مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

آموزش براکتینگ و تنظیمات براکتینگ برای عکاسی HDR

تکنیک ها
  • محمدمهدی سلیمی
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳
  • 0
  • 595
0 دقیقه
آموزش براکتینگ - تکنیک براکتینگ

در این مقاله‌ی آموزش براکتینگ ، قصد داریم شما را با برخی از تنظیمات براکتینگ در جهت داشتن عکس‌های HDR بهتر، آشنا کنیم.

راه‌های مختلفی برای مواجهه و ثبت یک صحنه با کنتراست بالا و همچنین نوردهی مناسب به تمامی اجزای این تصاویر وجود دارد.

  • اولین و ساده‌ترین روش، عکاسی در زمان دیگری از روز است.
  • در برخی از صحنه‌ها نیز می‌توان با تغییری اندک، در نسبت زاویه‌ی دوربین به منظره، کنتراست محیط را کاهش داد.
  • راهکار سوم اما استفاده از تنظیمات براکتینگ و قابلیت‌های عکاسی HDR است. موضوعی که این مقاله‌ی آموزش براکتینگ ، قصد معرفی آن را دارد.

حالت براکتینگ (Bracketing) نه تنها در دوربین‌های DSLR ، بلکه در غالب دوربین‌های موجود در بازار وجود دارد. فرآیند بدست آوردن یک عکس HDR باکیفیت نیز در تنوع نرم‌افزارهای موجود، که بصورت موردی و یا اختصاصی بر روی این قابلیت کار می‌کنند، فراوان است. محبوب‌ترین این نرم‌افزارها که غالب عکاسان برای بدست آوردن عکس‌های اچ دی آر با توجه به تنظیمات و عکس‌های براکتینگ از آن استفاده می‌کنند؛ نرم‌افزار لایت روم سی سی (Lightroom CC) است. استفاده از نرم‌افزار لایت روم برای بدست آوردن عکس‌های اچ دی آر ، پس از استفاده از تکنیک براکتینگ ، کار پیچیده‌ای نیست ( البته ما در یک مقاله بصورت کامل به معرفی نحوه عملکرد این نرم‌افزار در مواجهه با این عکس‌ها خواهیم پرداخت ). اما در این مقاله با عنوان آموزش براکتینگ قصد داریم شما را در چند گام ساده، با این تکنیک و تنظیمات براکتینگ مربوط به آن، آشنا نماییم.

در یک روز آفتابی روشن، زمانیکه روشنایی شدت دارد و سایه‌ها عمیق و تاریک هستند، مناظر دارای کنتراست بالا، زیبایی فوق‌العاده‌ای دارند که هیچ عکاسی نمی‌تواند در مقابله با وسوسه‌ی ثبت کردن آنها، مقاومت کند. اما عکس نهایی به زیبایی صحنه‌ای که با چشمان‌مان مشاهده می‌کنیم، به ثبت نمی‌رسد و این تنها دلیل، برای بوجود آمدن تکنیک براکتینگ و عکاسی HDR است. عکس‌هایی که با این روش به ثبت می‌رسند، حداقل در بخش‌هایی دارای یکی از مشکلات زیر می‌باشند :

  • تمام تصویر به گونه‌ای واضح، دارای فقدان نوردهی مناسب است.
  • تنها سایه‌ها و سیلوئت‌ها نمایان هستند و سایر بخش‌های منظره، وضوح کافی ندارند.
  • یا اینکه نوردهی مضاعف موجب گردیده است، جزئیات موجود در بخش‌های روشن منظره، به کلی فاقد جزئیات و بافت باشند.

مواردی که در بالا عنوان کردیم، از اصلی‌ترین دلایل مشکلی است که پیشتر بدان اشاره شد؛ یعنی در عکاسی لند اسکیپ و یا عکاسی طبیعت ، شما تصاویری بدست می‌آورید که با آنچه به چشم خود دیده‌اید، فاصله‌ای بسیار دارد. این اتفاق ناخوشایند بویژه در زمانیکه نور از پشت سوژه به ساختمان یا المان‌های موجود در فریم ما تابیده باشد، بیشتر به چشم می‌آید.

برای شرح بهتر این آموزش براکتینگ و تنظیمات براکتینگ معمولی که در این عکاسی مورد استفاده قرار می‌گیرد، با یک مثال مقاله را پیش می‌بریم. یکبار که قصد عکاسی از پل (Bir Hakeim) در پاریس را داشتم، دقیقا در زمان غروب خورشید، به این محل رسیدم. خورشید در آن لحظه در هنگام غروب و در پشت آخرین ساختمان در سمت راست عکس، قرار داشت. در نتیجه ستون‌های پل، سایه‌هایی طولانی بوجود آورده بودند. عکس بالا بدون هیچ تغییر و ویرایشی، در این مقاله قرار گرفته است. با این حال که برخی از جزئیات در ابرها ( بخش‌های روشن تصویر ) و پل و ستون‌ها ( بخش‌های تاریک تصویر) نمایان است، اما تصویر بالا بوضوح دارای فقدان نوردهی کافی و در نتیجه بی‌روح است. علت استفاده از این تصویر ساده در آموزش براکتینگ ، که عکاسان بارها و بارها با مناظری از این دست مواجه می‌شوند، عدم امکان ثبت صحیح آن با هر تکنیک عکاسی بجز تکنیک و تنظیمات براکتینگ و عکاسی HDR است. برای اینکه تمامی بخش‌های این منظره بخوبی نوردهی شوند، تصمیم گرفتم در ثبت آن از تکنیک براکتینگ استفاده کرده و سپس عکس‌های بدست آمده را در نهایت به یک عکس HDR با نوردهی و کنتراست مناسب، تبدیل کنم.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
عکاسی HDR چیست؟ مقدمه ای بر عکاسی اچ دی آر برای عکاسان تازه کار

آموزش براکتینگ : براکتینگ چیست؟

در ابتدا برای آنکه تصویری دقیق‌تر از توضیحات بعدی ما در رابطه با تنظیمات براکتینگ داشته باشید، بسیار کوتاه شما را با مفهوم جبران نوردهی (Exposure Compensation) آشنا می‌کنیم. تنها کافی است بدانید، جبران نوردهی به میزان ضریبی می‌گویند که نوردهی عکس نهایی به میزان آن ضریب، نسبت به نورسنجی اولیه‌ی دوربین، کاهش و یا افزایش داشته باشد. همانطور که گفتیم، چه شما نور محیط را در ضریبی، کاهش یا افزایش دهید، در واقع عمل جبران نوردهی را انجام داده‌اید. در استفاده از تکنیک براکتینگ ، ما فارغ از نور سنجیده شده با دوربین، حداقل سه عکس از یک صحنه با تنظیمات یکسان اما ضریب نوردهی متفاوت به ثبت می‌رسانیم. اولین عکس با تنظیمات پیشنهادی دوربین به ثبت می‌رسد؛ و دو عکس بعدی با تنظیمات نوری کمی بیشتر و کمی کمتر به ثبت می‌رسند. به این تنظیمات میزان نوردهی و تعدد ثبت عکس‌های یکسان، براکتینگ می‌گویند. ویژگی AEB (Automatic Exposure Bracketing) این روزها تقریبا در هر دوربین دیجیتالی، وجود دارد. این ابزار قدرتمند با ایجاد تنظیمات براکتینگ ، امکان افزایش داینامیک رنج یک تصویر را با دریافت حداکثر اطلاعات ممکن از صحنه، ایجاد می‌کند. علت اهمیت این آموزش براکتینگ نیز در همین جا است. در عکاسی با کمک تکنیک براکتینگ ، شما روشن‌ترین های لایت‌ها را در کنار تاریک‌ترین سایه‌ها، بدون از دست دادن جزئیات، به ثبت می‌رسانید. در واقع در تلاقی عکس‌های براکتینگ ، شما با تنظیماتی ساده بر روی دوربین‌تان، سه عکس کاملا یکسان، اما با نوردهی‌های متفاوت بدست خواهید آورد.

آموزش براکتینگ : تئوری استفاده از تنظیمات براکتینگ

داینامیک رنج را بوسیله‌ی عبارتی با عنوان استاپ (Stops) اندازی گیری می‌کنیم. بطور مثال در عکاسی از یک صحنه با کنتراست متعادل ( در صورتی که بخواهید سه عکس براکتینگ بگیرید ) ، شما تنظیمات براکتینگی با ویژگی‌های زیر در هر عکس خواهید داشت :

  • عکس اول یا همان تنظیمات پیشنهادی دوربین، که استاپ صفر دارد.
  • عکس دوم با نوردهی کمتر که استاپ منفی یک (1-) دارد.
  • عکس سوم با نوردهی کمی بیشتر که استاپ مثبت یک (1+) دارد.

در مود (Aperture Priority) ، تنظیمات دیافراگم بطور مثال اگر بر روی f/11 در جهت ثبت یک عکس با عمق میدان بیشتر تنظیم شده باشد ( متغیر ثابت ) دوربین سه عکس با سرعت شاتر متفاوت ( تنظیمات متغیر ) به ثبت می‌رساند. در صورتیکه از رویه‌ای که پیشتر در این آموزش براکتینگ برای عکاسی یک منظره با کنتراست متعادل، معرفی کردیم ( از استاپ 1- تا 1+ ) پیروی کنید، به طور مثال سرعت شاتر شما در هر عکس، بصورت زیر خواهد بود :

  • 1/500 ثانیه
  • 1/1000 ثانیه
  • 1/250 ثانیه

نتیجه‌ی این سه عکس که بوسیله‌ی تکنیک براکتینگ و تنظیمات براکتینگ به ثبت رسیده است، شامل ویژگی‌های زیر خواهد بود :

  • عکس اول که با سرعت شاتر 1/500 ثانیه به ثبت رسیده است، دارای نوردهی میانگین بوده است.
  • عکس دوم که با سرعت شاتر 1/1000 ثانیه به ثبت رسیده است، عکس تیره‌تری است ( زیرا سرعت شاتر بالا، فرصت کمتری به نور می‌دهد تا از دریچه‌ی لنز دوربین ، خودش را به سنسور دوربین برساند ).
  • عکس سوم که با سرعت شاتر 1/250 ثانیه به ثبت رسیده است، روشن‌تر از دو عکس دیگر است ( زیرا بعلت باز بودن طولانی‌تر شاتر، نور بیشتری جذب شده است ).
تکنیک براکتینگ
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید، تاثیرات یک استاپ بالاتر یا پایین‌تر، بخوبی در حجم نوردهی صحنه مشخص است.

برای ثبت مناظری با میزان کنتراست بالاتر، شما باید دامنه‌ی تغییرات تنظیمات براکتینگ خود را نیز، 2 برابر کنید. پس برای ثبت این مناظر، بطور مثال استاپ‌های هر سه عکس شما به این ترتیب خواهد بود :

  • عکس اول همچون حالت قبل با همان تنظیمات پیش فرض دوربین و نور طبیعی صحنه، دارای استاپ صفر است. یعنی همان سرعت شاتر 1/500 ثانیه.
  • عکس دوم این بار، با دو استاپ نوری بیشتر ( استاپ مثبت 2 (2+) ) یعنی با سرعت شاتر 1/125 ثانیه به ثبت رسیده است.
  • و عکس آخر هم با دو استاپ نوری کمتر ( استاپ منفی 2 (2-) ) یعنی با سرعت شاتر 1/2000 ثانیه به ثبت رسیده است.

در نتیجه حجم روشنایی و یا تیرگی صحنه‌ی ما در دو عکس دیگری که با تکنیک براکتینگ به ثبت رسانده‌ایم، به دو برابر رسیده است. عکس تیره‌ی ما نسبت به عکس تیره‌ی قبلی، دو برابر تاریک‌تر بوده و در نتیجه، عکس روشن ما نیز نسبت به عکس روشن قبلی، دو برابر روشن‌تر خواهد بود. با مقایسه‌ی تصویر زیر و تصویر بالا، براحتی این تغییر استاپ نوری در هر عکس را می‌توانید بصورت همزمان مشاهده کنید.

آموزش براکتینگ

در این مقاله‌ی آموزش براکتینگ و اساسا در استفاده از تکنیک براکتینگ ، شما نیازی به محاسبات پیچیده‌ی نورسنجی نخواهید داشت. در هر کدام از مودهای محبوب و پرکاربرد دوربین شما ( بجز مود فولی اتوماتیک (Fully Automatic) ) همچون Program Mood، Aperture Priority، Shutter Speed Priority و حالت دستی یا منوآل (Manual) تنها کاری که شما انجام می‌دهید، تنظیم رنج براکتینگ ( همان استاپ‌های نوری متفاوت از یک صحنه‌ی ثابت ) و ثبت سه عکس است. باقی تنظیمات براکتینگ و عملکردهای آن، بصورت اتوماتیک در دوربین شما اتفاق می‌افتد.

آموزش براکتینگ : یافتن تنظیمات براکتینگ دوربین

برای آنکه از تنظیمات و روش عکاسی براکتینگ در دوربین خود آگاه شوید، شما می‌بایست قبل از هر چیز، دفترچه راهنمای دوربین خود را مطالعه فرمایید. بعلت محبوبیت این روش در غالب دوربین‌ها، این تنظیمات بسیار ساده و سریع انجام می‌شود. پس از یافتن تنظیمات براکتینگ در دوربین خود، سه عکس ثابت با نوردهی‌های متفاوت، به ثبت برسانید و سپس از صحت نوردهی این عکس‌ها برای دست‌یابی به تصاویری مناسب برای براکتینگ و عکاسی HDR اطمینان حاصل کنید. همانطور که در این مقاله‌ی آموزش براکتینگ به شما گفتیم، استفاده از تکنیک براکتینگ در صورتی که چند اصل ساده‌ی آن را بشناسید، به هیچ وجه فرآیندی پیچیده نیست.

آموزش براکتینگ : آشنایی با چند ترفند ساده از تکنیک براکتینگ

  • یکی از تجهیزات ضروری برای استفاده از تکنیک براکتینگ و همینطور عکاسی HDR ، استفاده از سه پایه است. استفاده از سه پایه موجب می‌گردد، تمامی عکس‌های شما بدون کوچکترین تغییر و لرزشی و از یک زاویه‌ی دقیقا مشابه به ثبت برسند.
  • در صورتی که در هنگام عکاسی با استفاده از تکنیک براکتینگ ، سه پایه بهمراه نداشتید، می‌توانید از مود عکاسی پیوسته (Continuous Shooting) بهره ببرید. البته قطعا نتیجه با زمانیکه از سه پایه استفاده می‌کنید، متفاوت بوده و احتمالا عکس نهایی، دارای کیفیتی کمتر خواهد بود. تمام تلاش‌تان را انجام دهید که دوربین با کمترین لرزش و تغییر زاویه‌ی ممکن، عکس‌ها را به ثبت برساند.
  • بعد از ثبت سه عکس اگر یکی از عکس‌ها به تصویر ایده‌آل ذهنی شما از منظره نزدیک بود، می‌توانید از دو عکس دیگر فاکتور گرفته و در غیر این صورت، چاره‌ای جز تلفیق این سه عکس با استفاده از تکنیک HDR در جهت دست‌یابی به عکس ایده‌آل نهایی وجود ندارد.
  • در صورتی که از ابتدا قصد عکاسی چند عکس برای رسیدن به یک عکس اچ دی آر را دارید، قطعا از عمق میدان یکسان هر سه عکس، مطمئن شوید. برای این کار می‌توانید مود دوربین خود را بر روی حالت Aperture Priority یا دستی (Manual) قرار دهید. در این وضعیت تنها کافی است، تنظیمات دیافراگم مناسب را تعیین نمایید.

پس از آشنایی نسبی با تکنیک براکتینگ و عکاسی HDR و ثبت چند عکس، حالا نوبت به انتخاب نرم‌افزاری در جهت تلفیق این عکس‌ها می‌رسد. ما بزودی در مقاله‌ای دیگر بصورت کامل به معرفی امکانات نرم‌افزار لایت روم در جهت بدست آوردن عکس‌های اچ دی آر خواهیم پرداخت.

تنظیمات براکتینگ

با مجله دیدنگار همراه باشید تا پاسخ تمامی سوالاتتان را دریافت کنید

مقاله آموزش براکتینگ و تنظیمات براکتینگ برای عکاسی HDR برای شما مفید بود؟

اگر در زمینه عکاسی فعالیت می‌کنید، تجربیات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید

⭐️ مشاهده فروشگاه اینترنتی دوربین و لوازم عکاسی دیدنگار ⭐️

محمدمهدی سلیمی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

تجهیزات نورپردازی که هر عکاسی در ۲۰۲۵ به آن نیاز دارد
  • 0
  • 253
مشاهده
مسابقه عکاسی زیر آب 2025؛ دریچه‌ای به دنیای جادویی اعماق دریا
  • 0
  • 289
مشاهده
عکاسی 360 درجه و واقعیت مجازی
  • 0
  • 330
مشاهده
عکاسی شگفت انگیز از نورهای نئون و فضای شهری در شب
  • 0
  • 292
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای