مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

وصل کردن ایرپاد به لپ تاپ

تکنولوژی
  • سبا گیلکی
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
  • 0
  • 881
12 دقیقه
اتصال ایرپاد به لپ تاپ

می‌دانیم که اتصال ایرپاد به لپ تاپ برای بعضی افراد امری ضروری است؛ اما ایرپاد چیست؟ هندزفری‌های بی‌ سیم برند اپل تحت عنوان ایرپاد شناخته می‌شوند. البته امروزه بسیاری از برندها در زمینه تولید هندزفری‌های بی‌ سیم فعال بوده و محصولات خود را تحت عنوان ایرپاد به بازار عرضه کرده‌اند. در بسیاری از مواقع پیش می‌آید که کاربران قصد متصل کردن ایرپاد به لپ‌ تاپ یا کامپیوتر خود را داشته باشند. بدیهی است که ایرپادهای اپل به واسطه‌ هماهنگی برند با انواع مک‌ بوک، اتصال بسیار آسانی با این دستگاه‌ها خواهند داشت. اما شاید اتصال آن‌ها به لپ‌ تاپ‌هایی که از سیستم عامل ویندوز پشتیبانی می‌کنند با قدری دشواری همراه باشد. البته این دشواری در اتصال ممکن است برای اتصال سایر مدل‌های ایرپاد نیز به وجود بیاید.

در این مقاله قصد داریم تا به بررسی نحوه‌ اتصال ایرپاد به انواع لپ‌ تاپ در ویندوزهای مختلف و همچنین لپ‌ تاپ‌های مک‌ بوک بپردازیم. البته لازم است تا قبل از پرداختن به این موضوع نکات مهم پیش از اتصال ایرپاد به لپ‌ تاپ را بررسی کنیم. بنابراین برای آشنایی با نحوه اتصال ایرپاد به لپ‌ تاپ تا انتهای متن با ما همراه باشید.

اولین گام پیش از اتصال ایرپاد به لپ‌ تاپ

قبل از اتصال ایرپاد به لپ‌ تاپ باید به سه نکته توجه شود. نکته‌ اول آن است که ایرپادها هندزفری‌های بی‌ سیم بوده و به صورت شارژی کار می‌کنند. پس در وهله‌ اول باید از شارژ داشتن ایرپادها اطمینان حاصل کنیم. پس از آن نیز در نظر داشته باشید که به واسطه‌ عملکرد بی‌ سیم ایرپادها، اتصال آن‌ها به انواع لپ‌ تاپ از طریق بلوتوث صورت می‌گیرد. بنابراین لپ‌ تاپ یا دستگاهی که قرار است ایرپاد به آن متصل شود باید از بلوتوث پشتیبانی کند. امروزه بسیاری از لپ‌ تاپ‌ها به بلوتوث داخلی مجهز شده‌اند؛ با این حال اگر از سیستمی استفاده می‌کنید که از بلوتوث پشتیبانی نمی‌کند، می‌توانید جهت اتصال ایرپاد به سیستم از دانگل‌های بلوتوث استفاده کنید. سومین نکته در هنگاه اتصال ایرپاد به لپ‌ تاپ قرارگیری آن در حالت Pair Mode است. برای قرارگیری ایرپاد در حالت Pair Mode کافی‌ست تا ایربادها را درون کیس شارژ قرار داده و درب کیس را باز کنید. سپس دکمه‌ای که در پشت کیس شارژ قرار داشته را فشار دهید با چراغ وضعیتی که در قسمت جلوی کیس شارژ قرار دارد از رنگ نارنجی به رنگ سفید تبدیل شود.

آموزش استفاده از گوگل میت

نحوه وصل کردن ایرپاد به لپ تاپ ویندوز و مک‌ بوک

به واسطه‌ عملکرد متفاوتی که سیستم عامل‌های ویندوز و مک‌بوک با یک‌دیگر دارند، نحوه اتصال انواع ایرپاد به این سیستم عامل‌ها نیز با یک‌دیگر قدری متفاوت است. در ادامه نحوه‌ اتصال ایرپاد به سیستم عامل ویندوز و مک‌ بوک را مورد بررسی قرار می‌دهیم. اما بهتر است در ابتدا نگاهی تصویری به اتصال ایرپاد به ویندوز 10 داشته باشیم.

 

1234567

نحوه اتصال ایرپاد به لپ تاپ | ویندوز 10

جهت اتصال ایرپاد به لپ‌ تاپ‌هایی که از سیستم عامل ویندوز 10 پشتیبانی می‌کنند کافی‌ست تا مراحل زیر به ترتیب طی شود.

  1. در وهله‌ اول ایرپاد را در حالت Pair Mode قرار داده تا ویندوز توانایی شناسایی آن را داشته باشد.
  2. پس از قرارگیری ایرپاد بر روی حالت Pair Mode وارد قسمت Start شده و بر روی گزینه‌ Settings کلیک کنید.
  3. پس از باز شدن صفحه‌ Settings بر روی گزینه‌ Devices کلیک کرده و از صفحه‌ باز شده گزینه‌ بلوتوث را انتخاب کرده و آن را روشن کنید.
  4. سپس بر روی گزینه‌ Add Bluetooth or Other Device کلیک کرده و در صفحه‌ باز شده گزینه‌ بلوتوث را انتخاب کرده و از بین گزینه‌های باز شده نام ایرپاد را انتخاب کنید.
  5. سپس منتظر بمانید تا روند اتصال کامل شود. لازم به ذکر است که ممکن است در وهله‌ اول اتصال ایرپاد به سیستم در حدود 20 ثانیه به طول بینجامد.
  6. سپس بر روی گزینه‌ ایرپاد کلیک کرده و در صفحه‌ باز شده گزینه‌ Done را انتخاب کنید.
  7. سپس در پایین همان صفحه نام دستگاه را در قسمت Audio پیدا کنید. زمانی که نام دستگاه در قسمت Audio مشاهده شد به معنای آن است که ایرپاد و لپ‌ تاپ با یک‌دیگر جفت شده‌اند.
  8. جهت اتصال کافی‌ست بر روی گزینه‌ ایرپاد کلیک کرده و گزینه‌ Connect را انتخاب کنید.

نحوه اتصال دوباره ایرپاد به ویندوز 10

زمانی که اتصال ایرپاد و ویندوز برقرار می‌شود، پس از جدا شدن ایرپادها از کیس شارژ اتصال آن‌ها به صورت اتوماتیک صورت می‌گیرد. اما در برخی موارد ممکن است این اتفاق نیفتد. در چنین شرایطی جهت اتصال دوباره‌ ایرپاد به ویندوز باید مراحل زیر طی شود.

  • مجددا از قسمت Settings و Devices وارد بخش بلوتوث شده و آن را در حالت روشن قرار دهید.
  • سپس بر روی گزینه‌ Add Bluetooth or Other Device کلیک کرده و به بخش Audio بروید.
  • در قسمت Audio بر روی گزینه‌ ایرپاد کلیک کرده و مجددا گزینه‌ Connect را انتخاب کنید.
  • در چنین شرایطی ایرپاد صدایی به معنای تایید اتصال تولید می‌کند.

چنانچه بعد از طی این مراحل اتصال صورت نگرفت باید ایرپادها مجددا داخل کیس شارژ قرار گرفته و تنظیمات اتصال ایرپاد به سیستم از ابتدا تکرار شود. با این تفاوت که قبل از این امر باید نام ایرپاد از فهرست بلوتوث لپ‌ تاپ Remove شود تا ایرپادها از حالت Paired با لپ‌ تاپ خارج شوند.

نحوه اتصال ایرپاد به لپ تاپ | ویندوز 11

جدیدترین سیستم عامل ویندوزی که در حال حاضر بسیاری از کاربران مورد استفاده قرار می‌دهند ویندوز 11 است. جهت اتصال ایرپاد به ویندوز 11 لازم است 5 مرحله زیر طی شود.

  1. از قسمت راست پایین صفحه‌ نمایش بر روی گزینه‌ Quick Settings کلیک کرده و بر روی آیکونی که به شکل اتصال رو به بالا طراحی شده کلیک کنید.
  2. با کلیک بر روی این گزینه تعدادی از آیتم‌های ضروری نمایان شده که بلوتوث نیز در بین آن‌ها قرار دارد. پس از باز شدن این صفحه بر روی گزینه‌ بلوتوث کلیک کرده و از بین گزینه‌های موجود وارد قسمت Go To Settings شوید.
  3. پس از ورود به تنظیمات بلوتوث بر روی گزینه‌ On کلیک کرده تا بلوتوث روشن شود.
  4. سپس بر روی گزینه‌ Add Device کلیک کرده و در صفحه‌ باز شده گزینه‌ بلوتوث را انتخاب کنید.
  5. از آن‌جایی که قبلا ایرپادها در حالت Paired قرار گرفته‌اند، باید نام ایرپاد در صفحه‌ باز شده نمایش داده شود. بر روی نام ایرپاد کلیک کرده تا اتصال ایرپاد به دستگاه صورت گیرد.

نحوه اتصال ایرپاد به ویندوز 7

چنانچه از کامپیوترهای کمی قدیمی‌تر و یا لپ‌ تاپ‌های استفاده می‌کنید که به سیستم عامل ویندوز 7 مجهز شده‌اند نیز می‌توانید جهت اتصال ایرپاد به دستگاه خود اقدام کنید؛ بنابراین جای نگرانی نیست. برای این امر لازم است تا 5 گام زیر طی شود.

  1. ابتدا وارد گزینه‌ استارت شده و بر روی Control Panel کلیک کنید.
  2. در پنجره‌ باز شده گزینه‌ Devices And Printers را انتخاب کرده و در صفحه باز شده روی گزینه‌ Add Device کلیک کنید.
  3. از آن‌جایی که ایرپاد از قبل بر روی حالت Paired Mode قرار گرفته باید در صفحه‌ باز شده ویندوز ایرپاد را شناسایی کرده باشد.
  4. پس از شناسایی ایرپاد توسط ویندوز بر روی آن کلیک کرده و سپس گزینه‌ Next را انتخاب کنید. پس از این امر اتصال ایرپاد به سیستم عامل برقرار شده است.
  5. پس از برقراری این اتصال نام ایرپاد شما در لیست دستگاه‌های جفت شده قابل مشاهده است.

نحوه وصل کردن ایرپاد به لپ تاپ | مک‌ بوک

همانطور که قطعا می‌دانید در صورتی که از لپ‌ تاپ‌های برند اپل که تحت عنوان مک‌ بوک شناخته می‌شوند استفاده می‌کنید، روند اتصال ایرپاد به مک‌ بوک برای شما آسان‌تر است. جهت برقراری این ارتباط مراحل زیر باید طی شود.

  1. پس از قرارگیری ایرپاد در حالت Paired Mode در مک‌ بوک خود وارد Apple Menu شده و بر روی گزینه‌ System Preferences کلیک کنید.
  2. در صفحه‌ باز شده گزینه‌ بلوتوث را انتخاب کرده و آن را روشن کنید.
  3. سپس در صفحه‌ بلوتوث به بخش Device رفته و در بین گزینه‌های موجود نام ایرپاد خود را پیدا کنید.
  4. پس از آن کافی است تا بر روی گزینه Connect کلیک کرده تا اتصال ایرپاد به سیستم عامل صورت گیرد.

چنانچه پس از انتخاب گزینه‌ Connect با ارور Couldn’t Connect this Device مواجه شدید می‌توانید به شیوه زیر عمل کنید. ابتدا بلوتوث مک‌ بوک را خاموش کرده و پس از چند دقیقه مجددا آن را روشن کنید. سپس مراحل بالا را مجددا تکرار کنید. همچنین می‌توان هر دو دستگاه را خاموش کرده و پس از مدتی آن‌ها را روشن و مجددا مراحل بالا را طی کرد.

از دیگر روش‌هایی که برقراری اتصال ایرپاد به مک‌ بوک را امکان‌پذیر می‌کند ریست کردن ایرپاد است. برای این امر کافی است تا با استفاده از آیفون یا آیپد خود وارد بخش Settings شده و بر روی گزینه‌ بلوتوث کلیک کنید. سپس بر روی گزینه‌ ایرپاد کلیک کرده و گزینه‌ Forget this Device را انتخاب کنید. سپس ایرپاد را درون کیس شارژ قرار داده و درب آن را باز بگذارید. به این ترتیب قرارگیری ایرباد بر روی حالت Paired Mode را تکرار کرده و سپس مراحل اتصال ایرپاد و مک‌بوک را مجددا تکرار کنید.

نحوه اتصال دوباره ایرپاد به مک‌ بوک

جهت اتصال مجدد ایرپاد به همان مک‌ بوکی که با آن Paired شده است کافی است تا از نوار Menu مک‌بوک آیکون بلوتوث را انتخاب کرده و ایرپاد را نیز روشن کنید. پس از آن نام ایرپاد در لیست بلوتوث ظاهر می‌شود که با انتخاب گزینه‌ Connect ارتباط مک‌بوک و ایرپاد برقرار می‌گردد. علاوه بر این کار می‌توان جهت اتصال مجدد ایرپاد به مک‌ بوک بر روی آیکون تنظیم صدا کلیک کرده و سپس نام ایرپاد را انتخاب کنید. پس از این امر اتصال ایرپاد به مک‌ بوک با صدای منتشر شده در ایرپاد تایید می‌شود.

تکنولوژی

در آخر بدانید

امروزه استفاده از هندزفری‌های بی‌ سیم که تحت عنوان ایرپاد شناخته می‌شوند در بین کاربران بسیار رواج یافته است. عملکرد بی‌ سیم این ایربادها سبب می‌شود تا اتصال آن‌ها به انواع لپ‌ تاپ و مک‌ بوک نیازمند برخی تنظیمات داخلی باشد. اتصال ایرپادها به سیستم عامل‌های مختلف از طریق بلوتوث صورت می‌گیرد. بنابراین برای اتصال ایرپاد به لپ‌ تاپ و کامپیوتر در وهله‌ اول باید از روشن بودن بلوتوث سیستم اطمینان حاصل شود. پس از آن نیز از طریق تنظیمات داخلی اتصال ایرپاد و سیستم عامل برقرار می‌شود. تفاوت‌های موجود در سیستم عامل‌های ویندوز و مک‌ بوک سبب می‌شود تا نحوه‌ برقراری اتصال ایرپاد در این سیستم عامل‌ها قدری با یک‌دیگر تفاوت داشته باشد.

اتصال ایرپاد به لپ تاپ از نظر شما در کدام سیستم عامل آسان‌تر است؟ آیا تا به حال از ایرپاد استفاده کرده‌اید؟ تا چه حد با تنظیمات ایرپاد از طریق لپ تاپ آشنایی دارید؟ به نظرتان مهم‌ترین ویژگی و امکانات هنگام استفاده از ایرپاد چیست؟ نظرات و دیدگاه‌های خود را با در میان بگذارید و اگر روش جدیدتری را برای اتصال ایرپاد به سایر دیوایس‌ها می‌شناسید حتما به ما بگویید. همچنین این مقاله را برای دوستانتان که از ایرپاد استفاده می‌کنند بفرستید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

سامسونگ شیائومی
سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

ساخت فیلم با چاشنی هوش مصنوعی: دنیای جدید خلاقیت‌های سینمایی!
  • 0
  • 478
مشاهده
عکاسی هوشمند با قدرت هوش مصنوعی: آینده همین حالاست!
  • 0
  • 455
مشاهده
تفاوت لپ تاپ استوک و نو و لپ تاپ روی میز
تفاوت لپ تاپ استوک و نو 💻​🧑‍💻​💫
  • 0
  • 539
مشاهده
بهترین تعمیرکاران آیفون تصویری تهران
بهترین تعمیرکاران آیفون تصویری تهران ✅​🧑‍🔧​🪛​
  • 0
  • 485
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای