مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

بهترین مارک برای انتخاب دوربین چیست؟ نیکون، کانن، سونی، فوجی، لومیکس یا المپوس

راهنمای خرید
  • محمدمهدی سلیمی
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳
  • 0
  • 747
30 دقیقه

در این مقاله به شما خواهم گفت که بهترین مارک دوربین در بین کمپانی‌های بزرگ حال حاضر دنیا کدام است و این موضوع را از جوانب مختلف بررسی خواهیم کرد.

وقتی به واژه‌ی دوربین‌های فول فریم بر می‌خوریم طبیعتا سه مارک کانن، نیکون و سونی در ذهن تداعی می‌یابد و این در حالی است که هر سه برند سعی داشته‌اند تا عالیترین لنزها و دوربین‌ها را خلق کنند. بنابراین دشوارترین سوالی که در این شرایط بروز می‌کند اینست که چگونه می‌توان میان این سه مارک برتر جهانی انتخابی انجام داد و بهترین مارک برای انتخاب دوربین کدام است ؟

باید توجه داشت که هر سه برند یاد شده گستره‌ی وسیعی از دوربینها از رده ی مبتدی تا حرفه‌ای را تا کنون فراهم آورده‌اند، اما سرسپردن به یک برند ممکن است کار را برای عکاس کمی دشوار سازد چرا که یک عکاس ممکن است مادام نیاز به تعویض لنز یا فلاش داشته باشد. بنابراین انتخاب صحیح در بدو کار از اهمیت بالایی برخوردار است.

برای اینکه انتخاب صحیحی داشته باشید ما سعی کرده‌ایم تمام آنچه را که در ارتباط با این سه برند معروف دوربین لازم دارید بدانید در اینجا فراهم کنیم. لطفا بخاطر داشته باشید که ما  در اینجا تنها به قیاس مارک‌هایی که امکانات فول فریم (قاب کامل) بهتر و گرانتر را عرضه می‌کنند خواهیم پرداخت.

پیشنهاد نویسنده : عکاسی استیج یا عکاسی صحنه آرایی شده چیست ؟

✅دوربین کانن ( Canon ) | بهترین مارک دوربین

قدمت دوربین کانن به دوربین kwanon35 میلی متری در سال 1934 برمی‌گردد. اما امروزه شرکت کانن دوربین های فراوانی در رده‌ها و کلاسهای متفاوتی که شامل دوربین‌های DSLR (دوربین‌های دیجیتالی تک لنزی بازتابی)، دوربین‌های بدون آینه و دوربین‌های کامپکت می باشد عرضه کرده است. دوربین‌های DSLR کانن همیشه حروف EOS را بر روی امکانات خود دارند که مفهوم سیستم الکتریکی بصری را می‌رساند. می‌توان گفت از زمانی که دوربین‌های EOS کانن اولین سیستم‌های کامل الکتریکی را به نام خود ثبت کرده‌اند افراد با لنزها و سیستم دوربین‌ها ارتباط بهتری را برقرار کرده‌اند. در هر حال دوربین‌های دیجیتال حروف EOS را هنوز با خود یدک می‌کشند.

گفتنی است شرکت کانن سطح وسیعی از امکانات و لنزهای متفاوت EOS را با دهانه لنزهای EF و ES-F فراهم آورده است که دومین دهانه لنز برای دوربین‌های APSC DSLR طراحی شده که حسگر کوچکتری نسبت به دوربین‌های فول فریم داراست.

امروزه این مارک به عنوان فراهم کننده‌ی امکانات وسیعی در رده‌های حرفه‌ای تا مبتدی شناخته می‌شود، این شرکت بر آن بوده است تا خدماتی وسیع از جمله تولید لنزهای ارزان تا بدنه‌های گرانقیمت در مقایسه با سه برند دیگر وارد بازار کند. در واقع بسیاری از بدنه‌های دوربین‌های EOS از پیکسل‌های دوگانه با عنوان سیستم فوکوس خودکار بهره می‌برند، سیستم فوکوس خودکار تشخیص فاز یا PDAF نیز شامل دو نیمه از هر پیکسل می‌شود که در حین فوکوس خودکار هر دو نیمه با هم کار می‌کنند، باید تصریح کرد این سیستم طوری تنظیم شده که برای هر دو موقعیت اهداف ثابت و ویدیویی به خوبی از عهده‌ی کار بر می‌آید.

می‌توان گفت بهترین و گرانترین دوربین DSLR کانن سری EOS-1D آن می‌باشد. این سری مدل جدید EOS-1D X MARKIII را نیز وارد بازار کرده است که از امکانات سرعت تصویربرداری 20 تصویر برثانیه و حسگر فول فریم 20 مگاپیکسل بهره می‌برد. این سری از دوربین‌ها در میان عکاسان حرفه‌ای حیات وحش و صحنه‌های ورزشی بسیار محبوب و دلخواه است.

سری دیگر قابل توجه دوربین های DSLR  سری مدل EOS 5D  میباشد که مانند EOS 5DSR از برد  50 مگاپیکسل بهره میبرد. گفتنی است این سری از دوربین‌ها با سریال جدید 5D MkIV نیز به عرصه‌ی تولید وارد شده‌اند. البته سری D دوربین فول فریم ارزانتری با خط تولید 6D نیز دارد که مدل جدید با سریال 6DMKII را نیز به بازار عرضه کرده است.

تنها خط تولید سری دیگر دوربین‌ های کانن در حوزه‌ی عکاسی تک نقطه ای سری 7D است. این نوع از دوربین‌ها ترکیبی از عدسی‌های نیمه حرفه‌ای و حسگر کراپ می‌باشند و در قالب دو مدل 7D و 7DMKII در دسترس می‌باشند.

دیگر دوربین‌های تولیدی قابل معرفی این کمپانی سری APS-CDSLR هستند که دارای ویژگی‌های همانند سری Canon EOS80D است. باید تصریح کرد مدل سری Canon rebel مقرون به صرفه‌‍ترین گزینه‌ی این شرکت بزرگ است و همانند EOS REBEL T5i  یا T6 برای کسانی که در بدو حرفه ی عکاسی هستند گزینه بسیار مناسبی محسوب میشوند.

در حالیکه برند کانن قسمت اعظم شهرت خود را مدیون دوربین‌های DSLR خود می‌باشد این شرکت پا را به عرصه تولید دوربین‌های بدون آینه نیز نهاده است و با تولید سری معدودی از مدل EOS MLine با حسگر APS-C نیز توانسته قدمهای هر چند کند در این حوزه نیز بردارد. این صف تولید از دوربین‌ها بسیار محدود و فقط شامل دو مدل میباشد. در این مدل از دوربین‌ها قابلیت عکسبرداری دوربین EOSR  کاملا مشابه دوربین مدل 5DMkIV میباشد منتها با تفاوت بدنه‌ی کوچکتر. حتی می‌توان گفت مدل EOSRP سایز فشرده قابل قیاس با مدل 6DMkII و ویژگی‌های این مدل می‌باشد.

حرف آخر : کانن مارک بسیار عالی تلقی می‌شود  و به طور قابل ملاحظه‌ای قابل اعتماد عکاسان حرفه‌ای است، کیفیت و وضوح تصویر این دوربین‌ها اغلب خوب و فوکوس خودکار پیکسل دوگانه آن غالبا عالی است. این شرکت سعی دارد تا از خصایص و امکانات منحصر بفردی برای برند خود بهره برد، برای مثال این شرکت از نمایشگری در حالت مود دایل ( دکمه‌ای برای تغییر مود‌های عکاسی مانند مودهای استاندارد، تقدم شاتر، مود دستی ) استفاده می‌کند تا مود عکاسی بر روی نمایشگر قابل نمایش باشد که البته یادگیری این مسائل برای مبتدیان می‌تواند کمی دشوار باشد.

✅دوربین نیکون ( Nikon ) | بهترین مارک دوربین

کمپانی نیکون از سال 1917 در حال توسعه و گسترش انواع دوربین و لنز نیکون است. این شرکت اولین دوربین خود را در سال 1948 ارائه داد. امروزه نیکون پوشش دهنده‌ی دوربین‌های DSLR  از رده‌ی مبتدی تا حرفه‌ای شناخته می‌شود. این شرکت حتی در تولید دوربین‌های کوچکی همانند دوربین‌های سوپرزوم عالی دستی بر آتش داشته است. همانند کانن قدمت طولانی نیکون این معنی را میرساند که این شرکت دارای گستره‌ی پهناوری از لنزهاست که محدوده‌ی عریضی از انتخاب را برای متقاضیان پوشش میدهد. از جمله‌ی این لنزها باید به لنز زاویه‌ی دید فوق عریض ( سوپر واید ) و لنزهای تله فوتو ( گروهی از لنزها که فاصله‌ی کانونی آن‌ها روی دوربین فول فریم بیش از 50 و یا 70 میلی متر است ) اشاره کرد. نباید این نکته را که شرکت کانن پرچمدار لنزهایی از رده تخصصی ماکرو تا لنزهای چشم ماهی است از نظر دور داشت. همچنین این شرکت با فراهم کردن لوازم جانبی فراوان و فلاش محدوده‌ی انتخاب متقاضیان خود را بسیار گسترش داده است. بنابراین لنزهای نیکون بسی گرانتر از لنزهای کانن تلقی میشود اما از طرفی دیگر بدنه‌ی دوربین‌های نیکون به طور معمول ارزانتر میباشد. همانطور که گفته شد نیکون امروزه برای دوربین‌های DSLR شناخته می‌شود. دوربین‌های این شرکت در اولین نگاه مشخصا توسط پرنده‌ی شکاری قرمز رنگ روی بند آن قابل تشخیص می‌باشد. در بررسی عکسهایی که توسط جدیدترین دوربین‌های DSLR این شرکت گرفته شده میتوان به نکاتی چون عمق رنگ و وضوح بالای سوژه ها پی برد، حتی بعضی معتقدند که عمق رنگ رنگهای سبز و زرد آن ذره‌ای بیش از حد می‌باشد.

پیشنهاد نویسنده : نکته‌های مهم در راه اندازی یک کانال یوتوب : ترفندهایی که کمکتان می‌کند سریع‌تر دیده شوید !

شرکت نیکون همچنین از اصطلاحات و امکاناتی ساده بهره می‌برد که می‌تواند برای یادگیری مبتدیان بسی آسانتر باشد برای مثال دوربین‌های فوکوس خودکار پیوسته AF-C نیکون می‌تواند کاراتر از دوربین‌های Al-Servo کانن برای مبتدیان باشد.

امتیاز دیگر نیکون مربوط به سیستم نورسنجی دوربین‌های آن است. سیستم نور سنجی این دوربین‌ها قادر است که نور را در نقطه کانونی بخواند بجای آنکه فقط نور را در مرکز تصویر بسنجد. و این امکان عکاس را قادر می‌سازد تا با نوردهی سریعتر و صحیح تری تصویر را شکار کند. گرانترین و با ارزش‌ترین دوربین DSLR نیکون مدل Nikon D5 است که امکانات 20.8 مگاپیکسل و عکاسی با سرعت پیوسته ی 12 تصویر بر ثانیه را برای عکاسان فراهم می‌کند. با مطرح کردن این بحث مدل Nikon D850 از مدل ذکر شده عقب می‌افتد و حتی در برخی از زمینه‌ها قادر به عملکرد درست نیست. باید متذکر شد که دوربین‌های مدل Nikon D5 از سنسور وضوح بالای 45.7 مگاپیکسل بهره برده است. شاید بتوان گفت که مدل‌های با سریال‌های شماره پایین امکانات کمتری ارائه می‌دهند اما مدل‌هایی همانند D750  یا D610 توانایی‌ها و قابلیت‌های خوبی را فراهم می‌کنند. دوربین‌های ARS-C نیز وسعت مناسبی از امکانات همچون دوربین‌های با قیمت پایین برای مبتدیان و دوربین‌های پرسرعت برای عکاسان حرفه‌ای فراهم آورده است.

دوربین‌های مدل Nikon D500 در حال حاضر پرچمدار دوربین‌های سری DX ( مبتدی ) این شرکت است. این مدل دارای حسگر 20.9 مگاپیکسل و سرعت تصویربرداری 10 تصویر بر ثانیه را داراست. متقاضیانی که در بدو کار هستند می‌توانند دوربین مدل Nikon D700 را به قیمت 500 دلار و حتی پایینتر در فصول حراج تهیه نمایند. نکته‌ی قابل توجه دیگر برای مبتدیان این عرصه درباره‌ی مدل Nikon D5600 این است که این مدل چند مورد امکانات بیشتری را در چنته دارد در حالی که با قیمت پایین عرضه می‌شود.

بعضی از بهترین دوربین‌های DSLR  نیکون در حوزه‌ی دوربین‌های بدون آینه نیز پا گذارده است. دوربین‌های جدید سری Z این کمپانی دارای مدل Nikon Z7 و Z6 است که بسیاری از خصایص دلخواه مدل‌های DSLR و  چند ویژگی بیشتر مانند تثبیت عکس که حتی دوربین‌های EOS R کانن ارائه نمیدهند را فراهم کرده‌اند. دیگر دوربین سری Z دوربین مدل Z50 میباشد که می‌توان در آن خصایص مشابهی نسبت به دوربین‌های تک نقطه‌ای Z  یافت تنها با این تفاوت که این دوربین دارای حسگر APS-C میباشد.

عکاسان به احتمال قوی از دوربین‌های کمپانی نیکون خشنود هستند چرا که سیستم‌های ارائه شده توسط این شرکت همواره تصاویری با کیفیت عالی، سیستم‌هایی با ساختارهای قوی، کارایی سریع، و همچنین لوازم جانبی گسترده عرضه داشته‌اند. اما باید این نکته را نیز تصریح کرد که ترجیح دوربین کانن بعضی از عکاسان بر دوربین‌های نیکون بدلیل کیفیت رنگ در تصاویر گرفته شده‌ی توسط دوربین‌های کانن میباشد. از طرفی دیگر اگر شما در ویراستاری تصاویر ناشی و کم تجربه باشید کار کردن با سیستم‌های کانن ممکن است به چالشی بزرگ برای شما تبدیل شود در حالیکه نیکون مفاهیم ساده‌تری در سیستم‌های خود بکار گرفته است که برای مبتدیان این حرفه بسی کاراتر است.

دوربین سونی ( SONY ) | بهترین مارک دوربین

در حقیقت دوربین‌های شرکت سونی در طبقه‌ی دوربین‌های DSLR قرار نمی‌گیرند، سیستم‌های ارائه شده توسط این شرکت متعلق به رده‌ی دوربین‌های بدون آینه می‌باشد. قدمت این شرکت به تاریخ 1988 بر می‌گردد چرا که تا این تاریخ سونی تولید دوربین را آغاز نکرده بود و به طور عمده روی دوربین‌های DSLR نیز سرمایه گذاری نکرده بود. اما در سال 2006 کمپانی سونی شرکتی بنام Minolta را که قدمت بلندی در ساخت سیستم‌های SIR داشت را خریداری کرد. این حقیقت که شرکت سونی روی دوربین‌های DSLR سرمایه گذاری نکرده خود حاکی از آن است که دوربین‌های این شرکت در کلاس دوربین‌های بدون آینه قرار می‌گیرند. در بدو دهه کمپانی یاد شده ریسک‌های زیادی مبنی بر عرضه‌ی دوربین‌های سری آلفا را پذیرفت چرا که این دوربین‌ها از سری دوربین‌های فول فریم بدون آینه بودند. همچنین تجلی دوربین‌های سری A7 با لیست بلند بالایی از امکانات محرک خوبی در بازار دوربین‌های حرفه‌ای محسوب می‌شد.

خط تولید دوربین‌های فول فریم سونی تنها شامل دو مدل دوربین‌های  A7, A9 می‌شود که سری A9 برای اهداف عکاسی حرفه‌ای در زمینه‌ی حیات وحش و میادین ورزشی رقیب خوبی برای دوربین‌های سری 1D و D5 محسوب می‌شود. دوربین‌های کمپانی سونی با حرف لاتین R از حسگرهای فوق‌العاده قوی در وضوح تصویر برداری بهره برده‌اند ولی دوربین‌های با حرف لاتین S برای موقعیت‌های کم نور و فیلم‌برداری طراحی شده‌اند و در نهایت سیستم‌های بدون حروف لاتین برای اهداف دیگری در عرصه ایجاد شده‌اند که بسیار مقرون به صرفه‌اند.

باید گفت دوربین‌های مدل A7 که نسل سوم آنها در بازار عرضه شده‌اند قابلیت قیاس با سری دوربین‌های مدل EOSR کانن و دوربین‌های سری Z نیکون را دارا هستند، چرا که شرکت فرصت و منابع خوبی را برای بهسازی و افزودن امکانات بر روی این سری از سیستم‌های خود به خدمت گرفته و قادر بوده است که سیستم فوکوس خودکار قدرتمندی نیز خلق کند.

نباید این نکته را نیز جا انداخت که این کمپانی همچنین دوربین‌های با کیفیت خوب مانند Sony a6500 که در کلاس دوربین‌های بدون آینه‌ی APSC را نیز وارد بازار کرده که متاسفانه اقبال شناخت را نداشته است.

پیشنهاد نویسنده : ۱۰ واقعیت در مورد نورپردازی حرفه‌ای در عکاسی که همه باید بدانند !

با اینکه شرکت سونی در خط تولید دوربین‌های DSLR قدم‌های بلندی بر نداشته است اما خط تولید دوربین‌های SIT را داراست که تولیداتی مشابه سیستم‌های DSLR را فراهم می‌آورند با این تفاوت که سونی از آینه‌های نورتراو ( آینه هایی که نور را از خود عبور می‌دهند ) استفاده می‌کند. باید اذعان داشت که سونی وقت و منابع زیادی را برای پیشرفت در این میدان به خود اختصاص نداده است و عکاسان باید در مورد فراهم آوردن این مدل محتاطانه قدم بردارند.

دیگر دوربین تولیدی این شرکت دوربین مدل A99II میباشد که دارای حسگری با قدرت 42.4 مگاپیکسل است. این مدل قادر است 12 تصویر در ثانیه را عکسبرداری کند و روی هم رفته از بدنه‌ای محکم نیز بهره می‌برد.

از دیگر مدل‌ها به مدل A77II و A68 نیز می‌توان اشاره داشت که مگاپیکسل پایین‌تری را دارا هستند اما با قیمت‌های پایین‌تری نیز بفروش می‌رسند.

شرکت سونی همچنین در عرصه‌ی تولید دوربین‌های کامپکت دستی بر آتش دارد و سیستم‌های قابل توجهی نیز وارد میدان کرده است. برای مثال سری مدل RX100 از سری دوربین‌های کامپکت محسوب می‌شود که در مارکت بسیار محبوب و درعین حال از گرانترین دوربین‌های شرکت سونی است.

نکته‌ی قابل توجه دیگری که در ارتباط با کمپانی سونی باید متذکر شد اینست که این شرکت بزرگترین فراهم کننده‌ی حسگرهای تصویربرداری در جهان می‌باشد. در واقع هیچ یک از شرکت‌های سرشناس دیگر هیچ گاه تمایلی برای تشریک برند خود با سایر سازندگان حسگرها را از خود نشان نداده‌اند در حالیکه کمپانی سونی پا در این عرصه نهاده است. از همین رو شما ممکن است سیستمی را تهیه کنید که برندی متفاوت از برند حسگر آن داشته باشد مانند مدل‌های جدید دوربین‌های شرکت نیکون که حسگرهای سونی بر آنها نصب شده‌اند. و این بدان معناست که شرکت سونی حسگرهای سرآمدی را مهیا کرده است. باید این را نیز اذعان داشت که شرکت سونی بعضی از بهترین دوربین‌های بدون آینه را در بازار به خود اختصاص داده است. هرچند که این شرکت قدمتی به اندازه‌ی نیکون یا کانن طی نکرده است اما امکانات دسترسی به لنزهای بومی سونی نسبت به کانن و نیکون کمی محدودتر است و این محدودیت با افزایش محبوبیت سونی نیز در حال تغییر و رشد می‌باشد.

نسل سوم تولید کنندگان سونی روال تولید لنزهای خود را به گونه ای قرار داده‌اند که لنزهای این شرکت توانایی تعویض بر روی  دهانه لنزی E را دارند. باید گفت که لنزهای فراوان دیگری نیز وجود دارند که میتوان آن‌ها را فقط روی دوربین‌های بدون آینه سونی نصب کرد. همچنین باید اضافه کرد که لنزهای کوتاه فاصله‌ی ایجاد تصویریا ( flange distance ) اجازه‌ی انعطاف وسیعتری را در طراحی لنزها ایجاد کرده است.

بهترین مارک دوربین

دوربین فوجی (Fuji) | بهترین مارک دوربین

فوجی (Fuji) یکی از برندهای معتبر و صاحب سبک در دنیای تصویر است که در ژاپن قرار دارد. این کمپانی در سال 1934 میلادی به‌ عنوان یکی از شعبه‌های شرکت صنایع شیمیایی دایسل (Daicel) آغاز به کار کرد و هدف اصلی آن تولید فیلم عکاسی بود. در دهه اول فعالیت، فوجی بر تولید انواع فیلم‌های عکاسی، فیلمبرداری و ایکس ری متمرکز بود. با گذشت زمان و پس از جنگ جهانی دوم، این شرکت مستقل شد و فعالیت‌های خود را در حوزه‌هایی نظیر پزشکی (ایکس ری)، چاپ عکس، عکاسی الکترونیکی و مواد مغناطیسی گسترش داد. یکی از گام‌های مهم فوجی در سال 1962 تأسیس شرکت زیراکس فوجی (Fuji Xerox) بود.

در دهه 1980 میلادی، فوجی پیشگام تغییر از فناوری فیلم آنالوگ به دیجیتال بود و از همان زمان برای یک چشم انداز بلندمدت و تبدیل شدن به بهترین برند دوربین عکاسی سرمایه‌گذاری کرد. این شرکت در سال 1984 وارد بازار آمریکا شد و با ارائه محصولات با قیمت پایین تر سعی در رقابت با غول عکاسی آن زمان یعنی کداک (Kodak) داشت. کداک حتی از فوجی به دلیل دامپینگ قیمت شکایت کرد. اما سازمان تجارت جهانی این اتهام را رد کرد. در قرن بیست و یکم، فوجی فعالیت‌های خود را در زمینه‌های مختلف از جمله فناوری‌های دیجیتال تصویر، محصولات پزشکی، زیست فناوری و شیمیایی گسترش داد.

شعار فوجی Fuji

مفهوم و اهداف اصلی برند فوجی در شعارهای “ارزش از دل خلاقیت” و “هرگز متوقف نشو” خلاصه می‌شود. این شرکت تلاش می‌کند تا با ارائه محصولات، خدمات و فناوری‌های خلاقانه، افق‌های جدیدی را در تجارت و سبک زندگی آینده باز کند. یکی از اصول اساسی فوجی، ترکیب فناوری‌های سنتی و اصیل خود با منابع انسانی خلاق و نوآور است. به همین دلیل، این برند از تمام افراد خلاق چه در داخل و چه در خارج از شرکت استقبال می‌کند. شعار “هرگز متوقف نشو” نشان‌دهنده تعهد فوجی به پیشرفت مداوم، ساخت جامعه‌ای امن‌تر، قوی‌تر، با ارتباطات نزدیک‌تر و تبدیل به بهترین مارک و مدل دوربین عکاسی است.

بهترین مارک دوربین

محصولات فوجی Fuji

محصولات متنوع فوجی را می‌توان در سه دسته کلی مصرف‌کنندگان عمومی، حوزه سلامت و پزشکی و زمینه تجارت و صنعت دسته‌بندی کرد. در حوزه مصرف‌کننده، این برند شامل انواع دوربین‌های عکاسی دیجیتال از جمله سری‌های GFX (دوربین‌های لارج فرمت حرفهای)، سری X (دوربین‌های بدون آینه کامپکت و سبک) و سری FinePix (دوربین‌های ضد آب و گرد و غبار) می‌شود. علاوه بر این، فوجی دوربین‌ها، پرینترها، فیلم‌ها و تجهیزات جانبی چاپ سریع عکس سری Instax را نیز تولید می‌کند که نوعی بازگشت به سبک قدیمی عکاسی اما با ویژگی‌های جدید است.

دوربین بدون آینه FUJIFILM X-PRO3 را می‌توان به‌ عنوان یکی از بهترین دوربین‌های این برند معرفی کرد. این دوربین با سنسور 24 تا 26 مگاپیکسلی، پردازنده قدرتمند X-Processor 4، لرزشگیر پنج محوره و بدنه ضد آب و گرد و غبار، کیفیت و دوام فوق‌العاده‌ای را به ارمغان می‌آورد. علاوه بر تصاویر استثنایی، امکان فیلمبرداری 4K با نرخ 60 فریم بر ثانیه نیز از ویژگی‌های برجسته آن محسوب می‌شود.

در مجموع، فوجی یک برند چندملیتی و فعال در حوزه‌های مختلف از جمله عکاسی، پزشکی و زیست فناوری است. این شرکت با سابقه نزدیک به 90 سال، همواره بر نوآوری، خلاقیت و پیشرفت مداوم با در نظر گرفتن اصول زیست محیطی تاکید داشته است و در لیست بهترین برند دوربین عکاسی قرار گرفته است. مفهوم “ارزش از دل خلاقیت” و “هرگز متوقف نشو” راهنمای اصلی فعالیت‌های فوجی در راستای رسیدن به بهترین مارک و مدل دوربین عکاسی است.

این شرکت قصد دارد با تولید تجهیزات سازگار با محیط زیست و کاهش اثرات زیان‌بار، به ساخت آینده‌ای بهتر برای جامعه انسانی کمک کند. دیدنگار به‌ عنوان نمایندگی رسمی فوجی در ایران، آمادگی ارائه تمامی محصولات اورجینال این برند معتبر ژاپنی را به مشتریان ایرانی دارد و در صورت هرگونه سوال یا نیاز به راهنمایی، آماده ارائه خدمات مشاوره است.

بهترین مارک دوربین

✅دوربین لومیکس (Lumix) | بهترین مارک دوربین

لومیکس (Lumix) زیر برند شرکت ژاپنی پاناسونیک در حوزه عکاسی دیجیتال است، که سبد محصولاتش از انواع دوربین‌های جیبی و کوچک دیجیتال تا نمونه‌های حرفه ای و پیشرفته SLR را پوشش می‌دهد. در سال 2001، پاناسونیک این برند را معرفی کرد تا این غول ژاپنی نیز شانسی در رسیدن به بهترین مارک و مدل دوربین عکاسی داشته باشد. امروزه لومیکس به برندی شناخته شده در این حوزه تبدیل شده و در لیست بهترین برند دوربین عکاسی قرار گرفته است که قطعاً سابقه و اعتبار پاناسونیک در توسعه فناوری‌های پیشرفته در آن بی‌تأثیر نبوده است.

پیش از ورود به بازار عکاسی دیجیتال، پاناسونیک با درک ظرفیت‌های ایجاد شده در حوزه پردازش تصاویر دیجیتال، تحقیق و توسعه در این زمینه را از سال‌های پایانی قرن بیستم آغاز کرد. محصول نهایی آنها موتور پردازشی ونوس (Venus) نام گرفت که از آن به بعد، تقریباً تمامی محصولات این شرکت ژاپنی در حوزه عکاسی دیجیتال از آن بهره بردند. پیش از معرفی برند لومیکس، پاناسونیک از سال 1997 اولین تلاش‌ها برای ورود به دنیای عکاسی دیجیتال را با محصولاتی همچون دوربین کاردشات (Cardshot) و سری پالم کم (Palmcam) نشان داد.

رونمایی برند لومیکس Lumix

در سال 2001 و با معرفی Lumix DMC-LC5 به بازار، برند لومیکس رونمایی شد. پاناسونیک دوربین‌های لومیکس را با شعار “چشم لایکا و قلب تپنده پاناسونیک” وارد بازار کرد. لایکا سابقه طولانی در صنعت عکاسی دارد و بسیاری از تصاویر تاریخی و خاطره‌انگیز با محصولات این برند ثبت شده‌اند. در مقابل لایکا، پاناسونیک قرار داشت که در کارنامه‌اش توسعه فناوری‌های پیشرفته به چشم می‌خورد. لایکا و پاناسونیک در حوزه تولید دوربین عکاسی دیجیتال و لنزهای عکاسی، همکاری‌های تنگاتنگی دارند و بسیاری از محصولات لایکا را پاناسونیک تولید می‌کند.

در سال‌های 2002 تا 2008، پاناسونیک نسخه‌های مختلف موتور پردازشی ونوس را با ویژگی‌های متنوعی همچون بهبود لرزشگیر، افزایش سرعت پردازش تصاویر، کاهش نویز و غیره معرفی کرد. همزمان با این پیشرفت‌های فنی، لومیکس محصولات متنوعی را در این بازه زمانی روانه بازار کرد. از جمله آنها می‌توان به سری دوربین‌های سوپرزوم FZ، سری کامپکت TZ، سری بدون آینه G و سری فیلمبرداری حرفه‌ای GH اشاره کرد که هر یک به نوعی دارای ویژگی منحصربفردی در جهان بودند. مانند اولین دوربین با زوم اپتیکال 12 برابری (FZ1) ، کوچک‌ترین دوربین با زوم اپتیکال 10 برابری (TZ1) و اولین دوربین DSLR با صفحه نمایش چرخان (L10).

بهترین مارک دوربین

دوربین‌های پاناسونیک لومیکس

دوربین بدون آینه پاناسونیک Lumix DC-GH5 دارای سنسور 20.3 مگاپیکسلی CMOS Micro Four Thirds بدون فیلتر لوپاس است، که به همراه پردازشگر Venus Engine امکان عکاسی پیاپی با سرعت 12 فریم در ثانیه و فیلمبرداری 4K با سرعت 60 فریم بر ثانیه را فراهم می​‌کند. این دوربین مجهز به نمایشگر لمسی 3.2 اینچی قابل چرخش با وضوح 1.62 میلیون پیکسل، 225 نقطه فوکوس خودکار، محدوده حساسیت نوری (ISO) 100 تا 25600 و حداکثر سرعت شاتر 1/16000 ثانیه است. از دیگر ویژگی​‌های آن می‌​توان به دو ورودی XLR برای اتصال میکروفون، امکان ضبط نامحدود ویدیو 4K، خروجی HDMI 10-bit 4:2:2 و قابلیت اتصال Wi-Fi و بلوتوث در بدنه آلومینیومی ضدآب اشاره کرد.

دوربین بدون آینه پاناسونیک Panasonic lumix DC-S1H اولین دوربین بدون آینه فول فریم است که قابلیت فیلمبرداری 6K با وضوح و کیفیت بالا را دارد. علاوه بر این، برای اولین‌ بار در یک دوربین این کلاس، امکان ضبط ویدئوهای 10بیت 4K در سرعت 60 فریم بر ثانیه بدون هیچ محدودیت زمانی فراهم شده است. دوربین S1H از لنزهای سینمایی آنامورفیک پشتیبانی می‌کند و سیستم مدیریت رنگ آن با سری محصولات Varicam و GH5/GH5s پاناسونیک هماهنگ است. این دوربین گامای لگاریتمیک V-Log/V-Gamut با رنج دینامیکی وسیع 14 استاپ را ارائه می‌دهد که امکانات ویرایش رنگ در تدوین نهایی را در اختیار فیلمبرداران قرار می‌دهد. بدنه فلزی S1H در برابر نفوذ آب و گرد و غبار مقاوم است تا در شرایط سخت محیطی نیز قابل استفاده باشد.

لومیکس بهترین مارک دوربین عکاسی؟

نقطه عطف مهم تاریخچه لومیکس و تبدیل آن به بهترین مارک و مدل دوربین عکاسی، در سال 2008 رقم خورد. زمانی که پاناسونیک به همراه المپوس، استاندارد میکرو چهارسوم را برای طراحی و تولید دوربین‌های عکاسی و فیلمبرداری قابل تعویض لنز معرفی کرد. این استاندارد به طور اختصاصی درباره دوربین‌های دیجیتال بدون آینه صحبت می‌کرد. لومیکس G1 نتیجه همکاری دو غول دنیای عکاسی بود تا همان‌طور که پاناسونیک وعده داده بود، از مسیر مشابه سایر بزرگان این صنعت پیروی نکند و با نوآوری رقابت جدیدی آغاز کند.

در سال‌های 2010 تا 2017، لومیکس تمرکز ویژه‌ای بر بهبود قابلیت‌های فیلمبرداری محصولاتش داشت. در این دوره، موتورهای پردازشی جدیدی با نام های HD و FHD معرفی شدند که ویژگی‌های مختلفی از جمله پشتیبانی از پورت HDMI، فرمت‌های فیلم AVCHD و MPEG4، بهبود تشخیص چهره و کاهش مصرف انرژی را ارائه می‌کردند. محصولاتی نظیر GH4 با قابلیت ضبط ویدیو 4K و GH5 در این بازه زمانی معرفی شدند و لومیکس را به بهترین برند دوربین عکاسی حرفه‌ای بدل کردند. استقبال از این دوربین‌ها به حدی بود که بسیاری از آنها را برای ساخت فیلم و تیزرهای تبلیغاتی مورد استفاده قرار می‌دادند.
امروزه لومیکس با سری‌های متنوع محصولات، یکی از انتخاب‌های برتر دوربین‌های بدون آینه است. پاناسونیک با معرفی دوربین‌های حرفه‌ای فول فریم S1 و S1R، جدیدترین گام را برای رسیدن به بهترین برند دوربین عکاسی برداشته است. محصولات لومیکس همواره شامل نوآوری هایی بوده که بسیاری از آنها اولین نمونه در جهان محسوب می‌شوند.

بهترین مارک دوربین

✅دوربین الیمپوس (olympus) | بهترین مارک دوربین

الیمپوس یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین شرکت‌های فعال در صنایع اپتیک و تصویربرداری است که در ژاپن تأسیس شد. این شرکت در سال 1919 توسط تاکاشی یاماشیتا تأسیس شد و فعالیت خود را با تمرکز بر تولید میکروسکوپ آغاز کرد. در آن زمان، یاماشیتا که سابقه خوبی در صنعت لنز و عینک داشت، تصمیم گرفت تولید میکروسکوپ را در ژاپن راه‌اندازی کند.

در دهه 1930، الیمپوس با معرفی لنزهای Zuiko که به معنای “نور خدایان” است، وارد دنیای عکاسی شد. این لنزها که در ابتدا برای استفاده در میکروسکوپ‌ها طراحی شده بودند، بعدها به دوربین‌های عکاسی این شرکت نیز راه پیدا کردند. در همین دهه، اولین دوربین عکاسی الیمپوس موسوم به Semi Olympus I معرفی شد. یکی از دستاوردهای مهم این شرکت در آن زمان، معرفی فرمت کراپ‌دار (Half Frame) بود که با استفاده از فیلم‌های 35 میلی متری، امکان ساخت دوربین‌های کوچک تر را فراهم می‌کرد. این فرمت باعث شروع دوران جدیدی در تولید دوربین‌های کامپکت و تبدیل الیمپوس به بهترین مارک و مدل دوربین عکاسی گردید.

بهترین مارک دوربین

رقابت با نیکون و کانن

در دهه 1960، الیمپوس با معرفی خانواده دوربین‌های OM، وارد رقابت جدی با برندهای پیشرو مانند نیکون و کانن در بازار دوربین‌های حرفه‌ای شد. سیستم دوربین OM با هدف تولید دوربین‌های کوچک‌تر اما با قابلیت‌های عکاسی حرفه‌ای ایجاد گردید. در همین دوره، لنزهای برند Zuiko نیز با جدیت توسعه می‌یافتند تا با سیستم OM و سیستم دیگر موسوم به OTF در المپوس هماهنگ شوند. به این ترتیب، الیمپوس مجموعه‌ای کامل از لنزهای حرفه‌ای مناسب برای دوربین‌های خود را ارائه می‌داد و در لیست بهترین برند دوربین عکاسی قرار داشت.

در دهه 1990، الیمپوس با درک به موقع تحولات پیش رو در دنیای عکاسی، یکی از اولین شرکت‌هایی بود که به سمت دوربین‌های دیجیتال حرکت کرد. این شرکت با معرفی دوربین‌هایی مانند C-800L،D-300L و C-400L در سال 1996، رزولوشن 810 هزار پیکسلی را ارائه داد که دو برابر رزولوشن دوربین‌های رقبا در آن زمان بود. یک سال بعد، المپوس موفق به معرفی اولین دوربین دیجیتال 1.4 مگاپیکسلی جهان شد و جایگاه خود را به‌ عنوان بهترین برند دوربین عکاسی تثبیت کرد. علاوه بر این، یکی از محبوب‌ترین دوربین‌های فیلمی این شرکت موسوم به Infinity Stylus یا میو، در سال 1991 معرفی شد که از جدیدترین فناوری‌های روز در زمینه طراحی بدنه و لنز بهره می برد. با آغاز قرن 21، المپوس خانواده محبوب دوربین‌های بدون آینه Olympus Pen و سری OM-D که شامل مدل‌های E-P1،E-M5  و E-M1 می شد را معرفی کرد.

دوربین بدون آینه الیمپوس OM-D E-M10 با بدنه فوق باریک و سبک، حسگر 16 مگاپیکسلی و پردازنده تصویر قدرتمند، تصاویری با کیفیت بالا را ارائه می‌دهد. منظره‌یاب الکترونیکی با واکنش سریع، سیستم لرزشگیر سه محوره و فوکوس خودکار 81 نقطه‌ای از ویژگی‌های برجسته این دوربین هستند. سرعت تصویربرداری پی‌درپی 8 فریم بر ثانیه، اتصال Wi-Fi و نمایشگر لمسی متحرک نیز آن را به انتخابی ایده‌آل برای عکاسی حرفه‌ای تبدیل می‌کنند.

خروج از بازار دوربین عکاسی

علی‌رغم موفقیت‌های الیمپوس در زمینه تصویربرداری پزشکی و حضور قدرتمند در این حوزه، این شرکت در سال 2020 تصمیم گرفت بخش تولید دوربین‌های عکاسی خود را به شرکت ژاپنی Japan Industrial Partners بفروشد. دلیل این تصمیم، سهم کم درآمد بخش دوربین‌های عکاسی (حدود 5.5 درصد) در کل درآمد سالانه شرکت بود. با توجه به رشد سریع بازار گوشی‌های هوشمند و افزایش کیفیت حسگرها و لنزهای به‌ کار رفته در این گوشی‌ها، بازار دوربین‌های عکاسی سنتی کوچک‌تر شده بود. این واقعیت به همراه تمرکز بیش از حد الیمپوس بر روی یک فرمت خاص عکاسی (میکرو چهارسوم)، باعث شد تا این شرکت ژاپنی سهم بازار خود را از دست بدهد و در نهایت مجبور به خروج از این بازار شود.

نهایتا بهترین مارک دوربین کدام است ؟ نیکون، کانن، سونی، فوجی، لومیکس یا المپوس

در هر حال هر مارکی خصایص مخصوص بخود را دارد ولی هر سه برند تابحال سعی کرده‌اند بهترین سیستم‌های دوربین عکاسی و فیلمبرداری را ارائه دهند که شاید بتوان گفت رقابت بین این سه کمپانی برای تولید بهترین دوربین نکته‌ی مثبتی در بازار دوربین است. تولید بهترین دوربین شاید سالی در نیکون و سالی دیگر در کمپانی دیگر روی دهد.

عکاسان اغلب ممکن است یک نوع دوربین را به دوربین‌های دیگر ترجیح دهند اما جا دارد که این نکته را مورد ملاحظه قرار داد که وقتی تعدادی عکس را که با دوربین‌های متفاوت گرفته شده باشند برای مقایسه در کنار هم قرار دهیم کسی قادر نخواهد بود که تشخیص دهد که با کدام برند تصویربرداری شده است چرا که دوربین لزوما فقط وسیله است و آنچه که اهمیت دارد نحوه‌ی استفاده از این ابزار است.

پیشنهاد نویسنده : آموزش عکاسی ماکرو : چگونه از جزئیات ریز عکاسی کنیم ؟

اگر شما در صدد تهیه‌ی دوربین می‌باشید ولی هنوز در مورد مارک آن تصمیم نگرفته‌اید این بایدها و نبایدها را باید مد نظر قرار دهید :

  • به فروشگاهی که سیستم‌های دوربین بفروش می‌رساند مراجعه کنید و با دوربین‌های قابل امتحان آن فروشگاه تعدادی عکس بردارید. همواره سوالاتی از قبیل اینکه با حمل آن دوربین‌ها در دست آیا احساس راحتی دارید ؟ یا اینکه کار کردن با کدام سیستم طبیعی‌تر و راحت‌تر است ؟ را مد نظر قرار دهید.
  • تمام سیستم‌های موجود در فهرست را مورد بررسی قرار دهید. آیا برندی وجود دارد که با آن ساده‌تر ارتباط برقرار کنید ؟ ( آیا هر برندی را که مد نظر دارید را می‌توانید برای امتحان اجاره کنید ؟ )
  • نکته‌ی قابل توجه دیگر برای انتخاب دوربین محدوده‌ی انتخاب لنزهای آن دوربین است. دقت کنید آیا لنز دوربین شما در آینده نیز در دسترس خواهد بود ؟ قیمت لنزها نیز مسئله‌ای پر اهمیتی است. وقتی شروع به تحقیق درباره‌ی لنزها می‌کنید اهمیت نوع مارک دوربین نیز متجلی خواهد شد.
  • وقتی که دوربین مورد نظر خود را انتخاب کردید می‌توانید تمام مهارت‌های استفاده از آن را با دوره‌ی آموزشی ارائه شده در سایت ما فرا بگیرید.

 

محمدمهدی سلیمی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

بهترین میکروفون برای خوانندگی
بهترین میکروفون برای خوانندگی: با صدایی نقره‌ای اجرا کنید!
  • 1
  • 1071
مشاهده
بهترین دوربین عکاسی تا 20 میلیون
بهترین دوربین عکاسی زیر 20 میلیون تومان
  • 3
  • 1045
مشاهده
اتصال میکروفون به دوربین
همه چیز درباره اتصال میکروفون به دوربین عکاسی
  • 15
  • 1144
مشاهده
بهترین دوربین های عکاسی با زوم بالا
بهترین دوربین های عکاسی با زوم بالا
  • 3
  • 1247
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای