مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

آموزش استفاده از اپلیکیشن Camera Connect کانن

تکنیک ها
  • سبا گیلکی
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳
  • 8
  • 996
12 دقیقه
اپلیکیشن Camera Connect

در این مقاله قصد دارم به صورت کامل آموزش استفاده از اپلیکیشن Camera Connect کانن را برایتان بگویم.

یکی از ویژگی‌هایی که در اغلب دوربین‌های دیجیتال جدید مشاهده می‌شود، وای فای داخلی است. البته شاید نتوان آن را یک ویژگی ضروری دانست و قطعا نبود آن آسیبی به عکاسی شما نمی‌زند.

در واقع با استفاده از این برنامه‌ها می‌توانید راحت‌تر دوربین خود را کنترل کرده و یا از راه دور با آن عکس ثبت کنید، همچنین انتقال تصاویر به گوشی موبایل نیز با سرعت بسیار بیشتری صورت می‌گیرد.

کانن نیز برای اتصال دوربین‌های DSLR خود به گوشی‌های موبایل ، اپلیکیشنی را طراحی کرده که Canon Camera Connect نام دارد. پیش از آن اپلیکیشن‌هایی تحت عنوان EOS Remote و Canon CameraWindow وجود داشتند که امروزه دیگر استفاده نمی‌شوند.

در این مقاله، آموزش استفاده از اپلیکیشن Camera Connect کانن را خواهم گفت. توجه داشته باشید این آموزش با پیش فرض اینکه شما می‌دانید چگونه وای فای را در دستگاه خود روشن کنید، نوشته شده است.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد

اتصال اپلیکیشن Camera Connect به گوشی‌های هوشمند | انتقال عکس از دوربین

اپلیکیشن Camera Connect

مرحله 1: سازگاری دوربین را بررسی کرده و سپس اپلیکیشن را دانلود کنید

در حال حاضر اپلیکیشن Camera Connect کانن به صورت رایگان برای سیستم عامل‌های اندروید و ios عرضه شده و می‌توانید آن را از اپ استورهای مربوطه دانلود کنید. اما قبل از اینکه آن را بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنید، توجه داشته باشید که تعدادی از دوربین‌های کانن از آن پشتیبانی نمی‌کنند.

بهتر است ابتدا بررسی کنید که آیا دوربینتان از وای فای داخلی پشتیبانی می‌کند یا خیر. لیست کامل دوربین‌هایی که از این فناوری پشتیبانی می‌کنند را می‌توانید در این لینک ببینید.

لازم به ذکر است که این آموزش توسط یک دوربین کانن 6D و یک گوشی هوشمند موتورولا Moto X ساخته شده است.

 

مرحله 2: Wi-Fi را در دوربین خود فعال کنید

این مرحله بسته به مدل دوربین شما احتمالا متفاوت خواهد بود. برای Canon 6D، این یک فرآیند تا حدودی پیچیده است، اما به طور خلاصه به این صورت می‌شود :

شما دوربین خود را به یک نقطه اتصال وای فای یا یک هات اسپات تبدیل می‌کنید و به وسیله گوشی هوشمندتان به آن متصل می‌شوید. سپس از طریق اپلیکیشن با دوربین ارتباط برقرار کرده و از امکاناتی مثل عکاسی از راه دور یا انتقال تصاویر به صورت بی سیم استفاده می‌کنید.

توجه داشته باشید که این کار اینترنت گوشی موبایل شما را به صورت موقت ( تا زمانی که به وای فای دوربینتان متصل باشید ) قطع خواهد کرد. اگر از اینترنت سیم کارت خود نیز استفاده می‌کنید، لازم است آن را قطع کنید.

 

مرحله 3: رابط اپلیکیشن Camera Connect را به دوربین پیدا کنید | روش های انتقال عکس از دوربین

بعد از اینکه موفق شدید گوشی هوشمند خود را به صورت کامل به دوربینتان وصل کنید، برنامه راه اندازی شده و همانطور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، یک صفحه با چند گزینه مختلف مقابلتان قرار خواهد گرفت.

منوی برنامه ساده بوده و حداقل موارد ممکن در صفحه اول آن قرار دارد تا بتوانید به راحتی با آن ارتباط برقرار کرده و استفاده کنید. به احتمال زیاد دو گزینه اول بیش از همه‌ مورد استفاده شما قرار خواهند گرفت که در شرح این مقاله، برایتان به صورت کامل توضیح خواهم داد.

 

صفحه اصلی اپلیکیشن Camera Connect

گزینه Images on camera

با استفاده از این گزینه می‌توانید گالری دوربین خود را به ترتیب مشاهده کنید. همچنین امکان مرتب سازی بر اساس نام و تاریخ هم وجود دارد. برای بزرگنمایی هر تصویر کافی است روی آن یکبار ضربه بزنید. سپس سه گزینه پایین تصویر ظاهر می‌شود که به صورت زیر است :

  • ذخیره در حافظه گوشی
  • موردعلاقه ( با علامت ستاره نشان داده می‌شود )
  • انتقال به سطل زباله
شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
بهترین لوازم جانبی فلاش دوربین کدامند؟

به یاد داشته باشید که اگر می‌خواهید تصویری را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید، تا زمانی که به دوربینتان متصل هستید اینترنت نخواهید داشت و برای این کار، باید اتصال اپلیکیشن و دوربین را قطع کنید.

برای این کار ابتدا گزینه Save to camera را برای ذخیره عکس در حافظه گوشیتان بزنید، سپس هنگامی که عکس دانلود شد، از نرم افزار خارج شده و سپس عکس را به اشتراک بگذارید.

انتقال عکس از دوربین به گوشی هوشمند
مشاهده عکس‌های دوربین در گوشی

گزینه Remote shooting

این گزینه به شما این امکان را می‌دهد که تصویر دوربینتان را به صورت زنده بر روی صفحه نمایش گوشی هوشمندتان مشاهده کرده و تنظیمات را از این طریق کنترل کنید. تنظیمات قابل دسترسی از این طریق عبارتند از :

سرعت شاتر، دیافراگم، ایزو، جبران نوردهی، مود drive، حالت فوکوس و البته دکمه شاتر برای ثبت عکس.

این کنترل‌ها تنها در زمانی قابل استفاده خواهند بود که دوربینتان بر روی مود دستی یا M قرار داشته باشد. هر یک از این موارد را می‌توانید از طریق صفحه نمایش لمسی گوشی هوشمندتان کنترل کرده و به طور دلخواه تغییر دهید.

برای این بخش، کاستی‌هایی نیز وجود دارد که می‌تواند بهتر باشد، اما در حال حاضر نیز بسیار خوب است و مخصوصا برای عکاسانی که قصد دارند از زوایای متفاوت یا از فاصله دور عکاسی کنند، که معمولا دسترسی خوبی به صفحه نمایش دوربین ندارند، عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد.

 

ثبت عکس با اپلیکیشن Camera Connect
اپلیکیشن Camera Connect

گزینه Camera settings

گزینه سوم و آخر صفحه اصلی اپلیکیشن Camera Connect ، احتمالا کم استفاده‌ترین و بی فایده‌ترین گزینه است؛ این مورد به شما امکان تنظیم تاریخ، زمان و منطقه زمانی را در دوربینتان می‌دهد. به احتمال زیاد شما هیچ وقت از این ویژگی‌ها استفاده نخواهید کرد، مگر اینکه خیلی قصد مسافرت داشته باشید.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد

 

صفحه تنظیمات دوربین در اپلیکیشن کمرا کانکت

حالا بیایید به صورت خلاصه نگاهی به اتصال دوربین به گوشی هوشمند داشته باشیم.

چگونه دوربین کانن را به گوشی آیفون وصل کنیم؟

جهت استفاده از نرم ‌افزار Camera Connect و امکان اتصال دوربین کانن به گوشی‌های آیفون باید نسخه IOS این نرم ‌افزار را بر روی گوشی خود نصب کنید. پس از نصب این نرم ‌افزار بر روی گوشی که می‌توان از لینک (https://sibapp.com/applications/ccv2 ) آن را نصب کرد، کافی‌ست تا مراحل زیر را طی کرده تا اتصال بین دوربین کانن و گوشی آیفون شما برقرار شود.

  • دوربین را روشن کرده و دکمه منو آن را فشار دهید.
  • از منو دوربین بر روی گزینه‌ WiFi /NFC کلیک کرده و یا در صورتی که دوربین از بلوتوث پشتیبانی می‌کند اتصال بلوتوث را برقرار کنید.
  • پس از انتخاب این گزینه بر روی گزینه‌ Enable کلیک کرده و سپس اوکی کنید.
  • در مرحله‌ بعد باید برای دوربین خود نام مستعاری وارد کرده و آن را اوکی کنید.
  • پس از این امر بر روی گزینه‌ WiFi Connection کلیک کرده و از بین گزینه‌های موجود اتصال به تلفن هوشمند را انتخاب کنید.
  • در مرحله بعد بر روی گزینه‌ Easy Connection و یا در برخی از دوربین‌ها گزینه‌ Connect کلیک کرده تا تنظیمات دوربین جهت اتصال آن به تلفن همراه تکمیل شود.
  • سپس نوبت به آن می‌رسد تا به قسمت تنظیمات گوشی خود رفته و از بین گزینه‌های موجود در قسمت WiFi نام دوربین را پیدا کرده و به آن متصل شوید. در صورتی که از شما رمز عبور وای‌ فای را خواست، رمز عبور موجود بر روی دوربین را وارد کنید.
  • سپس برنامه‌ Camera Connect را بر روی گوشی باز کرده و از بین گزینه‌های موجود در آن بر روی نام دوربین کانن کلیک کنید تا اتصال برقرار شود.
  • در صورتی که اتصال به درستی صورت گرفته باشد LCD دوربین خاموش شده و پیغام Connect to Camera را نشان می‌دهد.

نحوه اتصال دوربین کنون به گوشی اندروید

با استفاده از نرم ‌افزار Canon Connect می‌توان دوربین‌های کانن را به گوشی‌های دارای سیستم عامل اندروید نیز متصل کرد. تنها تفاوت این امر با اتصال دوربین به گوشی‌های IOS در آن است که باید نرم ‌افزار Canon Connect انتخابی، نسخه‌ اندروید باشد. امکان دانلود و نصب نسخه‌ اندروید نرم ‌افزار Canon Connect از گوگل‌ پلی وجود دارد. پس از نصب نسخه اندروید نرم ‌افزار، کافی‌ست تا مراحل اتصال دوربین کانن به گوشی آیفون را بر روی گوشی اندروید خود تکرار کنید.

اپلیکیشن Camera Connect چه کارهای دیگری انجام می‌دهد؟

عکاسی با فرمت JPG یا خام RAW

این برنامه حتی در هنگام عکاسی با رزولوشن بالا و در فرمت خام RAW نیز پاسخگو است، فرقی ندارد حجم یا رزولوشن فایلتان چقدر باشد، می‌توانید روی آن حساب کنید.

همچنین می‌توانید هنگام ذخیره تصاویر در گوشی هوشمندتان، فرمت‌های خام RAW را به JPG تغییر دهید.

عکس‌های JPG گرفته شده از هر دوربینی را خواهید خواند

اگر تصاویر JPG گرفته شده از هر دستگاه دیگری را دارید، احتمالا اپلیکیشن Camera Connect قادر به خواندن و انتقال آنها به گوشی هوشمند شما خواهد بود.

من این کار را با استفاده از دوربین‌های الیمپوس Tough TG-2، فوجی فیلم x100s و دوربین کانن 5D Mark III انجام داده‌ام؛ بنابراین تصور می‌کنم که این امر در مورد سایر مدل‌های دوربین نیز صادق است.

کارهایی که اپلیکیشن Camera Connect انجام نمی‌دهد

این کاستی‌ها، مخصوص استفاده از برنامه با دوربین کانن 6D است. برخی از این موارد ممکن است در هنگام استفاده از برنامه با سایر مدل‌های دوربین وجود نداشته باشد یا به شکلی متفاوت باشد.

استفاده از حالت پرتره در عکاسی از راه دور

برای این که این ویژگی فعال شود و بتوانید از حالت پرتره استفاده کنید، لازم است رابط کاربری بچرخد، اما این مورد در اپلیکیشن Camera Connect دیده نمی‌شود، یا حداقل من آن را پیدا نکردم که فعال کنم.

این مورد در بعضی از عکس‌های بالا نیز مشهود است.

فیلم برداری از راه دور

هنگامی که وای فای در دوربین شما فعال باشد، نمی‌توانید به صورت همزمان عملکرد فیلم‌برداری را هم فعال کنید. بنابراین متاسفانه امکان فیلم‌برداری از راه دور وجود ندارد.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد

تایم لپس

در حالی که می‌توانید دوربین خود را تنظیم کنید تا به صورت مداوم و در فواصل زمانی مختلف عکاسی کند، اما گزینه‌ای برای ثبت تصاویر تایم لپس وجود ندارد. این ویژگی است که امیدوارم کانن در نسخه‌های بعدی، آن را به اپلیکیشن خود اضافه کند.

جمع بندی

امیدوارم نکاتی که در این مقاله گفتم به شما کمک کند تا بهتر و مفیدتر از اپلیکیشن Camera Connect استفاده کنید. اگر یکی از دوربین‌هایی را دارید که از ویژگی وای فای داخلی پشتیبانی می‌کند، حتما از این اپلیکیشن استفاده کرده و تجربیات خود را با من در میان بگذارید.

آیا شما کاربردهای دیگری از این برنامه را می‌شناسید که در این مقاله به آن اشاره نکرده باشم؟

امیدوارم نکاتی که در مقاله ” آموزش استفاده از اپلیکیشن Camera Connect کانن “ برایتان گفتم مفید بوده باشد. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین اگر پرسشی دارید، آن را در بخش نظرات همین پست مطرح کنید تا پاسخ دهم.

 

سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

تجهیزات نورپردازی که هر عکاسی در ۲۰۲۵ به آن نیاز دارد
  • 0
  • 324
مشاهده
مسابقه عکاسی زیر آب 2025؛ دریچه‌ای به دنیای جادویی اعماق دریا
  • 0
  • 233
مشاهده
عکاسی 360 درجه و واقعیت مجازی
  • 0
  • 253
مشاهده
عکاسی شگفت انگیز از نورهای نئون و فضای شهری در شب
  • 0
  • 318
مشاهده
دیدگاه ها8
  1. فاراب

    مقاله تون بسیاااار مفید و مختصر و کلیدی بود ممنونم ازتون

    1. T...........

      بله درسته خیلی خوب و کامل بود.
      با سپاس

  2. Maryam

    عالی بود

    1. PhotoBarg

      سلام وقت بخیر
      خیلی عالی

  3. Mina

    سلام برنامه خیلی کاربردی هست.

  4. سحر پاک سرشت

    سلام برنامه خیلی خوبی هست

  5. دنیا

    سلام ممنون بابت اموزش خوبتون

  6. عبدالرحمان حمیدی

    سلام
    بنده با آنکه ۸ سال است با این برنامه بر روی کرین فیلمبرداری میکنم ولی متاسفانه چند ماهی است که گوشی موبایلم را عوض کرده ام و متوجه شدم که روی گوشی های با اندروید بالا کلید زوم آن حذف خواهد شد و در واقع برای استفاده از آن بر روی کرین مهمترین نقش را زوم میدانم و مجبور هستم که با گوشی قدیمیم کار کنم که واقعا کسل کننده ست
    آیا هیچ ورژن دیگری دارد که بر روی همه ی گوشی ها قابلیت زوم را داشته باشد ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای