هزار دلار فروش عکس داشته باشند، می‌توانند 50 درصد از مبلغ دریافت شده برای فروش عکس را برای خود برداشته و به عکاسانی که کمتر از 25 هزار دلار درآمد از این سایت کسب کرده باشند، 40 درصد از مبلغ دریافتی تعلق می‌گیرد.

سایت Shutterstock

کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

از آنجایی که سایت Shutterstock میلیون‌ها کاربر دارد، آپلود عکس در آن می‌تواند سبب کسب درآمد خوبی برای عکاس شود. تفاوت این سایت با سایت Adobe Stock آن است که پس از فروش هر عکس تنها 20 تا 30 درصد از مبلغ دریافتی به حساب عکاس واریز می‌شود و تسویه حساب در آن نیز به صورت ماهانه صورت می‌گیرد. نکته حائز اهمیت در رابطه با این سایت آن است که برای تصاویر آپلود شده، حق کپی رایت در نظر گرفته شده است تا صاحب هر تصویر کاملا مشخص باشد و از سرقت عکس‌ها جلوگیری شود. کسب درآمد اینترنتی از عکاسی از طریق این سایت بسیار پرطرفدار است.

سایت TourPhotos

کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

سایت TourPhotos مختص آن دسته از عکاسانی بوده که بسیار سفر می‌کنند؛ چراکه این سایت به طور تخصصی در زمینه عکاسی گردشگری و مسافرتی فعال است. جالب اینجاست که فروش عکس در این سایت می‌تواند به قدری باشد که هزینه سفر عکاس تامین شود.

سایت PhotoShelter

 

یکی از سایت‌هایی که در زمینه فروش عکس فعالیت داشته و تنها درصد پایینی از مبلغ دریافتی را برای خود برمی‌دارد، سایت PhotoShelter است. در این سایت علاوه بر تصاویر دیجیتال، امکان فروش تصاویر چاپ شده نیز وجود دارد. البته باید توجه داشته باشید که فعالیت و آپلود عکس در این سایت نیازمند خرید اشتراک می‌باشد. اشتراک‌های این سایت به صورت ماهانه و سالانه بوده و شامل سه پنل پایه، استاندارد و پرو می‌باشد. پنل پایه امکان آپلود 4 گیگابایت عکس، پنل استاندارد امکان آپلود 100 گیگابایت عکس و پنل پرو امکان آپلود بی‌نهایت عکس را فراهم می‌کند. هر پنل از 14 روز تست رایگان نیز برخوردار است. همانطور که گفته شد این سایت درصد پایینی از مبلغ دریافتی را برای خود در نظر گرفته که این مبلغ برای حساب‌های رایگان 30 درصد، برای حساب پایه 10 درصد، برای حساب استاندارد 9 درصد و برای حساب حرفه‌ای 8 درصد می‌باشد.

سایت Crestock

کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

این سایت نیز از جمله سایت‌های پرطرفدار فروش عکس بوده که برای آپلود عکس و کسب درآمد اینترنتی از عکاسی در آن باید تصاویر به سایت ارسال شده تا سایت پس از بررسی تصاویر، آن‌ها را آپلود کند. 40 درصد از مبلغ فروش هر تصویر به حساب عکاس واریز می‌گردد. توجه داشته باشید که در هنگام آپلود عکس، تمامی کلمات کلیدی مرتبط با تصویر را همراه آن درج کنید تا کاربران در هنگام سرچ کلماتی کلیدی، عکس‌های شما را مشاهده کرده و به خرید عکس‌های شما نیز بپردازند.

سایت Snapped4u

کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

این سایت فروش عکس به گونه‌ای طراحی شده که امکان آپلود تصاویر در حوزه‌های مختلف را برای عکاسان فراهم می‌کند و سبب می‌شود تا عکاسان بتوانند یک گالری از تصاویر مرتبط ساخته و به فروش تکی تصاویر و یا گالری تصاویر بپردازند. فروش تصاویر در این سایت با فرمت jpeg بوده و تصاویر خریداری شده به ایمیل کاربر ارسال می‌گردد. در صورتی که عکاس حساب پی‌پال داشته باشد، درصد فروش عکس به طور مستقیم به این حساب واریز می‌گردد. امکان ساخت حساب کاربری و داشتن لینک شخصی نیز از دیگر امکانات این سایت می‌باشد.

سایت 500PX

کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

از دیگر سایت‌های خارجی فروش عکس برای کسب درآمد اینترنتی از عکاسی می‌توان به سایت 500PX اشاره کرد. تصاویر آپلود شده در این سایت در دسته‌بندی‌های مختلف قرار گرفته و در صفحه Discovery نیز آپلود می‌شوند تا کاربران به راحتی به تصاویر مختلف دسترسی داشته باشند. این سایت اطلاعات خوبی در رابطه با هر تصویر در اختیار عکاس قرار می‌دهد. در واقع پس از آپلود عکس در این سایت، عکاس می‌تواند مشاهده کند که کدام یک از عکس‌ها چه میزان بازدید داشته است. فعالیت در این سایت در گرو ثبت‌نام در آن و آپلود تصاویر است. 60 درصد از مبلغ دریافت شده برای فروش عکس نیز به حساب عکاس واریز می‌گردد.

کسب درآمد از عکاسی تبلیغاتی

ایجاد وب سایت فروش عکس شخصی | کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

عکاسان می‌توانند به جای آپلود تصاویر خود در سایت‌های فروش عکس داخلی و خارجی، اقدام به ساخت وب‌ سایت فروش عکس شخصی کنند و به این صورت بدون واسطه به فروش تصاویر خود بپردازند. عکاسان همچنین می‌توانند در وب‌ سایت خود مقالات مرتبط با حرفه و هنر خود را نیز آپلود کرده و به صورت یک وبلاگ‌نویس نیز فعالیت داشته باشند. ساخت وب‌ سایت سبب می‌شود تا پس از رونق کسب و کار و افزایش بازدیدکنندگان سایت، عکاس بتواند با تبلیغات نیز به کسب درآمد بپردازند.

ساخت کتاب الکترونیکی عکاسی

عکاسان می‌توانند تجربیات و اطلاعات شخصی خود در زمینه عکاسی را به صورت یک کتاب الکترونیکی در اختیار خوانندگان علاقه‌مند قرار دهند. در این کتاب می‌توانند از عکس‌هایی که خود ثبت کرده‌اند نیز استفاده کنند. خلاقیت در شیوه نگارش می‌تواند در جذب مخاطب بسیار تاثیرگذار باشد.

فروش پروفایل‌های پیش‌فرض تنظیمات عکاسی | کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

همانطور که می‌دانید عکاسان پس از ثبت تصاویر، در بسیاری از مواقع به ادیت آ‌ن‌ها می‌پردازند. حال اگر عکاسی بتواند ادیت‌های پرطرفدار را طراحی کرده و آن‌ها را به صورت لایه‌باز در اختیار دیگر عکاسان قرار دهد، می‌تواند به این شیوه به کسب درآمد اینترنتی از عکاسی بپردازد.

برگزاری دوره‌های آنلاین عکاسی

از آنجایی که حرفه و هنر عکاسی بسیار طرفدار دارد، برگزاری کلاس‌های آنلاین عکاسی می‌تواند یک منبع درآمد خوب به شمار آید. برای این امر عکاس می‌تواند به صورت حضوری یا ویدیویی، به آموزش نکات عکاسی و فوت و فن‌های خلق تصاویر باکیفیت بپردازد.

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی | کسب درآمد اینترنتی از عکاسی

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام، تنها به بارگذاری تصاویر در پیج‌های شخصی عکاس خلاصه نشده و عکاس می‌تواند تصاویر خود را به بلاگرها و افرادی که به دنبال تصاویر ناب و باکیفیت برای پیج‌های اینستاگرامی و کانال‌های تلگرامی خود هستند بفروشد و به راحتی کسب درآمد اینترنتی از عکاسی داشته باشد.

راهنمای سفر آنلاین

افرادی که زیاد سفر می‌کنند و یا عکاسانی که در شهرهای توریستی زندگی می‌کنند، می‌توانند به عنوان یک راهنمای سفر آنلاین فعالیت داشته و به کسب درآمد اینترنتی از عکاسی بپردازند. این افراد کافیست به مکان‌های توریست‌پذیر شهر خود و یا شهری که به آن سفر کرده‌اند مراجعه کرده و به عکاسی بپردازند. سپس این عکس‌ها را به همراه اطلاعات مفید از آن محیط، در فضای مجازی به اشتراک گذاشته و به این ترتیب کسب درآمد داشته باشند.

کسب درآمد از عکاسی

آماده کسب درآمد اینترنتی از عکاسی هستید؟

عکاسی یک هنر بسیار پرطرفدار بوده که افراد فعال در آن می‌توانند از مهارت و تخصص خود به کسب درآمد برسند. کسب درآمد از عکاسی تنها شامل فعالیت در حوزه‌های مختلف عکاسی مثل عکاسی خبری، ورزشی، مدلینگ، صنعتی و… نمی‌شود و عکاسان می‌توانند به صورت اینترنتی و کاملاً آنلاین به کسب درآمد از عکاسی بپردازند. از جمله شیوه‌های کسب درآمد اینترنتی از عکاسی می‌توان به فروش تصاویر در سایت‌های داخلی و خارجی، ساخت وب‌ سایت فروش عکس شخصی، ساخت کتاب الکترونیکی عکاسی، فروش پروفایل‌های پیش‌فرض تنظیمات عکاسی، برگذاری دوره‌های آنلاین عکاسی، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، فعالیت به عنوان راهنمای سفر آنلاین و… اشاره کرد. هنر عکاسی یک هنر بسیار گسترده بوده که تمامی افراد فعال در آن در صورت داشتن مهارت، تخصص، تجربه و خلاقیت می‌توانند در آن موفق شوند.

شما برای کسب درآمد اینترنتی از عکاسی چه ایده‌ای دارید؟ آیا تا به حال به عنوان یک عکاس آثار خود را به صورت آنلاین فروخته‌اید؟ به نظرتان بهترین روش برای فروش عکس اینترنتی در ایران چیست؟ آیا به درآمد دلاری از عکاسی فکر می‌کنید؟ از تجربیات، چالش‌ها و نظرات خود برای ما بنویسید و اگر این مقاله برای شما مفید بود، حتما آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

کسب درآمد از اینستاگرام
سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

بک دراپ چیست
بک دراپ چیست: هر صحنه‌ای را به یک قاب هنری تبدیل کنید!
  • 0
  • 418
مشاهده
نقد و بررسی دوربین کانن R6 و نمای روبرو
نقد و بررسی دوربین کانن R6: برای دیدن جهان به شکلی متفاوت!
  • 0
  • 399
مشاهده
مقایسه دوربین کانن R10 و 90D ،نسل جدید در برابر امتحان‌شده‌ها!
  • 0
  • 425
مشاهده
مقایسه دوربین کانن R5 با R5c
مقایسه دوربین کانن R5c با R5، انتخاب بی نقص ترین عملکرد
  • 0
  • 439
مشاهده
دیدگاه ها7
  1. عاطفه شیرزادی

    عکاسی پرتره

  2. مهر

    با سلام مطالب عالی خدا قوت

  3. عباس اللهیاری

    سلام.. خسته نباشی. چه سایت بینظیر ی دارید اگه میشه به من هم کمک کنید تا به کسب درآمد خوبی برسم …. عکس خوبی میشم و پشتکار م خوبه تعریف از خودنباشه

  4. مهندس شهرام منصوری

    سلام من که باورم نمیشه با آپلود عکس در آمد کسب بشه

    1. Amir hossin

      درآمد زیاد

  5. علی اصغر

    خوب است

  6. Amir hossin

    در آمد زیاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای