مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

هارد اکسترنال: بررسی کاربرد در عکاسی و فیلم‌برداری

راهنمای خرید
  • سبا گیلکی
  • ۲ بهمن ۱۴۰۳
  • 0
  • 595
16 دقیقه
هارد اکسترنال

در نظر گرفتن تجهیزات ‌‌ذخیره‌سازی برای عکاسان و ‌‌فیلم‌برداران اهمیت بسیاری دارد؛ چرا که معمولاً فایل‌های نهایی حجم بالایی دارند و حافظه‌های داخلی همیشه پاسخگوی نیاز آنها نخواهند بود. در این بین تجهیزات مختلفی وجود دارد که می‌توانید از آنها برای ‌‌ذخیره‌سازی فایل‌های نهایی خود استفاده کنید، اما ‌هارد اکسترنال یکی از بهترین انتخاب‌هاست.

هارد اکسترنالهاردهای اکسترنال به شما امکان می‌دهند که، اطلاعات را به سادگی حمل کرده و بدون دردسر آنها را همه جا به همراه داشته باشید. اما هنگام خرید این‌ هاردها، اصطلاحات پیچیده‌ای جلوی‌تان سبز می‌شوند که ممکن است انتخاب را برای شما دشوار کنند.

لازم نیست نگران شوید! می‌خواهیم در این بخش هر آنچه عکاسان و ‌‌فیلم‌برداران باید از‌ هاردهای اکسترنال بدانند در اختیار شما قرار دهیم. پس کافی است این بخش را تا آخر دنبال کنید تا بعد از شناخت کاربردهای‌ هارد اکسترنال به طور تخصصی انواع آن را بررسی کنیم.

چرا‌ هارد اکسترنال؟

در صنعت عکاسی و ‌‌فیلم‌برداری به خصوص اگر ترجیح بدهید از نهایت کیفیت دوربین‌ها استفاده کنید و خروجی باکیفیت بگیرید، یک معضل همیشه گریبان‌گیر شما خواهد بود و آن چیزی نیست جز اینکه همیشه با کمبود حافظه مواجه هستید!

هارد اکسترنالبرای برطرف کردن این مشکل باید به سراغ انواع حافظه‌های ‌‌ذخیره‌سازی رفت. از انواع فلش مموری‌ها گرفته تا‌ هاردهای اکسترنال چند ترابایتی.

شاید مزیت‌ هاردهای اکسترنال نسبت به فلش مموری‌ها را باید در ظرفیت بیشتر آنها دانست. همان چیزی که هر عکاس ‌‌فیلم‌برداری به دنبال آن است!

هاردهای جدید که با فناوری SSD ساخته می‌شوند، سرعت فوق‌العاده‌ای در خواندن و انتقال اطلاعات دارند و می‌توانند خیلی سریع اطلاعات را در اختیار شما قرار دهند.

معمولاً زمانی که برای انجام یک پروژه عکاسی یا ‌‌فیلم‌برداری می‌روید باید به فکر اتفاقات ناخواسته و پیش‌بینی نشده باشید و حجم پروژه را بیشتر از آن چیزی که در ذهن دارید تخمین بزنید. اینجاست که حافظه‌ها و انواع‌ هارد اکسترنال به کمک شما می‌آیند.

هارد اکسترنالاما انتخاب یک‌ هارد اکسترنال مهم‌ترین موضوع است. اگر آن را به درستی انتخاب نکرده باشید، خودش یک اتفاق ناخواسته در طول پروژه می‌شود!

پس بیایید با دنیای این حافظه‌های خارجی و نحوه انتخاب بهترین‌ هارد اکسترنال آشنا شویم.

چه تفاوتی بین حافظه ‌‌ذخیره‌سازی داخلی و خارجی وجود دارد؟!

برای تشخیص انتخاب‌های بهتر، باید کمی بیشتر با دنیای‌ هاردها آشنا شویم. 2 روش برای ‌‌ذخیره‌سازی اطلاعات برای شما وجود دارد. یکی اینکه آنها را روی حافظه‌های داخلی ذخیره کنید. این حافظه در اتصال با مادربورد دستگاه شما قرار می‌گیرند و امکان فعالیت مستقل ندارند. این حافظه‌ها پوششی نداشته و در یک بخش محافظت شده داخل کیس قرار می‌گیرند.

این حافظه‌ها برای تمام دستگاه‌های رایانه‌ای ضروری محسوب می‌شوند. چرا که اطلاعات مربوط به سیستم عامل در آنها ذخیره می‌شود.

هارد اکسترنالاز آنجایی که حافظه‌های داخلی محدود هستند و بخش بیشتر حجم آنها را سیستم عامل و برنامه‌ها پر می‌کنند، بهترین راه افزایش حافظه، استفاده از حافظه‌های خارجی یا همان‌ هارد اکسترنال است.

البته بهتر است بدانید تمام‌ هاردهای اکسترنال برخلاف آن چیزی که شما دیده‌اید، پرتابل نیستند. برخی از حافظه‌های خارجی رومیزی بوده و باید آنها را در کنار سیستم رایانه‌ای قرار داد. در حالی که برخی دیگر کاملاً پرتابل هستند. این روش دوم ذخیره اطلاعات است که بهتر است آن را راه‌حل تکمیلی بنامیم.

برای ‌‌ذخیره‌سازی عکس‌ها و فیلم‌ها به چه مقدار حافظه نیاز داریم؟!

پاسخ دادن به جواب این سوال بستگی به تعداد عکس و حجم یا رزولوشن تصاویر و ویدیوهای شما دارد. به عنوان مثال: یک عکاس فصلی که فقط از رویدادهای خاصی عکاسی می‌کند، نیاز مبرمی به حافظه‌های اکسترنال با ظرفیت بالا نخواهد داشت.

هارد اکسترنالاما اگر به طور روزانه مشغول عکاسی و ‌‌فیلم‌برداری هستید، بهتر است به دنبال حافظه‌های بیشتر‌ هارد اکسترنال باشید.

بگذارید این موضوع را با یک مثال ساده‌‌تر درک کنیم. یک‌ هارد اکسترنال 500 گیگابایتی حافظه‌ای معادل 512 گیابایت در اختیار شما قرار می‌دهد. اگر هر عکسی که شما می‌گیرید 6 مگابایت حجم داشته باشد، می‌توانید نزدیک به 85 هزار عکس را در داخل آن ذخیره کنید.

پس این راهنمای خوبی است که: ظرفیت‌ هارد اکسترنال را نسبت به حجم تصاویر و ویدیوهای خود بسنجید.

آیا سرعت‌ هارد اکسترنال اهمیت دارد؟!

در زمان خرید‌ هارد اکسترنال به فاکتوری با واحد اندازه‌گیری PRM برخورد می‌کنید. معمولاً دو نوع 7200 و 5400 بیشتر رایج هستند و 7200 PRM بیشترین سرعتی است که در دنیای حافظه‌های خارجی وجود دارد.

هارد اکسترنالاما این موضوع چه معنی‌ای می‌دهد؟! در دنیای حافظه‌های داخلی و خارجی 2 معیار یعنی سرعت خواندن و نوشتن اهمیت بسیاری دارد و هر چه حافظه سریع‌‌تر باشد یعنی می‌تواند در زمان کوتاه‌تری اطلاعات را بخواند یا بنویسد و یا به نوعی پردازش کند.

نوشتن اطلاعات اصطلاحی است که برای انتقال فایل‌ها به حافظه به کار می‌رود. در مقابل خواندن اطلاعات یعنی زمانی که فایل‌های خود را روی حافظه‌ها به نمایش بگذارید.

البته زمانی که فایل‌های شما کوچک باشد، سرعت اهمیت چندانی نداشته و به شکل محسوسی پیدا نیست. اما زمانی که نوبت به فایل‌های حجیم می‌رسد، سرعت پایین می‌تواند تبدیل به یک کابوس واقعی شود.

هارد اکسترنال

سرعت خواندن‌ هارد اکسترنال مهم است یا سرعت نوشتن؟!

همانطور که گفتیم این دو اصطلاح در انواع حافظه‌های ‌‌ذخیره‌سازی به چشم می‌خورند که خواندن به معنای: بیرون کشیدن اطلاعات و نوشتن به معنای: ذخیره اطلاعات است.

هارد اکسترنالدر زمان خرید‌ هارد اکسترنال باید حتماً مقدار این سرعت‌ها را با توجه به کارایی که از‌ هارد در نظر دارید، بسنجید. اگر قصد دارید از هارد اکسترنال به عنوان پشتیبانی برای حافظه خود استفاده کنید و می‌خواهید اطلاعات زیادی را روی آن ذخیره کنید، سرعت نوشتن برای شما اهمیت بیشتری دارد.

سرعت خواندن برای افرادی مهم‌‌تر خواهد بود که بخواهند اطلاعات خود را روی‌ هارد اکسترنال ویرایش کنند.

اگر به سرعت بیشتری نیاز دارید به سراغ‌ هاردهای اکسترنال SSD بروید تا درگیر سرعت‌های پایین و آزاردهنده انواع HDDها نباشید.

خب حالا برویم سراغ تفاوت این دو نام اختصاری. آماده‌اید؟

کارت حافظه های CFexpress 2.0

هارد اکسترنال HDD یا SSD؟!

وقتی به دنیای انواع حافظه‌های ‌‌ذخیره‌سازی پا می‌گذارید این دو واژه را بسیار خواهید شنید. اما کمتر فردی تفاوت آنها را می‌داند و فقط می‌گویند: حافظه SSD بهتر است!

هارد اکسترنالاول اینکه این دو واژه به تکنولوژی ‌‌ذخیره‌سازی انواع حافظه‌ها اشاره می‌کنند. اگر بخواهیم آنها را به زبان ساده توضیح دهیم باید بگوییم SSDها حافظه‌های پرسرعتی هستند که هیچ گونه اجزای مکانیکی ندارند. بنابراین احتمال آسیب دیدن آنها در طول حمل و جابجایی به حداقل می‌رسد. اما این تکنولوژی قیمت بالاتری هم دارد که خب شاید نتوانید برای ظرفیت مورد نیاز خود به اندازه کافی هزینه کنید.

در مقابلِ حافظه‌های SSD، انواع‌ هارد اکسترنال HDD قرار می‌گیرند که سرعت خواندن و نوشتن آنها به نسبت SSDها کمتر است و سرعت آنها را با واحد PRM نشان می‌دهند. در واقع فرآیند خواندن و نوشتن در این حافظه‌ها به کمک اجزای مکانیکی انجام می‌شود. به همین دلیل PRM به معنای تعداد چرخش لنز روی دیسک در یک دقیقه است.

این حافظه‌های خارجی قیمت کمتری دارند؛ اما باید برای نگهداری از اطلاعات خود روی آنها، احتیاط بیشتری به خرج دهید!

هارد اکسترنال قابل حمل یا ثابت؟!

هاردهای اکسترنال به شما اجازه می‌دهند بدون تغییر پیکربندی دستگاه یا رایانه خود، حافظه ‌‌ذخیره‌سازی بیشتری داشته باشید. به همین دلیل بسیاری از عکاسان و ‌‌فیلم‌برداران علاقه خاصی به این حافظه‌ها دارند و با توجه به اهداف خود از انواع پرتابل یا استاتیک حافظه‌های خارجی استفاده می‌کنند.

هارد اکسترنالباید در نظر داشته باشید که حافظه‌های خارجی استاتیک به طور معمول ظرفیت بیشتری دارند. بنابراین اگر نیازی به حمل اطلاعات خود ندارید، بهتر است از انواع استاتیک‌ هاردهای اکسترنال استفاده کنید.

نکته قابل تامل در رابطه با این حافظه‌ها این است که چون آنها را جابجا‌ نمی‌کنید، احتمال آسیب دیدن فایل‌ها و اطلاعات کمتر خواهد بود.

اما گاهی لازم است اطلاعات، همراه شما باشند که‌ هارد اکسترنال پرتابل می‌تواند انتخاب بهتری تلقی شود. در واقع باید گفت: هر عکاس و ‌‌فیلم‌برداری حداقل یک حافظه خارجی پرتابل نیاز دارد تا بتواند بدون دغدغه اطلاعات خود را جابجا کند.

موضوع بعدی اینکه‌ هاردهای اکسترنال استاتیک را فقط با اتصال به برق می‌توان استفاده کرد. پس بهتر است به دنبال جابجایی آنها در طول سفرتان نباشید!

درگاه‌های‌ هارد اکسترنال را نادیده نگیرید

برخی از افراد تصور می‌کنند اگر انواع حافظه SSD را تهیه کنند، سرعت بالایی هم در زمان انتقال یا بارگیری اطلاعات خواهند داشت. اما نکته‌ای که نباید فراموش کرد درگاه‌ها یا پورت‌ها هستند.‌ هاردهای اکسترنال معمولاً به پورت USB مجهز می‌شوند، اما نسخه آن است که اهمیت دارد.

هارد اکسترنالدر حال حاضر USB 3.1 جدیدترین نسل از درگاه‌های USB محسوب می‌شود که سرعت بالایی (۱۰ گیگابیت بر ثانیه) در انتقال اطلاعات دارد. انتخاب‌ هارد اکسترنالی که از درگاه‌های USB 2.0 استفاده کند قطعاً با افت سرعت خواندن و نوشتن همراه خواهد بود.

دوام و امنیت در‌ هاردهای اکسترنال

معمولاً عکاسان و ‌‌فیلم‌برداران‌ هارد اکسترنال را برای همراهی در سفرهای مختلف خود تهیه می‌کنند. اگر شما هم این قصد را دارید، باید حتماً به دوام و قابل حمل بودن این حافظه‌ها توجه کنید.

هارد اکسترنالبرندهای معتبر تولیدکننده‌ هارد اکسترنال معمولاً از بدنه‌ای مقاوم استفاده می‌کنند که جابجایی یا ضربه به‌ هارد منجر به از دست رفتن اطلاعات نشود. برای افرادی که جابجایی زیادی دارند، انتخاب‌ هاردهای SSD ریسک کمتری دارد. اما اگر انواع HDD را به خاطر داشتن ظرفیت ‌‌ذخیره‌سازی بیشتر انتخاب کرده‌اید، حتماً از محکم بودن قاب‌ هارد اطمینان حاصل کنید.

موضوع مهم دیگر این حافظه‌ها امنیت است. از آنجایی که قرار است اطلاعات خود را در این حافظه‌ها ذخیره کنید، بهتر است به دنبال حافظه‌هایی باشید که اطلاعات شما را رمزنگاری می‌کنند. محصولاتی که این ویژگی را داشته باشند می‌توانند از به سرقت رفتن اطلاعات شما جلوگیری کنند.

تا اینجا هر آنچه نیاز بود از انواع حافظه‌ها و فاکتورهای مهم مربوط به آن بدانید، در اختیار شما قرار دادیم. در این بخش می‌خواهیم چند نمونه از بهترین حافظه‌های خارجی را به شما معرفی کنیم تا در زمان خرید‌ هارد اکسترنال سردرگم نباشید.

بازیابی عکس کارت حافظه

هارد اکسترنال

بهترین انتخاب‌ها برای داشتن یک‌ هارد اکسترنال فوق‌العاده

نوبت به انتخاب طلایی رسید. اگر تا اینجا در خرید انواع هارد مردد بودید، با بررسی این نمونه‌ها حتماً با خیال راحت خرید می‌کنید.

هارد اکسترنال‌ ای دیتا مدل HD710 ظرفیت ۲ ترابایت

هارد اکسترنالADATA یکی از شناخته شده‌ترین برندها در زمینه تولید انواع حافظه داخلی و خارجی است که محصولات آن تمامی استانداردهای بین‌المللی را پشتیبانی می‌کند. این هارد منحصربه‌فرد که از انواع قابل حمل‌ هارد اکسترنال است، سرعتی معادل 5400 PRM دارد. رابط آن از نوع USB3.0 بوده و نزدیک به 220 گرم وزن دارد که برای حمل و نقل ایده‌آل است. این‌ هارد اکسترنال بدنه‌ای مقاوم و ضد آب دارد و می‌توانید از آن بدون نگرانی در طول سفرهای خود استفاده کنید. طراحی جذاب و اسپرت این هارد ویژگی دیگر است که آن را بسیار محبوب کرده است. برای خرید این هارد کافی است سری به فروشگاه دیدنگار بزنید.

هارد اکسترنال ۱ ترابایت ترنسند Transcend Storjet 25M3 1TB

ترنسند Transcend از دیگر برندهای معتبر در این حوزه محسوب می‌شود که محصولات آن در کنار کیفیت فوق‌العاده، قیمت مقرون‌به‌صرفه‌ای هم دارند. بدنه این‌ هارد ارزان به یک لاستیک ضد شوک مجهز شده تا به خوبی از اطلاعات شما محافظت کند. همچنین این‌ هارد اکسترنال به پشتیبان‌گیری اتوماتیک نیز مجهز است که می‌تواند یک مزیت رقابتی به شمار رود. در بازار داغ خرید هارد، این هارد از نمونه‌های پرطرفدار به حساب می‌آید. برای آشنایی بیشتر با مشخصات فنی این محصول، می‌توانید به صفحه اختصاصی آن بروید و اگر سوالی داشتید از مشاوران متخصص ما بپرسید.

هارد اکسترنال ۲ ترابایت وسترن مای پاسپورت WD My Passport External 2TB

هارد اکسترنالاگر به دنبال یک حافظه با بودجه اقتصادی هستید، محصولات مای پاسپورت وسترن دیجیتال انتخاب خوبی خواهند بود. این‌ هارد نیاز به آداپتور نداشته و یک چراغ LED دارد که وضعیت آن را نشان می‌دهد. وزن بسیار کم در مقابل بدنه ضد گردوغبار و ضد آب از ویژگی‌هایی است که این‌ هارد را برای عکاسان و ‌‌فیلم‌برداران مناسب می‌کند. اگر دوست دارید انواع مدل‌های حافظه را با یکدیگر مقایسه کنید، این امکان در سایت فروشگاه وجود دارد.

هر آنچه لازم بود در مورد انواع حافظه‌ بدانید، دیدنگار به شما گفت. انتخاب با خودتان است، به هدف و نوع نیاز خود نگاه کنید و هوشمندانه خرید کنید.

آیا شما هم از انواع حافظه‌ها برای ‌‌ذخیره‌سازی استفاده می‌کنید؟!

حافظه‌های خارجی از فلش مموری‌ها گرفته تا انواع‌ هاردهای اکسترنال بهترین همراه عکاسان و ‌‌فیلم‌برداران محسوب می‌شوند. از آنجایی که حجم ویدیوها و تصاویر گرفته شده با فرمت RAW بالاست، باید همیشه یک حافظه امن و کافی را به همراه خود داشته باشید.

هارد اکسترنالاما نکته مهم، خرید بهترین حافظه خارجی است که بتوان به آن اعتماد کرد و اطلاعات خود را به آن سپرد. در این بخش اطلاعات و اصطلاحات مربوط به‌ هاردهای اکسترنال را شناختیم و فهمیدیم در زمان خرید باید به چه پارامترهایی توجه داشته باشیم.

شما هم از انواع حافظه‌های خارجی در کنار پروژه‌های تصویربرداری خود استفاده می‌کنید؟! چه ویژگی‌هایی برای انتخاب یک‌ هارد اکسترنال برای شما بیشتر اهمیت دارد؟! آیا تا به حال تجربه تلخی در استفاده از هاردهای بی‌کیفیت داشته‌اید؟ در بخش دیدگاه‌ها نظرات خود را برای ما بنویسید. اگر این مقاله برای شما مفید بود، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

انواع مختلف کارت حافظه

سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

بهترین میکروفون برای خوانندگی
بهترین میکروفون برای خوانندگی: با صدایی نقره‌ای اجرا کنید!
  • 1
  • 1104
مشاهده
بهترین دوربین عکاسی تا 20 میلیون
بهترین دوربین عکاسی زیر 20 میلیون تومان
  • 3
  • 994
مشاهده
اتصال میکروفون به دوربین
همه چیز درباره اتصال میکروفون به دوربین عکاسی
  • 15
  • 1130
مشاهده
بهترین دوربین های عکاسی با زوم بالا
بهترین دوربین های عکاسی با زوم بالا
  • 3
  • 1272
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای